Ani jeden z tychto manualov nie je k boxu, ktory davaju teraz
Magio box - naprogramovanie ovladaca aj na TV
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Magio box - naprogramovanie ovladaca aj na TV
Mam magio box motorola vip2262 a nikde sa neviem dopatrat k navodu ako naprogramovat ovladac, aby som nemusel telku zapinat ovladacom od TV a potom prepinat s magio ovladacom.. Pomoze niekto?
http://www.telekom.sk/osobne/pomoc-a-po ... ia-1#tele3
-
vladenko007
VIP
Re: Magio box - naprogramovanie ovladaca aj na TV
Ako si to vlastne predstavuješ? Ja mám mágio box Motorola.
Viem že ked je prepojeny z scart káblom a zapnem z dial. od magia magiobox tak ten zapne aj LCDTV.
Ale ked ho prepojím hdmi káblom tak musím zapnúť zvlašť box (z dial. od magioboxu) a zvlašt LCDTV z (dialkovým od TV).
Neviem presne ako to funguje len tak že po zapnutí Magioboxu sa vyšle signál do TV (ale iba cez scart) a ten zapne TV.
Viem že ked je prepojeny z scart káblom a zapnem z dial. od magia magiobox tak ten zapne aj LCDTV.
Ale ked ho prepojím hdmi káblom tak musím zapnúť zvlašť box (z dial. od magioboxu) a zvlašt LCDTV z (dialkovým od TV).
Neviem presne ako to funguje len tak že po zapnutí Magioboxu sa vyšle signál do TV (ale iba cez scart) a ten zapne TV.
-
kukiak
Addict
O Scart viem, ze to tak funguje, ten vysle nejake vyssie napatie a TV sa zapne. Pri HDMI si musis naprogramovat dialkove od boxu tak aby jeho signal vedela prijmat aj TV. Potom by sa mal podla mna tv zapnut/vypnut tym tlacitkom nalavo uplne hore, kde je aj napisane TV..
Tu je to popisane http://www.telekom.sk/swift_data/source ... torola.pdf
Lenze, ten ovladac uz nedavaju.. Davaju ten co som odfotil. Manual obsahuje navod tiez,ale je tam popisany/nakresleny uplne iny ovladac.
Tu je to popisane http://www.telekom.sk/swift_data/source ... torola.pdf
Lenze, ten ovladac uz nedavaju.. Davaju ten co som odfotil. Manual obsahuje navod tiez,ale je tam popisany/nakresleny uplne iny ovladac.
-
vladenko007
VIP
Aha už viem ako to myslíš. Ja mám tento ovládač.
-
kukiak
Addict
Tak pre teba by mal fungovat presne ten navod, ktory som postol vyssie.. Potrebujes si najst este kod telky.. Mozno ho najdes aj v tom pdf alebo asi najlepsie zadas presny typ televizora do googla + remote code. Ovladac od TV mozes potom odlozit.
-
vladenko007
VIP
LG 37LC41
už som zadal asi 10 z toho zoznamu ani jeden nejde
Hovoríš že tvoje dialkové takto nejde naprogramovať?
už som zadal asi 10 z toho zoznamu ani jeden nejde
Hovoríš že tvoje dialkové takto nejde naprogramovať?
-
kukiak
Addict
Moje tam nema ten gombik "SET" a neviem proste ako spustit to programovanie.
Skus jedno z tychto..ale tiez som to nasiel len na nete.
1003
1013
1045
1080
1100
1112
1154
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2014, 20:48)
Ak by to niekoho zaujimalo, tak tu je ten manual, poslali mi ho z podpory.
http://goo.gl/OJvC5A
Skus jedno z tychto..ale tiez som to nasiel len na nete.
