Need For Speed Rivals
Need For Speed Rivals
Dobry den. Chcem sa opytat ci uz niekto hra tuto hru. Vysiel uz nejaky release ktory je plne funkcny???
Zatial som nasiel iba nejake pochybne verzie. Dakujem.
Zatial som nasiel iba nejake pochybne verzie. Dakujem.
Re: Need For Speed Rivals
Zabudni na túto hru je to odpad a warez sa tu nevedie .
Je to odpad hard-locknuty na 30 FPS, ked odbloknes FPS tak hra zvysi kazdym framom rychlost v % o pocet framov, cize 60 FPS = 200% rychlost hry. Je to velky omyl si aj len stiahnut, nieto kupovat. Viac info tu:
Ja tu od nikoho nechcem ziadny warez ani linky a ani odkazy len sa pytam ci uz vysiel nejaky doverihodny release. Tot vse. Preto si to chcem zahrat najpr free a nie vyhodit 50ecok za macku vo vreci...
-
lekoklatik
VIP
skus google.com/sk/cz/hu/ cokolvek...
Ked si pozries to 11 minutove video, tak vies ze to kupovat nemusis.k0rist napísal:Ja tu od nikoho nechcem ziadny warez ani linky a ani odkazy len sa pytam ci uz vysiel nejaky doverihodny release. Tot vse. Preto si to chcem zahrat najpr free a nie vyhodit 50ecok za macku vo vreci...
Chceš si zahrať free = warezk0rist napísal:Ja tu od nikoho nechcem ziadny warez ani linky a ani odkazy len sa pytam ci uz vysiel nejaky doverihodny release. Tot vse. Preto si to chcem zahrat najpr free a nie vyhodit 50ecok za macku vo vreci...
Prosim o
lebo niekto tu trochu nechape...
O lock sa nežiada !
Radšej si zahraj lfs ( live for speed ) máš aj demo zadarmo .
Dik uz si mrte poradil dalej uz nemusis... 
Správaš sa ako malé decko, možno aj si .k0rist napísal:Dik uz si mrte poradil dalej uz nemusis...
-
Ch.Daniels
Medium Expert
ahojte.
mohol by niekto poradiť, v hre mi píše (tech hit a racer) a bez splnenia tejto ulohy ma nepustí dalej, ale neviem čo to znamena, vôbec neviem čo tam mam urobiť.
mohol by niekto poradiť, v hre mi píše (tech hit a racer) a bez splnenia tejto ulohy ma nepustí dalej, ale neviem čo to znamena, vôbec neviem čo tam mam urobiť.
-
Solo_Kamen
King
so, we can see some..... SPEEEEEEEEED !Slayter napísal:Je to odpad hard-locknuty na 30 FPS, ked odbloknes FPS tak hra zvysi kazdym framom rychlost v % o pocet framov, cize 60 FPS = 200% rychlost hry. Je to velky omyl si aj len stiahnut, nieto kupovat. Viac info tu:
Posledné Need for speed, ktoré mám kúpené je NFS IISE a of need for speed Shift, čo je trápna napodobenina Live For Speed som si začal mysliet, že po tom fiasku vymenia herný engine, vedenie a vývojárov. Čo sa týka Hot pursuit (posledný, ktorý som sa unúval kradnúť) tak tam sa začala tá móda nekonečných načítavacích sekvencií a ukážok. A posledným NFSkom to len zaklincovali
Mám pocit, že séria Need for speed by sa mala skončiť, pretože nech EA to hádže od jedného štúdia k druhému ako horúci zemiak a nikto s toho nevie spraviť poriadnu hru akou bolo Most wanted alebo underground 1 a 2.
-
Ch.Daniels
Medium Expert
som sice amater, ale neviem čo sa všetkym nelubí.ved pri 30fps hra vôbec neseka a da sa hrať plynulo.hram to už 2 deň a fps mi pod 30 ešte nešlo, takže ja som spokojny.
či len niektorí jedinci su moc naroční a potrebuju mať odblokovane fps, ktore sa vyšplha pomocou lepšej grafiky a procaku aj na 120 fps?
či len niektorí jedinci su moc naroční a potrebuju mať odblokovane fps, ktore sa vyšplha pomocou lepšej grafiky a procaku aj na 120 fps?
no tak asi mas na pi*u oci ked 30fps je plynule podla teba.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak tak
aspon 60 fps by to chcelo
Ako pises si amater. Pretoze rozdiel tam je citit a to ti povie kazdy poriadny hrac.Ch.Daniels napísal:som sice amater, ale neviem čo sa všetkym nelubí.ved pri 30fps hra vôbec neseka a da sa hrať plynulo.hram to už 2 deň a fps mi pod 30 ešte nešlo, takže ja som spokojny.
-
lekoklatik
VIP
... ktory uz hral aj na viac ako 30fps. Inak zial rozdiel nema ako spoznat.rochedo napísal: kazdy poriadny hrac...
Tak dokonca aj konzolaci su pri CoD zvyknuty na 60 fps. 
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
leko ale ma na gta 4 to krasne vidno ako ten obraz zasekava