Tvorba animácii (LokalTV)
Tvorba animácii (LokalTV)
Zdravím vás,
Chcem sa spýtať, nakolko pracujem základne až pokročilé veci v Adobe (Photoshop, After Effects) zaujímalo ma v čom sa tvoria animácie ako LokalTV. Veľmi by ma to zaujímalo lebo chcel by som s niečim takým začať, absolvovať nejaký kurz, a už vlastnou fantáziou niečo vytvárať, no základ je že aké (názvy) a koľko programov používajú na tvorbu animácii, lebo poznám pár softov na rôzne animácie ale nikdy to nieje také presvedčivé... Pokial niečo poznáte ešte lepšie nechám si poradiť.
Ďakujem
Chcem sa spýtať, nakolko pracujem základne až pokročilé veci v Adobe (Photoshop, After Effects) zaujímalo ma v čom sa tvoria animácie ako LokalTV. Veľmi by ma to zaujímalo lebo chcel by som s niečim takým začať, absolvovať nejaký kurz, a už vlastnou fantáziou niečo vytvárať, no základ je že aké (názvy) a koľko programov používajú na tvorbu animácii, lebo poznám pár softov na rôzne animácie ale nikdy to nieje také presvedčivé... Pokial niečo poznáte ešte lepšie nechám si poradiť.
Ďakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tvorba animácii (LokalTV)
3D Max, Cinema 4D, Nuke, Motion, Final Cut, Fusion, Adobe AfterEffects...
A našiel by si si pár minút a vedel by si mi popísať k ním nejaké 3-4 vety ?
Lebo poviem ti, že vela ludom čo chceli pomôcť ohladom photoshopu odomňa som napísal že na internete je vela článkov stačí hladať, youtube ... Ale vekom a časom som si uvedomil keď som ja hladal niečo nové, že je to o dosť lepšie ked ti vie človek k tomu povedať, a vlastne od toho aj to fórum tu je ... Ak nemáš čas tak fajn, ale ak by si si našiel pár minút bol by som velmi rád
Lebo poviem ti, že vela ludom čo chceli pomôcť ohladom photoshopu odomňa som napísal že na internete je vela článkov stačí hladať, youtube ... Ale vekom a časom som si uvedomil keď som ja hladal niečo nové, že je to o dosť lepšie ked ti vie človek k tomu povedať, a vlastne od toho aj to fórum tu je ... Ak nemáš čas tak fajn, ale ak by si si našiel pár minút bol by som velmi rád
-
hojko
Site Admin
Nemam co k tomu viac napisat, nikdy som tie programy nepouzival. Nazvy si pamatam z nejakych diskusii a tak, co ale na co sluzi, tak to si uz budem musiet vygooglit alebo pockat na niekoho, kto s tym ma skusenosti a vyzna sa.
Ok, tak skúsim, ako nejde o to že vygoogliť si neviem ale je vždy lepšie ked niekto z praxe k tomu povie, dokonca aj samotné lokal tv ma zaujímalo či to vyrába v tomto, a ako sa to vlastne vyrába celé to prostredie atď - to už tiež asi viac nevieš čo ? ... Ale ďakujem ti aj za to čo si spomenul 
-
lekoklatik
VIP
Najlepsie urobis ked zacnes animovat od zakladu, to je ceruzka a papier.
Strata času, pokiaľ to má v oku.
A pokiaľ to nemá, a nemá predstavivosť, tak je strata času animácia ako taká.
A pokiaľ to nemá, a nemá predstavivosť, tak je strata času animácia ako taká.
Mám toho nakreslené ako ty nachodenélekoklatik napísal:Najlepsie urobis ked zacnes animovat od zakladu, to je ceruzka a papier.
-
lekoklatik
VIP
A frame by frame nic?
Ale tak teda flash ako spomina weroro.
Ale tak teda flash ako spomina weroro.
-
mousek
Medium Expert
Omrkni si toon boom studio - https://www.toonboom.com/products/toon-boom-studio
ako spomína mousek, na Lokal TV využívajú program TOON BOOM, - viem to z prvej ruky 
-
hojko
Site Admin
18. juna 2015 v kinach celovecerny film...