1003
1013
1045
1080
1100
1112
1154
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2014, 20:48)
Ak by to niekoho zaujimalo, tak tu je ten manual, poslali mi ho z podpory.
http://goo.gl/OJvC5A
-
hrban
Addict
ten ovládač má ale podľa manuálu 3 ciferný kód a pre LG sú to len tieto 007, 044, 052, 054, 075
a takisto sa v manuáli píše, že funkčnosť nie je na všetky zariadenia
a takisto sa v manuáli píše, že funkčnosť nie je na všetky zariadenia
-
vladenko007
VIP
kukiak
Ale to znamená že nemáš horší ovládač ale lepší lebo má dokonca automatické hladanie kódu.
Ja som skúšal aj trojmiestne aj tie štvormiestne a neviem ho nastaviť na tu moju LG telku.
Ale to znamená že nemáš horší ovládač ale lepší lebo má dokonca automatické hladanie kódu.
Ja som skúšal aj trojmiestne aj tie štvormiestne a neviem ho nastaviť na tu moju LG telku.
-
Ryan Giggs
VIP
Aj ked sa vam to podari naprogramovat, stale to nebude fungovat tak, ze ked sa zapne box, tak sa automaticky zapne aj TV. Stale bude treba na dialkovom od magia stlacit ten gombik TV a potom zapnut TV. To su 2 stlacenia naviac.
To co potrebujes je funkcia HDMI-CEC. TV to urcite podporuje, otazka je ci aj magiobox (pozrite manual). Ak ano treba tu funkciu zapnut aj v boxe aj v TV.
To co potrebujes je funkcia HDMI-CEC. TV to urcite podporuje, otazka je ci aj magiobox (pozrite manual). Ak ano treba tu funkciu zapnut aj v boxe aj v TV.
-
vladenko007
VIP
Takú funkciu som na mojom LG ani nenašiel ale pravda je starší. A ani v magioboxe.
-
Ryan Giggs
VIP
U LG sa to vola tusim Simplink. Urcite to tam mas. Pokial ale nie je v magioboxe (moze sa to volat rozne, hdmi ovladanie alebo pod.), tak to aj tak nerozchodis. Musia to podporovat obe zariadenia.
-
kukiak
Addict
nj telekom boxy to nepodporuju, ani jeden.. preto siria tieto navody. Je mi jasne, ze sa nezapnu naraz, ale takto nemusim mat pri posteli dva ovladace.
Bol to ale porod, kym mi ten navod poslali. Nedokazali pochopit, ze naozaj som dostal k boxu ten ovladac co mam, musel som im ho odfotit a ked uz to konecne pochopili, tak samozrejme nepripojili prilohu k mailu.
Este dalsia otazka k magiu. Je normalne, ze po odpojeni ethernet kabla z boxu je potrebne vzdy resetnut router? Neslo mi to asi pol dna, volal som na ich technicku podporu, kde ich tato moznost ani nenapadla, uz ku nam posielali technika.. Az potom ma napadlo vyskusat to, takze zase volat a technika rusit.. Idem cez staru metaliku a o tom, ked stahujem torrent a obraz zacne sekat ani nehovorim. Nuz, ale stale lepsie ako stary analog.
Bol to ale porod, kym mi ten navod poslali. Nedokazali pochopit, ze naozaj som dostal k boxu ten ovladac co mam, musel som im ho odfotit a ked uz to konecne pochopili, tak samozrejme nepripojili prilohu k mailu.
Este dalsia otazka k magiu. Je normalne, ze po odpojeni ethernet kabla z boxu je potrebne vzdy resetnut router? Neslo mi to asi pol dna, volal som na ich technicku podporu, kde ich tato moznost ani nenapadla, uz ku nam posielali technika.. Az potom ma napadlo vyskusat to, takze zase volat a technika rusit.. Idem cez staru metaliku a o tom, ked stahujem torrent a obraz zacne sekat ani nehovorim. Nuz, ale stale lepsie ako stary analog.
