Reset tabletu
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Reset tabletu
Caute, neviem ci tu je nejaky odbornik na tablety, ale skusim. Znama mi dnes priniesla tablet Prestigio Multipad PMP5570C DUO s tym, ze ho zablokovala (5x zadala zle heslo) teraz je tam len moznost odblokovat cez google ucet (ktory samozrejme nevie aky je, ani meno ani heslo). Tak sa pytam, ci je mozne nejakym sposobom spravit reset alebo nieco, cim by sa dal spojazdnit tablet. Skusal som pozerat po nete, no zatial bezvysledne. Vdaka za kazdu radu
-
dobi235
Light Professional
Re: Reset tabletu
vacsinou sa to da cez recovery menu ale nemam tusenia jak sa tam na tom tablete dostanes
-
Arkaz
Addict
Skus vypnut tablet. potom naraz stlacit a drzat tlacidlo Volume up (pridanie zvuku) + tlacidlo zapinania. Potom by sa ti mal nacitat recovery a tam pomocou tlacidiel na ovladanie hlasitosti vyber moznost recovery mode - Factory reset. alebo wipe data alebo nieco podobne .SKus a daj vediet potvrdis zapinacim tlacidlom
popripade aktualizuj firmware
http://www.prestigio.sk/info/support/do ... 5311139609
popripade aktualizuj firmware
http://www.prestigio.sk/info/support/do ... 5311139609
-
PAuLi3
Darca
jou jou uz je to spravene, pozrel som ofik stranku a tam to bolo, updateol som FW a uz ide v pohode.
Nejde mi zapnut recovery menu
furt mi zapina tablet normalne a pita odomna meno a heslo ktore neviem skusal som to asi desat razi a nejde to neviem preco 
-
hrban
Addict
ako to robíš ? musíš tlačiť a držať volume up a power buton až po kým sa nezobrazí android robot, potom môžeš pustiť tlačítka.
o aký tablet sa ale jedná ?
o aký tablet sa ale jedná ?