-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
dikii ...ale nejak presnejsie ze co mam dat skryt ...?? ...verim ze sa to tu uz riesilo ale sorry prehladavat tolko prispevkov ...(o_o) K++
-
hojko
Site Admin
Predsa das skryt to, co chces skryt. Mas tam komentovanie, likovanie, vsak si len vyber.
-
DanielDevil
Addict
na predchádzajúcej strane som o tom písal ako to nastaviť a čo sa týka tých správ, mne napr. nezobrazuje správy od kamoša, ani po refreshi, iba keď idem do správ a dám refresh tam, cez messenger to funguje, robí mi to už dlho a viacerí tu písali o podobnom probléme
aky je rozdiel medzi týmto Kontrolovať príspevky od priateľov, na ktorých vás označia, ešte pred tým, než sa objavia na vašej časovej osi?
a tým Chcete kontrolovať označenie menovkami, ktoré ľudia pridajú na vaše príspevky, predtým, ako sa tieto menovky objavia na Facebooku?
a tým Chcete kontrolovať označenie menovkami, ktoré ľudia pridajú na vaše príspevky, predtým, ako sa tieto menovky objavia na Facebooku?
-
Grim
Darca
...jedno je o príspevkoch a druhé o fotkách...
Mam android telefon iba tyzden a pouzivam nan normalnu fb aplikaciu, cez ktoru som aj pisal spravy. obcas ma to otravovalo, ci nechcem fb messenger, stlacil som tlacidlo teraz nie a bol pokoj. Zrazu vsak nemozem posielat spravy a mam pri nich napisane, ze spravy boli presunute a mam si stiahnut messenger. Da sa to nejako obist? Tato povodna aplikacia mi vyhovuje a absolutne nechapem, naco do telefonu tlacit dalsiu zbytocnu apku.
Myslim ze to nie je zbytocna appka, ale myslim ze ani obist sa to neda jedine ze odinstalujes a nainstalujes nanovo appku facebook ale neviem ti povedat kolko ti to vydrzi...
dostanes sa rychlejsie k spravam, inak ziadny
/ 6666.
/ 6666.
facebook aplikaciu odinstalovat a nechat iba messengera... 
da sa dajak nastaviť ked dam like na fotku aby to neukazalo kamarátom ?
dik.
dik.
Nie, vpravo hore v tickeri im to ukaze aj tak.
-
weroro
Flash coder
Budete mať veselo.
http://vat.pravda.sk/komunikacia/clanok ... mne-videa/
ved to prerusim refreshom fcbk... a kedze bude len niekolko krat denne pri dalsom refresi sa s najvacsou pravdepodobnostou nespusti...
-
audiotrack
VIP
neviem ako si dospel k takému záveru. To tam nikde nepíšu. Raz denne ale nemusí znamenať že raz denne sa ti prehrá, ale že každý deň ti na wall nabehne. A refresh nemusí nič spraviť, bude tam stále. Ale v každom dni (keď budeš wall prechádzať do minulosti) maximálne raz alebo niekoľkokrát.
každopádne už teraz je plný reklám, a prakticky ho preto nepoužívam. Používam iba chat na komunikáciu, ale samotný fb takmer neriešim. Toto bude zrejme posledná bodka, kedy definitívne premigrujem z fb na google+ a ich talk, ktorý je podľa mňa lepší (podporuje ho viac klientov a pod.)
každopádne už teraz je plný reklám, a prakticky ho preto nepoužívam. Používam iba chat na komunikáciu, ale samotný fb takmer neriešim. Toto bude zrejme posledná bodka, kedy definitívne premigrujem z fb na google+ a ich talk, ktorý je podľa mňa lepší (podporuje ho viac klientov a pod.)
-
hojko
Site Admin
Stale su tu riesenia v podobe doplnkov ci scriptov, ako napr. Facebook Purity, Adblock Plus, Adblock for Facebook...
Reklamy na Facebooku absolútne neriešim. Kto nie je blbý, vie si to všetko vypnúť a skryť, a nič sa mu nebude zobrazovať 
-
audiotrack
VIP
niekto má prácu, kedy mení počítače ako na bežiacom páse. Prípadne má svoj, má tablet, má mobil, má druhý počítač, má v práci, má u frajerky... a všade inštalovať a blokovať reklamy? Už teraz sú otravné reklamy čo skáču medzi príspevkami. Ak tam budú skákať ešte video reklamy, tak si myslím že pre dosť ľudí je praktickejšie ten fb nepoužívať ako sa každú chvílu hrať s desiatkou addonov a nastavovať to, fb zase niečo zmeni.. to je boj s veternými mlynmi
z fb sa stáva komerčná sieť, namiesto sociálnej. Väčšina obsahu je tam reklamného charakteru. A to rátam aj rôzne zdielania videí a obrázkov, lebo aj weby pochopili aká silná reklama je keď sa niečo zdiela, tak upravili svoj obsah tak, aby sa neprehral na fb ale presunul vás po kliknutí na druhú stránku. Čisto status - textový - je tam raritou. Všetko samý odkaz (teda link na web) alebo reklama facebooku. Sem tam otravné upozornenie hry.
z fb sa stáva komerčná sieť, namiesto sociálnej. Väčšina obsahu je tam reklamného charakteru. A to rátam aj rôzne zdielania videí a obrázkov, lebo aj weby pochopili aká silná reklama je keď sa niečo zdiela, tak upravili svoj obsah tak, aby sa neprehral na fb ale presunul vás po kliknutí na druhú stránku. Čisto status - textový - je tam raritou. Všetko samý odkaz (teda link na web) alebo reklama facebooku. Sem tam otravné upozornenie hry.
No pomaly bude zvoniť Facebooku umieračik, ak to pôjde takto ďalej. Bohužial my nemáme žiadnu takú sociálnu sieť kde by sa mohli zgrupovať všetci slováci, ako to majú napr. španieli a rusi. Pokec ako sociálnu sieť nepovažujem, to je zberba deciek, pedofilov a ku*iev.
Čo ja viem ... či mu bude zvoniť umieračik. Ľudia sa radi chvália a zároveň sú zvedaví ... takže stále tam bude dosť ľudí. To naláka stále ďalších aby boli v kontakte.
Preto kto nechce vidieť reklamy, statusy ... tak používa nejaký messenger na PC, ktorý má prepojený s FB. + veľa ľudí už má net v mobile, takže nahrádza bežné sms facebookom.
Ak sa teda niečo nové ujme čo nahradí FB, bude to isto len niečo, čo vám ešte viac vlezie do súkromia. (aj keď si neviem predstaviť čo by to mohlo byť
)
Preto kto nechce vidieť reklamy, statusy ... tak používa nejaký messenger na PC, ktorý má prepojený s FB. + veľa ľudí už má net v mobile, takže nahrádza bežné sms facebookom.
Ak sa teda niečo nové ujme čo nahradí FB, bude to isto len niečo, čo vám ešte viac vlezie do súkromia. (aj keď si neviem predstaviť čo by to mohlo byť