vzorovane silonky?
vzorovane silonky?
Hi, chcem vediet vas nazor, co si myslite o takychto silonkach? Je to sexy? Je to detske? Paci sa to chlapom? Alebo radsej nie?
Re: vzorovane silonky?
na to musi byt noha. ked si to na seba navlecie horsik, tak
ale ked su tie nohy pekne, tak preco nie, IMO
ale ked su tie nohy pekne, tak preco nie, IMO
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Radšej celé čierne diskrétne.

Nevieš čo je dobré.jackb napísal:ked si to na seba navlecie horsik, tak![]()
je to mozne
len sa mi nepaci, ked mam zenska jedno stahno tak siroke ako ja pas a nevadi jej to...
len sa mi nepaci, ked mam zenska jedno stahno tak siroke ako ja pas a nevadi jej to...
a co toto? Nie je to velmi odvazne? Pokladali by ste takuto zenu s tymto na sebe za lahku? -samozrejme nejaka suknicka na to 
ak suknicka co by zakryla ten koniec tak podla mna uplne v pohode decentne

Tak su aj take co im to vadi ale viac im vadi prazdny zaludokjackb napísal:je to mozne![]()
To prvé by sa mi páčilo, keby ma v tom uvítala partnerka večer v posteli.. ale ak by som v tom videl nejaké dievča vonku v meste, prípadne niekde v kancelárii, tak by som si o nej niečo pomyslel.
A to druhé.. vhodné aj vonku do spoločnosti.. obzvlášť, ak chce žena trochu eroticky podráždiť partnera.. to by sa mi určite páčilo a po návrate domov (prípadne ešte niekde na ceste) by to dráždenie vyvrcholilo do pekného sexíku.
Toť môj názor..
A to druhé.. vhodné aj vonku do spoločnosti.. obzvlášť, ak chce žena trochu eroticky podráždiť partnera.. to by sa mi určite páčilo a po návrate domov (prípadne ešte niekde na ceste) by to dráždenie vyvrcholilo do pekného sexíku.
Toť môj názor..
-
tacosi
Moderátor
Pokracovat mozes zo svojho predosleho nicku ! http://www.hojko.com/ashelin-u48979.html
-
Hotwire
Addict
Asi chce potesit priatela, ked uz sme jej vysvetlili ze ju nepodvadza s byvalou ani nic podobne. 
-
vladenko007
VIP
Takéto nohy keby si na mňa vytiahla tak ťa dám dole v tom momente.On-YX napísal:a co toto? Nie je to velmi odvazne? Pokladali by ste takuto zenu s tymto na sebe za lahku? -samozrejme nejaka suknicka na to