Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Zakazane znaky

Príspevok od používateľa -AA- »

slay napísal:Lož. Samozrejme, že uznávajú. To však neznamená, že nenájdeš medzi židmi aj extrémny názor, ale aplikovať ho na celú populáciu židov je zámerné zavádzanie.
Napisal som "vacsina zidovskych predstavitelov v Ukrajine", nie "cela populacia" takze kto tu zavadza?

Zidovske noviny Jewish Telegraphic Agency pisu: Zidovski lidri k tomuto postoju urcite maju svoje politicke dovody a kopec vyhovoriek, na samotnej skutocnosti to ale vela nemeni.

Takze kto tu klame? Zidovske noviny? Konspiracia? :P
slay napísal:No nič, aby si nerobil tradične hanbu našej bielej rase, cítim povinnosť ti trochu pomôcť.
Sice sarkazmus, ale aj tak treba povedat, ze v tvojom pripade nijaka rasova sunalezitost, z vlastneho rozhodnutia, neexistuje.
Za prvé, židia vždy sami seba vnímali ako národ, ktorý má okrem iného aj výraznú a jedinečnú náboženskú sebaidentifikáciu. Žiadne rasy a podobné nezmysly by si tu nemal pliesť, to si nechaj k večerným štrikovačkám pri hitlerových prejavoch OK?
Zidov a ich "rasu" si sem zacal pliest ty.
Za druhé tie ich špecifické črty a poruchy, vyplývajú jedine a iba z toho, že ich náboženstvo a tradície navádzali vždy hľadať partnera v svojich vlastných radoch. Nič viac, nič menej.
A z coho ineho som tvrdil, ze vyplyvaju? Vlastne som o tom ani konkretne nehovoril...hm ("geneticke poruchy asi nebudu z citania Tory a Talmudu")
Za tretie, a teraz dobre počúvaj, neexistuje 100% jednoznačný spôsob ako určiť len podľa DNA, že si žid. A ak ti niekto bude tvrdiť, že áno, tak proste buď klame, alebo o tom nemá dostatočné vedomosti.
To je pekne, ale ako som sam napisal, tzv. "zidovsky narod" je dost heterogenna zmes a zidovstvo testovanim DNA neurcujem ja, ale stat Izrael. Obrat svoj "spravodlivy hnev" nan :lol:
A teraz ešte vysvetlenie v čo najprimitívnejšej reči, čo sa pomocou DNA testu dá povedať:
- dá sa hovoriť len o nejakej pravdepodobnosti v zmysle, že tvoja DNA je úplne ale jasne mimo akúkoľvek podobnosť zo státisícmi zo sekvencovanými židmi.
- dá sa hovoriť o vysokej pravdepodobnosti, že si žid ak sa v tvojej DNA nájdu veľmi veľmi podobné črty z už zosekvencovanými židovskými genómami, ale ani pri tej najväčšej podobnosti sa to nikdy nedá na 100% zaručiť. Aj keby tvoja DNA mala všetky materske haplogrupy ako sú napr. typické pre Aškenazi židov, aj tak židom byť nemusíš. Ale je to pravdepdobné.
To ma byt pre mna a "nacistickych kamaratov" asi nejaka novinka, ale musim ta sklamat, nie je, logicky sa tu pracuje s pravdepodobnostou. Nie ze by ma zidovska DNA nejak zvlast zaujimala..
Mal by si ty, aj všetci tvoji nacistickí kamaráti pochopiť, že toto je možné práve preto, že sa židia rozmnožovali v rámci vlastnej skupiny a preto sú všetci niečo ako veľmi vzdialení "bratranci".
Ano, vdaka za dalsi objav. "Rozmnozovanie v ramci vlastnej skupiny" je jednym z faktorov, ktorych vysledkom je utvorenie odlisnych rodov, kmenov, narodov a "ras". Zidovske nabozenstvo a kultura sposobili, ze tato skupina bola natolko obmedzena, ze v nej vznikli pre nu specificke geneticke defekty. Este nieco co by sme mali "pochopit"?
Židia sú s tým svojím rasizmom ak to tak možno nazvať, veľmi smiešni. Ale je to pochopiteľné, lebo je to všetko čo majú a jediný spôsob ako sa identifikovať.
Toto je zaujimavejsie. Ze rasizmus je "vsetko co [zidia] maju" a "jediny sposob ako sa identifikovat", je skutocne pozoruhodne a dost prekvapive tvrdenie. :smt059
Rasisti ako ty, sú však úplní blázni, ktorí proste len nemajú na to aby brali a pochopili svet taký ako je. Potrebuješ ideológie aby si prežil. Ak sa nevieš identifikovať, tak si tú identifikáciu sám vytvoríš.
Ale rasisticky blazon som ja.. Inak len utocne ladena fantazmagoria bez dalsieho vyznamu, bohuzial.
Na tom by nebolo nič. Fakt mi je to jedno čo si myslíš, problémom to začína byť až vtedy ako to dopadne ako počas druhej svetovej. Proste ak tie svoje patologické názory začnú ubližovať okoliu.
Najlepsie na tom je, ze ani presne neviem, ktore "patologicke nazory" to maju byt, ale ty mas urcite nejake "moje" patologicke nazory pre mna pripravene..
Ak by sa raz teoreticky separovali židia na jeden ostrov, cigáni na druhý, tak neonacisti a rasisti by šli na tretí..
Ak by "cigani" a "zidia" sli na svoje "ostrovy", tak "neonacisti a rasisti" by kludne mohli ostat kde su, ale na svoj ostrov by asi musel odist slay.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Vyberáš hrozienka z hovna, slovičkáriš, uskakuješ.. enjoy, ale mňa to nebaví, svoje som povedal, kto si z toho chcel vziať poučenie, nech mu padne na úžitok.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Slay, mne pride ze tie veci co si vymenoval tu robis skor ty. :roll: Vkladas mu do ust slova ktore nenapisal a potom sa tu rozculujes ze clovickarci...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

