zdravím,
potreboval by som pomoc od niekoho kto dobre pozná právo... nejaký JUDr. alebo dokonca policajt alebo niečo také...
potrebujem vedieť či ma za priestupok (o ktorom budem vypovedať) môžu vyhodiť zo školy... a ďalšie info.. tak prosím ozvite sa niekto
Potrebujem niekoho, kto dobre pozná právo..
-
andylarkin0
Medium Expert
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujem niekoho, kto dobre pozná právo..
Je to veľmi nepravdepodobné, škola za teba berie prachy.
-
audiotrack
VIP
a toho priestupku sa dopustil niekto z vedenia školy? Alebo proti komu ideš svedčiť?
Inak ak je to len priestupok a nie trestný čin, tak si nemyslím že za pár euráčov čo budú musieť platiť pokutu by ťa vyhodili (ak sa ho teda dopustil niekto zo školy). Maximálne ti znepríjemnia štúdium
Inak ak je to len priestupok a nie trestný čin, tak si nemyslím že za pár euráčov čo budú musieť platiť pokutu by ťa vyhodili (ak sa ho teda dopustil niekto zo školy). Maximálne ti znepríjemnia štúdium
-
mirak2
Hardcore addict
ja som vypovedal dokonca rovno v skole, kam si pre mna prisli policajti. nevyhodili ma.
-
Robo0000100
Amateur
mirak2 napísal:ja som vypovedal dokonca rovno v skole, kam si pre mna prisli policajti. nevyhodili ma.
vďaka, toto je dosť ukľudňujúca veta.. koľko si mal rokov?mirak2 napísal:ja som vypovedal dokonca rovno v skole, kam si pre mna prisli policajti. nevyhodili ma.
-
Andi_Cibula
Addict
Pani, asi nerozumiem tomu co sa dotazujuci pyta. Chapem spravne to, ze nespachal ziaden priestupok, ale ma vypovedat v skole proti niekomu kto ho spachal ? A zaroven by mu za to mal hrozit vyhadzov ? Na zaklade akeho principu ?
Myslim, ze ani sam autor netusi co vlastne chce, no jedno mi je jasne, s pravom to zatial moc spolocne skutocne nema...zrejme pubertak co bud spravil blbost a boji sa alebo na niekoho nakydal a rovnako sa boji.
-
mirak2
Hardcore addict
11. a nebolo to o ukradnutych fazulkach.Robo0000100 napísal: vďaka, toto je dosť ukľudňujúca veta.. koľko si mal rokov?