Je gay?
Je gay?
Páči sa mi jeden trochu starší chalan, je z mojej školy, ale moji spolužiaci si myslia, že je gay ( neviem presne prečo, asi na nich pôsobí ako metroš ). Správa sa ku mne veľmi milo, usmieva sa stále, aj ma pohladil, ale neviem, či je to len jeho charakter, alebo sa mu páčim tiež. Neviem z tejto situácie nič vyvodiť, čo myslíte?

-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Je gay?
tiež z tej situácie nevieme nič vyvodiť
no cisty gay ...SomKtoSom napísal:Správa sa ku mne veľmi milo, usmieva sa stále, aj ma pohladil
-
theBliZZard
Star
No ved mozno je aj on chlap 
-
Grim
Darca
...keď ťa pohladil na šušure tak určite nie je gay...
-
tacosi
Moderátor
chester,,,somktosom je dievca 
no ved ja viem, resp. domyslel som si 
-
tacosi
Moderátor
no zrejme neskoro,teda az po dopisani prispevku 
jakze? ved to bola ironia 
joooj.... tacosi tacosi
inac cakame na spresnenia kde presne ta hladil aby sme sa mohli odbornejsie vyjadrit
joooj.... tacosi tacosi
inac cakame na spresnenia kde presne ta hladil aby sme sa mohli odbornejsie vyjadrit
-
audiotrack
VIP
tak asi v školeCheZteR napísal:inac cakame na spresnenia kde presne ta hladil aby sme sa mohli odbornejsie vyjadrit
-
axxis
Addict
Existuje oldschool yahoo answers navrhnuty a rokmi overeny test ako zistit ci je niekto gay. Originalne bol vymysleny na zistenie ci niekoho syn je gay, ale da sa aplikovat vseobecne.
There's a really simple test you can do at home.
Get some vinegar, get some baking soda. Then make a big clay volcano. Then while this is erupting. If your son is too busy sucking d1ck. He's gay
Aj z toho co má rád môžeš vyvodiť či je gay alebo nie
spytaj sa ho či ma rád pivo ak ano tak nieje gay lebo pravý heteráči maju radi pivo!!! Homlsexuáli maju radi miešane alkoholicke nápoje a pivo nemaju radi!!!
Spýtaj sa ho či má doma psa alebo mačku alebo ktoré zviera má radšej. Ak povie mačku tak je isté že je gay lebo mačky chcú len baby a buzny pravý chlap chce psa!!!
A este sa ho spytaj aku hudbu má rad ak uvidíš v jeho mobile piesne od lady gaga, madonny, atd. Tak je gay!!! Heterači počuvaju gangstersky hip hop alebo tvrdý rock!!!!
Spýtaj sa ho či má doma psa alebo mačku alebo ktoré zviera má radšej. Ak povie mačku tak je isté že je gay lebo mačky chcú len baby a buzny pravý chlap chce psa!!!
A este sa ho spytaj aku hudbu má rad ak uvidíš v jeho mobile piesne od lady gaga, madonny, atd. Tak je gay!!! Heterači počuvaju gangstersky hip hop alebo tvrdý rock!!!!
pobavil si Famine 
Ja som raz mal jedneho ucitela, ktory vyzeral ako cisty gay. Nosil ruzove tricka, ruzovy sal, pekne sa usmieval na chlapcov ked ich skusal, mal taky pritepleny hlas ... a predsa nie je gay. Ma priatelku
Ja som raz mal jedneho ucitela, ktory vyzeral ako cisty gay. Nosil ruzove tricka, ruzovy sal, pekne sa usmieval na chlapcov ked ich skusal, mal taky pritepleny hlas ... a predsa nie je gay. Ma priatelku
-
audiotrack
VIP
a ona je lesba, nie?M4rek napísal:pobavil si Famine
tazko povedat
...
-
vonjose
Expert
Ja poznám chlapa čo opustil ženu a deti kvôli chlapovi, takže to, že má priateľku nezaručuje že nie je gay.
-
PhYs0c
King
ak ťa chytal za bimbiša, tak je gay
A keď má doma niekto ryby akváriové a počúva jazz alebo klasiku dajme tomu ? Akú má diagnózu podla teba?Famine napísal:Aj z toho co má rád môžeš vyvodiť či je gay alebo niespytaj sa ho či ma rád pivo ak ano tak nieje gay lebo pravý heteráči maju radi pivo!!! Homlsexuáli maju radi miešane alkoholicke nápoje a pivo nemaju radi!!!
Sama neviem čo si o tom myslieť, nie ešte to nejako opisovať, ťažká situácia a ešte ťažie poradiť... A hladil ma po tvári
Ale možno je to milý gay 
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2013, 12:13)
A poznám chlapov, čo nie sú gayovia a nemajú radi pivo
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2013, 12:13)
A poznám chlapov, čo nie sú gayovia a nemajú radi pivo