budem sice medzi chlapcami offtopic, ale nevadi.

myslim, ze ziaden symbol by nemal byt zakazany, ani myslienky ci nazory. co je a malo byt zakazane su ciny.
bolo by mi uplne jedno ci by si niekto hakkenkreuz vytetoval na celo, proti gustu ziaden disputat.

taketo zakazy len komplikuju veci. mne sa hakkenkreuz/swastika ako znak celkom paci, symbol to bol pred 1933 uplne iny a celkom silny.
zakazom sa jeho konotacia (neviem ci som pouzil spravne slovo) nikdy nezmeni. takto navzdy ostane symbolom nacistov co nieje moc dobre a voci tomu prastaremu symbolu ani fer.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Iné je, keď svastiku použijú niekde v Indii. Ale darmo sa bude oháňať nejaký holohlavý chalan s hakenkreunzom s Európy v x podobách, že ide o budhistický symbol večnosti. To spojenie je tam jasné, takisto, ako keď v Lotyšsku rozprestrú hakáč na ľadovej ploche.

Samozrejme, že zakázané by to byť nemalo. Zákaz nikdy nič nevyriešil ešte, žiadny.
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hughito napísal:Iné je, keď svastiku použijú niekde v Indii. Ale darmo sa bude oháňať nejaký holohlavý chalan s hakenkreunzom s Európy v x podobách, že ide o budhistický symbol večnosti. To spojenie je tam jasné, takisto, ako keď v Lotyšsku rozprestrú hakáč na ľadovej ploche.

Samozrejme, že zakázané by to byť nemalo. Zákaz nikdy nič nevyriešil ešte, žiadny.
swastika nieje len budhisticky symbol, je to celosvetovy symbol. ale to vieme a nic na tom nezmenime.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

zelovoc napísal:budem sice medzi chlapcami offtopic, ale nevadi.

myslim, ze ziaden symbol by nemal byt zakazany, ani myslienky ci nazory. co je a malo byt zakazane su ciny.
Mimo temy bolo to predtym, ale trochu na to nadviazem, pretoze demonizacia svastiky priamo suvisi s neumernou mytologizaciou a vojnovou propagandou NS zriadenia v Nemecku, na ktoru bolo v povojnovom obdobi nadviazane, len s velmi pomalymi a zdrahavymi reviziami najokatejsich lzi, zo strany oficialnej historiografie.

Sovietsky Zväz a jeho vrazdiaca masineria boli podla tohoto vykladu na "dobrej" strane.