-
vladenko007
VIP
ano Ryan Giggs volá sa to Simplink mám ho zapnuté ale ako napísal kukiak MagioBox nemá čo sa týka nastavenia výstupov alebo vstupov alebo HDMI v menu žiadne nastavenie.
Mne osobne nevadí mať dve dialkove v rukách ale mamka ma troška chaos. Pred tým mala na magiu pripojený starý tv Philips cez scart ale napojil som jej to na LCD TV cez HDMI hlavne kvoli kvalite HD kanálov. Už si zvyká ale ešte sa jej občas stane že zapne MagioBox z dialkovým a čaká.
Mne osobne nevadí mať dve dialkove v rukách ale mamka ma troška chaos. Pred tým mala na magiu pripojený starý tv Philips cez scart ale napojil som jej to na LCD TV cez HDMI hlavne kvoli kvalite HD kanálov. Už si zvyká ale ešte sa jej občas stane že zapne MagioBox z dialkovým a čaká.
hybaj do telekomu nech ti daju iny ovladac... taky ako ukazal vladenko007 cez telekom stranku si najdi navod kod vyskusaj 018
inak ma tu niekto magio cez DSL? Neseka nepixelizuje vam nahodou tv a aj nahravky? nam vymenili router asi 5x box asi 4x vymenili aj kable a aj tak to robi... nemal stym nahodou niekto problem ze co by to mohlo byt?
inak ma tu niekto magio cez DSL? Neseka nepixelizuje vam nahodou tv a aj nahravky? nam vymenili router asi 5x box asi 4x vymenili aj kable a aj tak to robi... nemal stym nahodou niekto problem ze co by to mohlo byt?
-
kukiak
Addict
robi to ak mam napr zapnute 2x HD kanal alebo mam pusteny torrent (vtedy je TV doslovo nepozeratelna). Uz ale pri objednavke, nejak vzdialene meraju pasmo/rychlost a bolo to len tak tak.
-
R1k1nko
Darca
ked si na LG LCD TV nastavim casovac ze sa mi tv vypne o 20 min tak magio box sa mi nevypne !!:( a ja sa znova preberiem na to hucanie toho disku ...(ano pocujem to)
nevadi mi zapinat tv aj magio dvoma ovladcami skor ma trapi toto
mam to teraz prepojene cez SCART kabel ....ale ako som tu cital je jedno ci si zajtra pojdem kupit HDMI kabel aj tak mi to nepojde ( mam ten ovladac ako kukiak ....sluzbu mam tyzden a stale nemam ten aktivacny MSTV ID kod !!!!!!!!! ) och boze .....
nevadi mi zapinat tv aj magio dvoma ovladcami skor ma trapi toto
-
Ryan Giggs
VIP
A magio casovac nema? Nastav ho aj tam.
HDMI sa urcit oplati kupit tak ci tak, kvoli obrazu. Minimalne kvoli HD vysielaniu.
HDMI sa urcit oplati kupit tak ci tak, kvoli obrazu. Minimalne kvoli HD vysielaniu.
-
R1k1nko
Darca
No mam nejaky Arris (ten box) a prepojil som to cez to HDMI ale stale mi nejde to vypnutie aj tv aj magia ... v tom magiu to bud nieje alebo to neviem najst.
-
vladenko007
VIP
HDMI ti nezaručí vypnutie oboch zariadení. HDMI dáš len kvôli tomu aby si mal na TV obraz v HD kvalite (teda ak ho máš v ponuke a máš TV z HD rozlíšením)
Musíš pohľadať niekde v menu toho boxu. Aký to je presne model? Napísal si Arris ale presné označenie.
Manuál máš k tomu aby si ho prečítal. Ak to podporuje časované vypnutie určite to tam je napísané.
Musíš pohľadať niekde v menu toho boxu. Aký to je presne model? Napísal si Arris ale presné označenie.
Manuál máš k tomu aby si ho prečítal. Ak to podporuje časované vypnutie určite to tam je napísané.