ZOH 2014 - Hokej
ZOH 2014 - Hokej
Vo februári tu bude dlho očakávaný hokejový turnaj na ZOH . Píšte sem vaše názory , ako dopadne naša repre , ktorý hráči tam pôjdu a podobne
Re: ZOH 2014 - Hokej SVK
Hej vyhrame to na steroidoch alebo nas kvoli nim diskvalifikuju... to nevedia ani samotny hraci ako dopadnu
do ZOH je ešte ďaleko... tým nemáme zlý ale bude tam špička z každej krajiny
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ako vieš aký máme tím? Resp. ako vieš kto bude vo februári fit, kto zranený a podobne?
Diskutovať o februárovej olympiáde v auguste je veľmi zavčasu.
Diskutovať o februárovej olympiáde v auguste je veľmi zavčasu.
Nechcem byť za debila, ale tým sa v skutočnosti píše tím (napríklad hokejový).
Čo si ja myslím, že naši majú poslednú šancu vyhrať niečo na ZOH, aj keď v medailu už neverím. Stará generácia odchádza pričom ju nemá kto nahradiť, lebo je systém taký aký je, no snáď sa mýlim.
Čo si ja myslím, že naši majú poslednú šancu vyhrať niečo na ZOH, aj keď v medailu už neverím. Stará generácia odchádza pričom ju nemá kto nahradiť, lebo je systém taký aký je, no snáď sa mýlim.
Stara generacia odchadza ale to neznamena ze ju nema kto nahradit
len ich 90% ludi nepozna. Ja sa osobne tesim na repre Kanady lebo ak tam bude kazdy fit tak tam pridu ako najlepsi tim.
Práve naopak... Kanada je v zaujímavej pozícii:
a) nemá brankára - vážne...najlepší brankári v hokeji sú všetko možné len nie Kanaďania
b) nemá najlepšiu obranu - už teraz si vieme zrátať, že Švédi v každom prípade postavia lepších bekov (+ bod a) Lundqvist)
c) samozrejme...útok bude zrejme bezkonkurečný, Rusi papierovo možno väčšie mená, ale nikdy to nedali dokopy
a) nemá brankára - vážne...najlepší brankári v hokeji sú všetko možné len nie Kanaďania
b) nemá najlepšiu obranu - už teraz si vieme zrátať, že Švédi v každom prípade postavia lepších bekov (+ bod a) Lundqvist)
c) samozrejme...útok bude zrejme bezkonkurečný, Rusi papierovo možno väčšie mená, ale nikdy to nedali dokopy
No o brankarov by som sa nebal tam bude Luongo alebo Brodeur a kludne mozu dalej vyberat v obrane sice nie su najlepsi ale dokazu poskladat dobru obranu ci uz Dion Phaneuf alebo Mike Green su podla mna dost kvalitny.
No nemáme na medailu bohužial. Pretoze nemáme moc širokú základňu, dost hráčov je starých a mladý niesu na moc vysokej urovni.
V skupine máme USA a Rusko, co sú velmoci ktoré v plnej sile ťažko porazíme.
No ako najsilnejšie velmoci považujem:
Kanadu-široká základna,nie moc dobrý brankári az na 2-3,obrana je fajn aj ked nie najlepsia,utoky maju velmi silné.
Rusko-široká základňa,slabší brankári,chýbajú im lepší obrancovia, utoky sú tiez silné ale Kanada má viac lepších utočníkov
USA- široká základňa, kvalitný brankári,kvalitná obrana,dobré utoky ale oproti Kanade majú menší počet kvalitnejších utočnikov
Svedsko- široká základňa, kvalitný Lundqvist+ dalsí brankári,obrana na slušnej urovni, skvelý Sedinovci,Franzen,Zetterberg + další
Fínsko- široká základňa, výborný brankári, kvalitná obrana, postačujúci a široký výber utočníkov.
Cierne kone OH:
CR- menšia základňa oproti ostatním velmociam, dobrý brankár-Pavelec,postačujúca no nie moc kvalitná obrana,dobrý vyber utokov
Slovensko-malá základna,2 dobrý brankári,tak 4-5 dobrých obrancov,zopár fakt dobrých utocníkov nič viac nič menej
Svajčiarsko-malá základňa, 2-3 dobrý brankári, obrana si medzi sebou dobre rozumie,utočníci sú nevyspitatelný
V skupine máme USA a Rusko, co sú velmoci ktoré v plnej sile ťažko porazíme.
No ako najsilnejšie velmoci považujem:
Kanadu-široká základna,nie moc dobrý brankári az na 2-3,obrana je fajn aj ked nie najlepsia,utoky maju velmi silné.
Rusko-široká základňa,slabší brankári,chýbajú im lepší obrancovia, utoky sú tiez silné ale Kanada má viac lepších utočníkov
USA- široká základňa, kvalitný brankári,kvalitná obrana,dobré utoky ale oproti Kanade majú menší počet kvalitnejších utočnikov
Svedsko- široká základňa, kvalitný Lundqvist+ dalsí brankári,obrana na slušnej urovni, skvelý Sedinovci,Franzen,Zetterberg + další
Fínsko- široká základňa, výborný brankári, kvalitná obrana, postačujúci a široký výber utočníkov.
