Algoritmus pomoc
Re: Algoritmus pomoc
uzsom to skusal , dlho som nad tYm rozmyslal ale nepodarilo sa mi na to prist, v podstate som spravil asi polku ale dalej sa uz neviem vobec pohnut a ani to neviem ci mam dobre
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak ukáž čo si spravil, a povieme či to máš dobré alebo zlé, aj ti dáme hinty ako to opraviť a dokončiť
Ahoj , rovnako potrebujem skontrolovať - pomôcť v diagrame.
Dakujem
Je to amatérska práca čisto poskladaná natom čo si myslím , môže mi to niekto upraviť alebo napísať ako to má byť ?"navrhnite algoritmus,ktory urci ci sa zadany vektor vyskytuje ako riadok v zadanej matici.zobrazte vektor ako riadkovy,maticu,a vysledok"
Dakujem
-
audiotrack
VIP
po skončení toho druhého cykla po nastaveni rovnasa=true môžeš ísť rovno doprava na výpis (teda ukončiť aj prvý cyklus). Zbytočne overovať ostatné riadky, keď si už našiel. Inak to je správne
zdravím
nevedel by mi niekto pomôcť stýmto algoritmom ?
.. som z toho úplný jeleň
zadanie znie : Navrhnite algoritmus, ktorý prevedie zadané celé číslo D z desiatkovej do dvojkovej číselnej sústavy.
Delis dvomi. Zbytok po deleni ukladas do pola. Nakoniec pole vypises odzadu
-
audiotrack
VIP
to to už bolo veľakrát. Čo si myslíš že iba vy v škole také robite? Úplne základna úloha, určite to nájdeš, alebo to sprav. Návod si dostal
Dobrý večer.
Chcem sa spýtať, mal niekto trochu času aby sa mi pozrel na diagram? robil som prevod z dvojkovej do šestnástkovej sústavy a neviem či ho mám dobre. Tento diagram je môj prvý.
Chcem sa spýtať, mal niekto trochu času aby sa mi pozrel na diagram? robil som prevod z dvojkovej do šestnástkovej sústavy a neviem či ho mám dobre. Tento diagram je môj prvý.
-
Fabo
Hardcore addict
Nejake divne, co ti tem lieta pocet cifier? jake 0,1? to je to cislo v dvojkovej?
Preco ho vlastne prevadzas na desiatkovu a potom az na sestnastkovu?
Okrem toho ti aj ten prevod z desiatkovej na sestnastkovu bude fungovat len po 9F, cize 159, pri 160 by si nevypisal spravne A0 ale 100.
Dalej rozmyslam preco do toho miesas datovy typ int, ako je postavene zadanie? Ocividne sa to snazis "napasovat" na nejaky akoze programovaci jazyk, ale robis to divne.
Preco ho vlastne prevadzas na desiatkovu a potom az na sestnastkovu?
Okrem toho ti aj ten prevod z desiatkovej na sestnastkovu bude fungovat len po 9F, cize 159, pri 160 by si nevypisal spravne A0 ale 100.
Dalej rozmyslam preco do toho miesas datovy typ int, ako je postavene zadanie? Ocividne sa to snazis "napasovat" na nejaky akoze programovaci jazyk, ale robis to divne.
A ako by to teda malo byť aby mi ukázalo správne na výstupe ? Ak sa smiem spýtať. A áno malo by to byť ako programovací jazyk, ale bohu žiaľ som pred tým nič také nerobil tak si neviem s tým rady.