Asus Zenbook alebo Portege Z930-14Z ?
Asus Zenbook alebo Portege Z930-14Z ?
zdravim, chcem si kupit zanovny, kvalitny ultranotebook, ktory bude aj velmi dobre vyzerat a bude tenky - potrebujem ho na cesty. Zvazujem dve moznosti: 1/mam moznost kupit uplne novu Toshiba Portege Z930-14Z /4GB RAM, 250GB ssd /. je kupovana v Holandsku a ma 3 rocnu zaruku za 610€, alebo 2/7 mesiacov stary Asus Zenbook 4GB RAM, 250GB ssd disk v cene 670 € co na to hovorite? Ide mi ale o to aby okrem vykonu notas nebol hlucny a nezahrieval sa. Pripadne neporadite nieco vhodne, super tenke, vykonne s minimalnym spustanim ventilatoru? Pripadne nema niekto take nieco na predaj v dobrej cene? Dakujem J
Re: Asus Zenbook alebo Portege Z930-14Z ?
Pytas sa ci nema niekto nieco take na predaj, tak amarat predava - http://pc.bazos.sk/inzerat/32400107/Pre ... xt-HDD.php
ano viem ale je zo Ziliny a ja z BA. 800€ by som za neho v BA este dal.
Ja by som bral macbook air, a keby si silou mocou nechcel apple tak zenbook.
Uz som zasa o trochu mudrejsi, cital som viacere recenzie od nespokojnych majitelov Zenbooku, ze Asus prave na tomto modely Zenbook vyrazne "odflakol" klavesnicu.Toto ze je "achilova pata" tohoto inac skvostneho stroja. Viaceri sa kvoli tomu Zenbooka zbavujulaforez napísal:Ja by som bral macbook air, a keby si silou mocou nechcel apple tak zenbook.