Ako a kde si najst babu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Ako a kde si najst babu

Príspevok od používateľa Blastbit »

Jj asi tak.
Teraz o čom idem písať je moja reakcia na autora témy.
Inak na Základnej škole,Strednej škole som vôbec nespozoroval žeby sa vzťahy medzi žiakmi (baby-chalani) nejako komplikovane rodili. Proste chalani mali svoje skupinky, baby svoje ale každý s každým sa bavil. Naznaky hanblivosti,súdenia podla vzhladu,obliekania sa, nejakeho strachu pokecať aj s babou zo susednej triedy neexistovali. Na telesnej sme hrali futbal nielen chalani ale aj baby (tie ktoré to chceli hrať) pekne spoločne.Proste prišiel som ja alebo spolužiak zanimi podte zahrať futbal a oni išli a sme sa fajne zabavili. Samizdá čím je človek starší tým má väčšiu potrebu si stále v mysli hovoriť "ako sa mám snou začať rozprávať ?, ako mám nanu zaposobiť? ako ju mam o niečo požiadať?,... " a pritom na Zš to išlo tak lahko aj s objatiami aj cápaním báb po zadku aj oni kolkokrát chalana po zadku šlahli. :D Asi je to tou dobou 3/4 ludí sa hanbí,neni sú moc otvorený, niesu sebou samými skoro všetko strojene robia,robia sa aj lepšími než v skutočnosti sú,... vsetko ide akosi komplikovane, kto je moja generácia to isto pochopí o com píšem.
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Blasbit s tymto sa treba pozriet na internet :) My sme nemali a nekomunikovali denno denne s kazdym cez net (aj v skole). Bol som rad, ked som si zahral Red Alerta na PC. Inak sa islo von a tam sme sa bavili akokolvek pri roznych aktivitach. Dievcata/chalani, ziadny problem. Teraz ale chalan prechatuje cely den na nete/mobile s dievcatom a ked ma ist von, tak nevie zrazu co povedat. Takze sami si zato z velkej casti mozu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

pocet muzov a zien je obmedzeny, takze je z toho jasne ze nie na kazdeho vyjde dlhonoha blondina s 5ťkami :D
Takze my co velki krasavci moc nie sme tak sa musime uspokojit s tym co zostane, ale to vobec nevadi,vobec nezavidim takym tym fesacikom co maju kazde dva mesiace inu kosť,dlhodoby vztah s obycajnou babou ma tiez svoje caro za predpokladu ze si ti dvaja rozumeju a maju radi. :)
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Kde si nájst babu??? Akože vážne?? Ved vsade sa nájst baba!! Nevšimol som si že by tu na slovensku bolo oddelovanie pohlaví kde by sa násilne oddelovali muži a ženy od seba :lol: (až na šatne, toalety, sprchy) ved niesme v saudsej arábií :smt033
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

skus tu

Kód: Vybrať všetko

http://www.lkbaba.sk/pezinska-baba/
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

co je na tom tazke? spoznavaj sa s babami a ked si s nejakou sadnes, pozvi ju niekam.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

pre ludí ktorí sa v 20-ke zobudia že nebolo by zle niekoho si nájsť a ich život spočival jedine v chodení do školy a doma zalezení medzi knihami alebo pred pc hraním hier je to tazke :smt033
Napísať odpoveď