Bazos

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Bazos

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Dal sem nakoniec ten jeho inzerát ? Nikde ho neviem nájsť ...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Samozrejme ze to uz zmazal aby bol viac zaujimavy.
RVK
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa RVK »

:idea: po dlhom čase vidím kam sa zas téma odsunula..ja som ani mihnutím oka nenapísal že admin tohto fóra je nejak prepojený s bazosom.
Ja len tvrdím, že len čo sa prdne niekde niečo na bazoš hneď sa ukážu prepojený na bazoš, ktorý vehementne očierňujú kritika a zatláčajú tému do úzadia.. nechápem ako sa títo neandrtálci dostali k tejto téme a ešte ich aj napadlo niečo komentovať ak nie sú prepojený ako ONI vo veľkom hlásajú.
Ja sa na Vašich názoroch len smejem a obdivujem admina tohto fora že si nedokáže poskladať 2+2 a nevidí spojitosť... Ale ja to mám ako i celého Smičku v ...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

uz ta vypustili z liecebne?
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

RVK je strasne paranoidny alebo fakt neviem co sa tu deje.
PS: Smickovci su nieco ako Illuminati ?
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ide vám pridať inzerát? Zadám telefón a mobilný kľuč nechodí.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Nejde, zrejme majú poruchu, treba počkať.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Chcem pridať inzerát na bazoš.cz, ale vyžaduje potvrdenie telefónneho čísla. Dávam ho tam v rôznych formách + predvoľbách, ale stále píše, že je neplatné.
Neviete v čom je problém, ... ako ho zadať ?
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

Normalne ako vsade inde +4219xx xxx xxx, akurat otestovane :)
print_name
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa print_name »

alebo skus 004219xx...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

No, už ide .. dal by som ale ruku do ohňa za to, že som to tam dával správne. Veď som to skúšal asi hodinu :D
jopal
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jopal »

Tak docital som sa do konca a rad by som tiez zareagoval. Robite si srandu z RVK, ale na tuto temu som nadabil vdaka podobnej skusenosti. Na Bazosi pravidelne inzerujem, s velmi dobrymi hodnoteniami od kupujucich. Vacsinou inzerujem Vietnamske prasce a kozlence, ktore doma pre potesenie chovam a ked mam viacej ako zvyknem sam zuzitkovat, ponukam dalej. Kedze prasiat je niekdy po okoteni aj 10, trva aj rok, kym sa predaju, takze asi opakovanie inzeratov je namieste. Taktiez inzerujem jeden PC po oprave, stare pamate, nejaku tlaciaren bez zdroja, lupane domace orechy a stare disky na Nissan. Vsetko bolo v poriadku dlhe roky, az kym som nezainzeroval 2 m. LED pasiku, co mi zostali z 5m klbka, co som si pre seba kupil. Inzerat bol asi do hodiny vymazany. Nevedel som preco, pozrel som ine inzeraty s LED a vela ich bolo, kde ponukali cele balenia, o roznych farbach a s roznymi cipmi, takze firemna inzercia ako vysita! Opat som teda dal inzerat, kde som neuviedol dlzku, len som dal, ze zbytky. Opat bol inzerat velmi rychke vymazany s mailom, ze sa jedna o firemnu inzerciu. Vykaslal som sa nato, pasik som nakoniec pouzil ja. Znamy ktory inzeruje zajace mi vtedy povedal, ze to ma likviduje konkurencia, lebo cenu som mal polovicnu oproti inym. Po roku, minuly mesiac som opat kupil pasik za vybornu cenu a kedze som potreboval toho viacej, zostalo mi cele balenie. Inzerat tam bol asi tyzden, aj som sa tesil, ze uz sa preda (cena bola uz podobna, lebo aj oni "zlacneli"), ale vcera som zistil, ze mi vsetky inzeraty zmizli! Najskor som myslel, ze si pocitac zo mna striela, aj som ho zresetoval, zrestartoval router a stale nic! Ak som isiel zadat novy inzerat, po napisani t.c. mi zahlasilo, ze bolo zablokovane. Zostalo mi tam len jedno pozitivne hodnotenie od spokojneho kupujuceho. Takze ako RVK, aj ja som presvedceny, ze Bazos sa sprava max. neferovo a nedovoluje Vam na pripadne ociernenia reagovat ci inac sa branit. To ze na moj mail neodpovedali, uz si domysli kazdy. Tuto temu nacal uzivatel tiez s LED pasikmi, takze niekomu z tade pekne lezie na nervy, ked mu kaslu do kseftu. Pasiky mi nevadia, mozno neskor miniem, ale prasce chcu zrat kazdy den a ked ich nepredam, budem nakoniec nuteny ich zastrelit a dat zozrat psom. No a po roku chovania a trapenia sa s nimi, to nie je bohviaka perspektiva. Ale som rad, ze som na tuto temu nadabil, aspon vidim, ake su to tam spiny a bezcharakterni ludia.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Kingsamik napísal:Ľudia ti môžu dať chybnu kategoriu predaja alebo nevhodny prispevok. Vec ktoru chceš predať po 1 mesiaci zmažú, no ešte predtým ťa na to upozornia @mailom. Všetko závisí od toho čo predávaš. Na BAZOS.SK je samozrejme aj konkurenčný boj takže aj niektorí ľudia ti môžu dať "chybnú kategóriu alebo nevhodný príspevok" iba v ich zaujme. A BAZOS ti možno ani neodpíše. Oni majú toho toľko že absolútne nestíhajú. :)
jopal - Píš im dovtedy kým ti neodpíšu , otravuj ich až to vzdajú a odpíšu :)