Cierne kone OH:
CR- menšia základňa oproti ostatním velmociam, dobrý brankár-Pavelec,postačujúca no nie moc kvalitná obrana,dobrý vyber utokov
Slovensko-malá základna,2 dobrý brankári,tak 4-5 dobrých obrancov,zopár fakt dobrých utocníkov nič viac nič menej
Svajčiarsko-malá základňa, 2-3 dobrý brankári, obrana si medzi sebou dobre rozumie,utočníci sú nevyspitatelný
Na čo ti je základna - viac ako 23 hráčov naraz nepostavíš. Na kvalitnú repre ti stačí aj 30 hráčov európskeho formátu napríklad.
-
Andi_Cibula
Addict
Dufam ze co najskorej prehraju, aby bol pokoj a nevalil sa na mna hokej zo vsetkych stran.
Tiež pravda ale tak ked si zoberiem ze napr Kanada moze vytvorit v poctate 2-3 dosť silné výbery na OH tak asi tá základna je na niečo dobrá. Vlastne napr Ryan Getzlaf bude zranený, tak na jeho miesto zastupiť moze dalsích 5 rovnako kvalitných hráčov.
No.. a čo z toho majú?
Vyrovnaný zápas s nimi zahrajú aj Slováci, ktorý za jediného Hossu môžu postaviť, tak štvrtinovú náhradu.
A to, že Kanada môže postaviť 3-4-5 silných výberov...
a) vyhrajú - bah, vyhráme to aj s hocijakým C-tímom
b) nevyhrajú - aj tak o nič nejde, hráči to ignorujú, ide o druhotriedny turnaj
Vyrovnaný zápas s nimi zahrajú aj Slováci, ktorý za jediného Hossu môžu postaviť, tak štvrtinovú náhradu.
A to, že Kanada môže postaviť 3-4-5 silných výberov...
a) vyhrajú - bah, vyhráme to aj s hocijakým C-tímom
b) nevyhrajú - aj tak o nič nejde, hráči to ignorujú, ide o druhotriedny turnaj
-
Scorpion90
King
Nominacia na Oh je vonku, co na nu hovorite?
Osobne ma trochu sklamalo, že nebol nominovaný Réway. Chlapec je šikovný, na majstrovstvách juniorov ukázal také ťahy, aké sa bežne nevidia ani medzi seniormi. Bola by to preňho vysoká škola hokeja. To, že nebol nominovaný Šatan je pre mňa tiež trochu prekvapením, ale tam asi zohrala úlohu skutočnosť, že má naštrbené vzťahy s kapitánom tímu Chárom a veľa toho zatiaľ neodohral.
Kód: Vybrať všetko
Nominovaní hráči:
Brankári: Halák, Budaj, Laco
Obrancovia: Chára, Sekera, Meszáros, Baranka, Višňovský, Marinčin, Graňák, Sersen
Útočníci: Marián Hossa, Handzuš, Tatar, Gáborík, Kopecký, Pánik, Bartovič, Marcel Hossa, Jurčo, Marcinko, Miklík, Olvecký, Pánik, Surový, Záborský-
audiotrack
VIP
veď to, že juniorov. Ešte nemá na to, aby vynikol medzi seniormi. Na MS dajme tomu, ale určite nie na olympiade kde je to najlepšie čo svet ponúka. Z rovnakého dôvodu by som škrtol aj Marinčina
To že tam nie je Šatan je podľa mňa dobré
To že tam nie je Šatan je podľa mňa dobré
Som milo prekvapený nomináciou, podľa mňa je veľmi dobrá.
Treba rátať, že za Gáborík pojde Radivojevič a Višna je tiež otázny - a to sa bojím, že Vujtek zobere niekoho jemu milého, rozumej Jurčina, Mihálik, Valábik...
Je dobré, že tam je mladá krv a je dobré, že je to konečne bez hráčov, ktorí pamatajú ako rástlo uhlie. Satan je potenciálna hrozba kabíny. Smutné, že tak dopadol, ale je to tak. A keď si má vybrať medzi ním a Chárom...
Treba rátať, že za Gáborík pojde Radivojevič a Višna je tiež otázny - a to sa bojím, že Vujtek zobere niekoho jemu milého, rozumej Jurčina, Mihálik, Valábik...
Je dobré, že tam je mladá krv a je dobré, že je to konečne bez hráčov, ktorí pamatajú ako rástlo uhlie. Satan je potenciálna hrozba kabíny. Smutné, že tak dopadol, ale je to tak. A keď si má vybrať medzi ním a Chárom...
-
Steven666
King
Sklamalo ma nenominovanie Šatana, veď toto mala byť jeho labutia pieseň a hlavne to mohli z Chárom urovnať. A nominácia Gaboríka? Čistý joke. Inak ostatní v pohode, som rád hlavne za Jurča s Marinčinom.
Prečo joke? Tréner má právo zranených nahradiť. Nič tým neriskuje. Akokoľvek osobne Gáboríka nemusím, tak lepšieho strelca nemáme.
-
mirak2
Hardcore addict
Reway nie je Gretzky, na olympiadu nema este... podla sucasnej formy by som, ale vynechal trebars aj Panika, pre mna je prekvapenim nominacia Marcinka... skor som myslel, ze 4. centra bude hrat Bliznak..
Olvecky a Surovy su tiez taka nominacia, mne nesedia ani ako hraci do 4. lajny...
ale celkovo som celkom spokojny, nie je tam Satan, Stumpel, Palffy a ine s prepacenim dinosaury
Olvecky a Surovy su tiez taka nominacia, mne nesedia ani ako hraci do 4. lajny...
ale celkovo som celkom spokojny, nie je tam Satan, Stumpel, Palffy a ine s prepacenim dinosaury
-
Steven666
King
Lebo Gáboríkové posledné sezóny nie sú nič moc z hľadiska jak bodového a aj zdravotného..