Prirodzene toto je v sulade so znamym tvrdenim, ze "historiu pisu vitazi", ktori si ju nalezite upravia, ale je to viac nez to.

Hru tu zohrava prave nerovne nazeranie na mieru zidovskeho utrpenia a utrpenia ostatnych. Pod cervenou hviezdou umierali desiatky milionov, ale armada s tymto symbolom, stala v modernom ponimani, za znicenim ideologie, ktora je zodpovedna za to najhorsie, "zidovsky holokaust".

Najprominentnejsia organizacia hajaca zaujmy zidov vo svete (ADL) to popisala takto,
  • "The Holocaust is something different. It is a singular event. It is not simply one example of genocide but a near successful attempt on the life of God's chosen children and thus, on God Himself. It is an event that is the antithesis of Creation as recorded in the Bible; and like it's direct opposite, which is relived weekly with the Sabbath and yearly with Torah, it must be remembered from generation to generation"
V tom je aj podstata a dovod rozdielneho pristupu k svastike a inym symbolom.

Ako vsetko, je to suboj ideologii a v tomto suhlasim so slayom "Prečo by to nemohli, nemali robiť? Prečo by sa mali zaoberať inými holokaustami, oni sú židia, starajú sa o to čo trápi ich.."

Svastika v tomto zmysle nie je symbolom genocidy, je to symbolom ideologie, ktore je v priamom rozpore so sucasnym modernym anti-tradicionalistickym a dekadentnym svetom, v ktorom naopak zidia, hraju prve husle.

Dalsim faktorom je, ze si uvedomuju, ze na rozdiel od komunizmu zalozeneho na nefunkcnej marxistickej ideologii, bol narodny-socializmus nanajvys zivotaschopny, na prirodnych zakonoch postaveny politicky a ideologicky svetonazor a teda aj realna "hrozba".

K tomu, ako jeho symbolom, patri napr. aj neustaly spor o legalnost knihy Mein Kampf, alebo nedavna zaloba v Ceskej republike, v suvislosti s vidanim prejavov Adolfa Hitlera. Marxisticke, komunisticke, anarchisticke a ine teorie a symbolika v porovnani nikoho nezaujimaju, a predovsetkym sucasny system neohrozuju a teda nie su ani potlacane a kriminalizovane.

Clemens Heni, riaditel "Berlin International Center for the Study of Antisemitism" hovori,
hughito
Redeemer
Redeemer

Marxisticke, komunisticke, anarchisticke a ine teorie a symbolika v porovnani nikoho nezaujimaju, a predovsetkym sucasny system neohrozuju a teda nie su ani potlacane a kriminalizovane.
Toto môže vypotiť len historický analfabet, ak mám použiť termín nášho pána prezidenta. Tu fakt nie je čo dodať, len že si absolútne neznalý histórie min. 20. st.
"The Holocaust is something different. It is a singular event. It is not simply one example of genocide but a near successful attempt on the life of God's chosen children and thus, on God Himself. It is an event that is the antithesis of Creation as recorded in the Bible; and like it's direct opposite, which is relived weekly with the Sabbath and yearly with Torah, it must be remembered from generation to generation"
Toto je pre mňa odpad, náboženský nonsens. Absolútne ma to nezaujíma. Židovský holokaust v zmysle TECHNICKOM (a v tom zmysle nanajvýš zvrátenom) asi fakt nič iné nepredčí, ale obete, akékoľvek, sú rovnocenné. Keď som ale v inej téme dával vyjadrenie o tom, že napr. židovský holokaust na Slovensku je pomerne dobre spracovaný, zatiaľ čo rómsky/cigánsky dosť mizerne, tak som bol sprdnutý, že koho to zaujíma, že to je otázka cigánov. Čiže argumentácie v štýle slaya. Zase na druhú stranu chápem to, že Židia ako takí sú na to citliví a forsírujú si ten svoj holokaust, aj keď každého Žida, ktorý sa stotožňuje s hore uvedeným, pokladám za debilného. Úplne vážne, to nie je nič iné, ako bigotnosť a fanatizmus najhrubšieho zrna.
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Mimo temy bolo to predtym, ale trochu na to nadviazem, pretoze demonizacia svastiky priamo suvisi s neumernou mytologizaciou a vojnovou propagandou NS zriadenia v Nemecku, na ktoru bolo v povojnovom obdobi nadviazane, len s velmi pomalymi a zdrahavymi reviziami najokatejsich lzi, zo strany oficialnej historiografie.

