Vyťaženie CPU na 100% - prosím poraďte
Vyťaženie CPU na 100% - prosím poraďte
Prosím poraďte mi.....stále mám vyťažený procesor na 100%, je tam ten svchost.exe o ktorom som už veľa čítal, ale neviem ako sa toho zbaviť...poraďte prosím
Re: Vyťaženie CPU na 100% - prosím poraďte
antivirus/antispyware
pripadne je to len aktualizacia systemu na starej masine
tazko povedat podla tvojho chabeho popisu
pripadne je to len aktualizacia systemu na starej masine
tazko povedat podla tvojho chabeho popisu
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
schvost.exe by mal byt standardny proces ... sprav to co napisal beardie popripade pozri nejaky druhy proces
-
hrban
Addict
to je vírus, ktorý využíva win procesy, mne to na jednom PC robil cracknutý NOD32, prebehny PC cez MBAM, combofix, a ešte napr aj eset online scanner
-
audiotrack
VIP
preinštaloval som windows, pokial sa nepripojim na internet vsetko ide v pohode....ale ak sa pripojim hned zacne svchost zatazovat CPU na 100percent...poradte co mozem vyskusat, alebo ako sa toho zbavit...momentalne ked chcem fungovat s notebookom, tak bez netu...
-
typek61
Darca
ved si vypni aktualizacie 
Preinstaloval sito alebo si formatol Win a mas cisty Win? Mas ovladace pre chipset, sietovku a aj wifi?
preinštaloval som windows...aktualizacie mam vypnute....mam nainstalovane ovladace -graficku, zvukovku , ale ked nainstalujem wlan a pripojom sa cez wifi na internet hned sa mi zmeni vytazenie na 100percent
Treba stiahnut novy ovladac k wifi. Ak ho mas, tak skus starsi.
Nie nie, toto je "globalny" problem na mnohych Xp-ckach. Sudruhovia v microsofte daco pokazili, ja som s tym zabil tiez par hodin. Teraz mi to asi den vsetko funguje, aktualizacie nestaci vypnut iba v paneloch (samozrejme aj to ) , ale musis este aj v IE na uvodnej stranke aktualizacii v tej liste nalavo zmenit nastavenia, dat iba aby ti stahovalo len windowsacke a nie ine aktualizacie. A este nainstalovat tuto zaplatu http://www.microsoft.com/en-us/download ... x?id=41404. Ale co som cital, tak toto by malo byt taktiez iba nie uplne 100% riesenie.