Internetové rádio
Internetové rádio
Potrebujem nejak spojazdniť doma rádio internetové. Čo som pozeral, tak tieto rádia stoja cca od 50€.
Chcem sa ale opýtať, či by nestačilo kúpiť nejaký lacný tablet (7palc. 512mb ram) z bazáru za 25€, stiahnem nejakú appku na rádia alebo priamo cez prehliadač a malo by to fičať, keď zapojím na repro ?
Chcem sa ale opýtať, či by nestačilo kúpiť nejaký lacný tablet (7palc. 512mb ram) z bazáru za 25€, stiahnem nejakú appku na rádia alebo priamo cez prehliadač a malo by to fičať, keď zapojím na repro ?
Re: Internetové rádio
Jasne, ze by to slo, napr. cez appku TuneIn Radio
Spravím asi tak, ak by to nešlo, tak skôr predám tablet ako to rádio 
Tak ak chces aj tablet tak zober tablet, ale za 25 eur to bude riadne maso
to int radio priamo bude asi lepsie na ovladanie, bude na to prisposobene. Aky mas telefon? Ono to konieckoncov dokaze aj telefon a zvuk ppsielat bezdrotovo do repro. Tak budes mat adpon ovladanie stale pri sebe...
chcem to pevne na doma, do repro zapojiť. Pozeral som, nakoniec vezmem asi nejaký mobil s androidom, nejakú overenú značku. Presa len to bude asi lepšie riešenie. Ovládanie mať nepotrebujem, tak či tak pôjde len jedna dve stanice - FUNko + tie ich internetové rádiá. Keby je to pre mňa tak to už si nejak prešpekulujem. Toto je čisto pre mamu. Ráno zapne, poobede vypne.
Ak to je na funko, tak preco internetove?
Lepší zvuk, majú rôzne žánre hudby na výber + teraz aj čisto vianočné, nemusím kupovať veľké rádio s nejakou vystrčenou anténou aby bol dobrý signál a nechrčal.
//autoeditácia príspevku (11 Dec 2013, 16:43)
A hlavne keď ráno zapne, nemusí sa o nič starať, nejaké playlisty riešiť, sťahovanie ... napalovanie....
//autoeditácia príspevku (11 Dec 2013, 16:43)
A hlavne keď ráno zapne, nemusí sa o nič starať, nejaké playlisty riešiť, sťahovanie ... napalovanie....
Tak ak s nim nebude hybat tak faz nastavis a chrcat nebude. Na netovom ked ti vypadne wifi tak nepojde. Alebo moze nejako inak zastrajkovat..
strasne velkou oklukou to riesis sorry
ja by som to tak vobec neriesil
chces sa spustat dole kopcom tak si kupis furik a budes montovat zadne kolesa
ja by som to tak vobec neriesil
chces sa spustat dole kopcom tak si kupis furik a budes montovat zadne kolesa
-
Ryan Giggs
VIP
Asi tak nejak. Uplne zbytočne to komplikuješ.
Nehovoriac o tom že tablety a telefony nemaju bežne lineout. Takže pripajať nejake repro k sluchadlovemu vystupu nemusi byť vôbec dobry napad.
Kup internetove radio a nešpekuluj. Tie su na take použitie optimalizovane.
Nehovoriac o tom že tablety a telefony nemaju bežne lineout. Takže pripajať nejake repro k sluchadlovemu vystupu nemusi byť vôbec dobry napad.
Kup internetove radio a nešpekuluj. Tie su na take použitie optimalizovane.
Ja by som kupil klasiku 
-
Ryan Giggs
VIP
Prečo? Veď väčšina Wifi radii ma aj FM tuner.
Iba cisto z financneho hladiska, ak nebude problem kupit net radio tak ano, ved uz na zaviatku som ho odporucal. Ja by som si kupoval net radio keby chcem pocuvat zahranicne radia a nie funko 
Dooobre, spravim teda ako radite
vezmem nejake to radio