v pc mam intel core2duo e7400 2,8Ghz a pri hrani Battlefieldu 4 je vytazeny na 90+%,pravidelne vyskoci ku 98% atd
Az teraz som si to nejako vsimol co to vystraja,rozlisenie bolo 1152x864 ,kvalita grafiky bolo vsetko bud nizke alebo vypnute.ramku mi to zralo max 3 GB,a teraz neviem ci sa len prehrieval alebo je to uz fakt muzealny kus a je potreba sa porozhliadnut po niecom novom.hral som BF3 aj CoD okrem noveho vsetko a nevsimol som si ze by mi v istych chvilach sekalo.
Vytazenie procaku
Re: Vytazenie procaku
E7400 už v čase uvedenia na trh patrilo skôr k lowendu.. dobrý výkon za dobrú cenu, takže nemôžeš čakať, že teraz po cca 4-5 rokoch to bude stále výkonné.. obzvlášť, ak to má iba 2 jadrá..
pocitam stym,pc ma uz 5 rokov,ja lenze BF3 a vsetky cod tam sli ok,dokonca aj crysis 2,len tu som mal najnizsie detaily a aj napriek tomu to citelne sekalo.tak ma napadlo ci sa uz neprehrieva,lebo mu chyba teplovodiva pasta.asi je nacase upgrade
Pozri teploty, či sa Ti prehrieva.. ak si bez teplovodivej pasty od poskladania PC, nemalo by to vadiť.. horšie je, ak dávaš dolu chladič a opätovne nasadzuješ bez pasty. A tiež pozri, čo Ti vyťažuje procesor.. ak samotná hra, tak s teplotou by to nemalo mať súvis. Tiež môžeš mať už zasvinený operačný systém, raz-za-čas ho tiež treba preinštalovať.
take vytazenie som si vsimol len v tej hre,takze to bude pc samotne,neviem ci s tym ma aj suvis HDD,ktory chrapcal pocas tej hry v istych pasazach,napr vela nepriatelov a akcia do toho.asi nacase vymenit zelezo...
tak bud ho pretocis na nejakych 3,5GHz alebo by bolo dobre kupit novy
inak mne sa obcas stava (mam i7-2630QM), ze vsetko sekne tak na 3 sekundy a pocas seknutia notebook pípa (ked nerobim nic tak nepipa, ked klikam mysou/pisem na klavesnici tak pipa), teploty by mali byt v pohode (50°C idle, zataz max do 95°C)
inak mne sa obcas stava (mam i7-2630QM), ze vsetko sekne tak na 3 sekundy a pocas seknutia notebook pípa (ked nerobim nic tak nepipa, ked klikam mysou/pisem na klavesnici tak pipa), teploty by mali byt v pohode (50°C idle, zataz max do 95°C)