zdravim,
dostal som od uja Simson SR 50, chcel by som ho dat do leta dohromady... 1.vy problem je : ZHRDZAVENA NADRZ z vnutornej strany... nie je uplne zhrdzavena ...len by hu trebalo nejak vycistit...(kupovat novu nechcem)...pocul som ze treba do nej naliat na par dni colu a ona by mala "vyzrat hrdzu"... mate s tym niekto skusenosti ? alebo radsej odporucate naliat rezol alebo nejaky iny odhrdzovac... diki ..
Simson
Re: Simson
hej cital som...ale ked kazdy hovori inak...ocenil by som nejake prakticke skusenosti.. 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Simson
sak jeden tam pise:
Ja asi vyskusam najprv tu cocacolu ak nie tak odhrdzovac a ak ani to nie tak Kyselinu Soľnú aj ked velmi nechcem tam pchat tu kyselinu skusim cocacolu a napisem ze jak som dopadol. Inac to pisu o tej cocacole:
za hrst matiek (rozne velkosti) podla moznosti nehrdzave a pol litra cocacoly light, nechaj potom do rana posobit a uvidis co dokaze aspartam + cyklamat + kyselina fosforecna
//autoeditácia príspevku ( 21 Apr 2009, 18:36 )
Po dlhom čase sa vraciam k tejto téme dal som tam odhrdzovač hrdza pekne odišla a pekáč ide jak nový. Som až neveril že koľko hrdze môže byť v jednej takej nádrži. Cocacolu som ani neskúšal= neverím tej cocacole. Kúpil som nový benzínový filter a ide peckovo. Dik všetkým za rady!!!!
Ja asi vyskusam najprv tu cocacolu ak nie tak odhrdzovac a ak ani to nie tak Kyselinu Soľnú aj ked velmi nechcem tam pchat tu kyselinu skusim cocacolu a napisem ze jak som dopadol. Inac to pisu o tej cocacole:
za hrst matiek (rozne velkosti) podla moznosti nehrdzave a pol litra cocacoly light, nechaj potom do rana posobit a uvidis co dokaze aspartam + cyklamat + kyselina fosforecna
//autoeditácia príspevku ( 21 Apr 2009, 18:36 )
Po dlhom čase sa vraciam k tejto téme dal som tam odhrdzovač hrdza pekne odišla a pekáč ide jak nový. Som až neveril že koľko hrdze môže byť v jednej takej nádrži. Cocacolu som ani neskúšal= neverím tej cocacole. Kúpil som nový benzínový filter a ide peckovo. Dik všetkým za rady!!!!