1. Môj tip je taký , že tá stránka bazos.sk je naprogramovaná takým spôsobom , že tie inzeráty kontroluje nejaký ROBOT a nie človek. Sú to len moje dohady , ale môže to fungovať tak , že niekto ťa nahlási a inzerát ti zmažú. Ak ťa nahlási nejaký väčší počet ľudí ( 3 alebo 5 ??? ) asi tam bude naprogramovaný nejaký limit , tak ten ROBOT ti to telefónne číslo zablokuje úplne a všetky inzeráty priradené k tomu telefónnemu číslu zmaže ... Možno , že stačí , že ťa nemusia nahlásiť rôzny ľudia z rôznych telefónnych čísiel , ale stačí jeden ZMRD , ktorý ťa nahlási viackrát a ROBOT má nastavené počítadlo na 3 alebo na 5 a zmaže ťa - zablokuje.

2. Ďalšia možnosť je , že majiteľ bazoša Smyčka :) predáva LED pásiky a formy na výrobu dlažby , ale to sa mi zdá málo pravdepodobné oproti tej prvej možnosti ...

Srandu si z toho RVK ľudia robili , lebo nevedel zjavne kde je sever a obviňoval všetkých tu na fóre , že sú napojený na Smyčku :psssst:

//autoeditácia príspevku (02 Feb 2014, 17:38)
Teraz som to naschvál pozeral na Bazoši tie LED pásiky a inzeráty sú väčšinou v sekcii
Hlavná stránka > Služby > Ostatné >
Mal si to v tejto sekcii ?? Možno to berú ako firemnú inzerciu a všetka inzercia , ktorá je označená za firemnú musí byť v sekcii - SLUŽBY ... (ale kto to určuje čo je firemná a čo nie ---> ani srnka netuší :roll: )

Sú tam aj nejaké inzeráty na LED pásiky aj v iných sekciách , ale najstarší je zo včera 1.februára (je víkend , tak konkurencii sa asi nechce sledovať a nahlasovať :) ) , takže tam je asi neľútostný konkurenčný boj alebo určité výrobky sa asi fakt môžu predávať len v sekcii SLUŽBY ... (len nechápem prečo práve LED pásiky a formy na výrobu dlažby a iné výrobky sa veselo predávajú aj inde :lol: )
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Treba si kupit daku sim kartu na dobijanie alebo nulovy pausal a prasce inzertovat opat, nech sa predaju. A do led svetiel sa nemontovat.
jopal
Amateur
Amateur

Dakujem za reakcie. Funguje to takto (co som zatial zistil to aj pre inych, aby vedeli): Na prve podanie inzeratu treba TC, samozrejme zablokovane uz nie to je pase (bolo by zaujimave zistit dokedy je ban). Date ine, pride kod a mozete inzerovat, pricom TC mozete pouzit uz vase povodne. Este bol problem pri pridavani obrazkov, bude tam nejaka kontrola automatu, pretoze akonahle som dal stary obrazok, okamzite mi cely inzerat vyhodilo. Neviem ci podla nazvu, alebo parametrov obrazka. V kazdom pripade som to obisiel, neviem dokedy a na tie ich pasiky sa mozem vykaslat, pre mna su ine veci dolezite. To ale nemeni nic na situacii, ze su to neseriozni ludia, pretoze ak sa im nieco nepaci, maju dat moznost cloveku sa branit a nie na zaklade nejakeho neprajnika (ktory by vlastne sam mal dostat ban), zlividuju usilie slusneho cloveka. Samozrejme som pouzil aj ine inzertne portaly co tu boli spomenute, este pridavam jeden: http://starbuy.sk/.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Obrazky budu podla hashi, bud md5 alebo noeco podobne. Takze postaci, ak si ten obrazok otvoris v malovani a niekde do rohu pridas malu bodku, ulozis a hotovo, uz to musi prejst v pohode.
jopal
Amateur
Amateur

Presne ako pises, nestacilo premenovat, musis spravit nejaky zasah, ja som ho malicko orezal a opat ulozil.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Čaute, chcem bratovi na narodky kúpiť dres, našiel som ho na Bazoši za solídnu cenu. Tento pán má v ponuke viac dresov, cez Bazoš som dlho nenakupoval. Myslíte, že sa tomu dá veriť? Nechcem len tak vyhodiť 20 EUR.

http://sport.bazos.sk/inzerat/37554989/ ... k-1213.php
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Fúha 19 € a dokonca aj s poštovným v cene za originál nike dres? No nemusí to byť hneď podvod, ale uprednostnil by som osobné stretnutie.

Inak na heureke si nepozeral? http://nike.heureka.sk/futbalove-dresy/?o=4
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keď pozrem tie fotky kde je spodok dresu, tak je "krásne rovno šitý" na to že je to originál nike :D To asi šije doma keď príde z krčmy
Napísať odpoveď