odpájanie internetu telekom
-
Daniel9911
Professional
odpájanie internetu telekom
Ahojte mám problém, že sa mi odpája internet. mam router Zyxel Prestige P-660HN-T3A. Tak som zavolal na linku telekomu a tam mi povedali, že fakt ma to odpája ale mam sa im ozvať až vtedy ked mi to bude robiť denne 3 krát, že až potom pošlú technika. Čo by ste mi poradili ?
Re: odpájanie internetu telekom
ozvi sa ze ti to robi 3x
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ale oni to asi vidia na centrále...pôvodne som to aj ja chcel navrhnúť, ale potom mi to došlo...oni vidia, že koľko krát ho odpojilo, keď mu to potvrdili...
-
Daniel9911
Professional
prave on mi povedal presne čas aj datum odpojenia. Ale ako možu k tomu takto pristupovať ? ved kým nezačali prevadzkovať VDSl u nas tak som nemal problém
-
Traktorista
Guru
ja to vidim na pisomnu reklamaciu, a pozaduj daku refundaciu nakolko nemozes plnohodnotne vyuzivat internet,...
Sa čuduješ ? U nich je to normálne. Stále žijú v naivnej myšlienke, že oni sú tu tí, kt. sú monopol internetu na SK. Strácajú zákazníkov len pre ich hlúposť, pretože už len k existujúcim sa správajú nemorálne. Howk.Daniel9911 napísal:prave on mi povedal presne čas aj datum odpojenia. Ale ako možu k tomu takto pristupovať ? ved kým nezačali prevadzkovať VDSl u nas tak som nemal problém
pri tej pisomnej reklamacii sa tolko nacakas ze ti az pride zle 
byvas nejak mimo ze tam je problem poslat cloveka na aute?
byvas nejak mimo ze tam je problem poslat cloveka na aute?
-
Daniel9911
Professional
ak mi to spraví aj zajtra tak im zavolám na tu ich expert linku 0800123 777 tak skúsim este raz možno tam bude schopnejší operátor a nie ten ktorý tam bol v nedeľu.
no a ked ani potom, tak zavolas 3x s tym, ze im povies ze si dany rozhovor nahravas za ucelom mozneho medializovania a slusne im zasa celu vec vysvetlis 
platim si za net a odpaja ma a provider to nechce riesit, lebo ma neodpaja 3x denne, to kde sme
kocurkovo
platim si za net a odpaja ma a provider to nechce riesit, lebo ma neodpaja 3x denne, to kde sme
-
Daniel9911
Professional
ale fakt nechápem ten prístup k zakaznikom nepoviem keby som bol u nich prvý rok ale 8 rokov som u telekomu tak by mi mohli hned odstraniť chybu. Bohvie či to nerobí práve preťaženie linky kedže u nas bola dostupna služba VDSL a že vraj si ju niekto dal. A možno to robí aj iným v dedine len oni to neriešia. asi sa spýtam suseda či nemá výpadky.
-
hrban
Addict
šak ale odpoj router 3x denne z elektriky a oni uvidia, že to bolo 3x odpojené a potom zavolaj technika ...
//autoeditácia príspevku (11 Dec 2013, 23:50)
druhá vec, skúšal si iný router ? možno je práve on chyba, koľko rokov máš ten router ?
druhá vec, skúšal si iný router ? možno je práve on chyba, koľko rokov máš ten router ?
-
Daniel9911
Professional
keby to bolo také jednoduché tak to spravím, ale on mi povedal aj minule že 4 krat ma to odpojilo od netu za mesiac december a raz ako by som ten router vytiahol z elektriny alebo vypol a zapol. Takže to asi vedia zistiť bohvie ako. Router mam už rok kedže ked som obnovoval zmluvu som si vyžiadal aj router. Ale on mi hned povedal, že ak by mi to robilo 3x denne tak vtedy ich mam kontaktovať, že pošlú technika aby premeral linku. Takže podlam na to v routeri nebude ale naneštastie nemám ani náhradný žeby som skúsil. bohvie či nemajú preťaženú ústredňu a preto ma to odpája lebo ak by ma odpojilo len na par minút, ale prestane svietiť dioda internet 10 až 15 minut ale DSL svieti tak , a potom začne blikať DSL a naskočí internet. Technik mi povedal, že to pravdepodobne robí linka, tak neviem načo čakajú.hrban napísal:šak ale odpoj router 3x denne z elektriky a oni uvidia, že to bolo 3x odpojené a potom zavolaj technika ...
-
typek61
Darca
a ked kabel vytiahnes a znova napojis?zistia to?
-
Daniel9911
Professional
tak to veru neviem ale asi nie. Tak možno to skúsimtypek61 napísal:a ked kabel vytiahnes a znova napojis?zistia to?
-
buchticka221
Medium Expert
zdravim, len tak pre informáciu... kto ma magio cez dls davajte si pozor ak nahravate 2 programy naraz nemozete pozerat 3ti lebo to zacne robit blbosti a znizi sa vam aj rychlost internetu...