...]
nevidel by som to az tak tragicky. ono vsetko ma svoj zaciatok i koniec. ani toto "zidovske" panstvo nebude trvat vecne. nemyslim si, ze ti co sa dnes tvaria ako zidia su skutocni Zidia. zaciatky rozpadu su uz tu a rezim je najtvrdsi vtedy, ked stoji pred kolapsom. jeho nastrojom su lzi a dnes tomu veri cim dalej tym menej ludi. a bez ludi to nejde. ja mam skor pocit, ze sa im to rozsypava pod rukami, ale este nieje koniec. nemyslim si ani, ze sa podari nastolit NWO, a ked uz aj hej, tak udrzat.

noc je vzdy najtemnejsia pred usvitom a vseobecna dekadencia je sucastou kazdeho konca imperia.

@hughito: AA jednu vec nemozes upriet a to je jeho znalost historie minimalne 20. storocia. Viem, ze je to tvoj ideologicky nepriatel, ale uz Sun Tsu vravel, ze najvacsou chybou kazdeho je podcenenie nepriatela. (aj ked asi nemal na mysli idelogickeho nepriatela :lol: )
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

hughito napísal:Ale darmo sa bude oháňať nejaký holohlavý chalan s hakenkreunzom s Európy v x podobách, že ide o budhistický symbol večnosti.
ale darmo sa bude ohana nejaky Slovak s kolovratom, ze to je stary slovansky symbol...
inak sa cudujem, ze ty ako zastanca prav a rovnopravnosti takto diskriminujes aj tych, ktory nemaju vztah k nacistickemu Nemecku ale k svojej historii... i ked ani nie, to je tvoja politika, Ind moze, Slovak nie... inak nie je ta India pravlast tvojich predkov? vysvetlovalo by to tvoje dristi v jednej teme tu na fore :D
hughito
Redeemer
Redeemer

zelovoc: No použil slovo súčasný a tým sa to trochu zamotáva. Ako bol marxizmus, komunizmus a anarchizmus nebezpečný pre kapitalistický systém - o tom svedčí celé 20. st. On ale vychádza z chybnej premisy, že tieto smery nie sú zakázané dnes = nie sú nebezpečné. Nacizmus je zakázaný = nacizmus je nebezpečný. Potom v Amerike je bezpečný?

Celé je to však nonsens, čo dokladá aj aktuálny prípad zo Španielska (budem sa držať toho anarchizmu). Nevraviac o x anarchistoch väznených v Grécku a Taliansku napr.

A ešte: čo sa komu rozsýpa pod rukami? Dneska tu máme nejaké židovské panstvo, čo si to myslel fakt v úvodzovkách?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal:Toto môže vypotiť len historický analfabet, ak mám použiť termín nášho pána prezidenta.
Ak mam pouzit termin Rudolfa Vaskeho, toto je len nic nehovoriaci "štandartný bulšit" .. :lol:
hughito napísal:Tu fakt nie je čo dodať, len že si absolútne neznalý histórie min. 20. st.
To nie je, aby si mohol nieco dodat, musis najprv aj nieco k veci napisat.
hughito napísal:Toto je pre mňa odpad, náboženský nonsens. Absolútne ma to nezaujíma.
Vyborne. Tento nonsens ma realne dosledky, preto je predmetom zaujmu.
hughito napísal:Židovský holokaust v zmysle TECHNICKOM (a v tom zmysle nanajvýš zvrátenom) asi fakt nič iné nepredčí
To ano, ak by bola pravda vsetko co sa tvrdilo, tak technicke aspekty holokaustu su doslova neprekonatelne.
zelovoc napísal:nevidel by som to az tak tragicky. ono vsetko ma svoj zaciatok i koniec. ani toto "zidovske" panstvo nebude trvat vecne. nemyslim si, ze ti co sa dnes tvaria ako zidia su skutocni Zidia. zaciatky rozpadu su uz tu a rezim je najtvrdsi vtedy, ked stoji pred kolapsom. jeho nastrojom su lzi a dnes tomu veri cim dalej tym menej ludi. a bez ludi to nejde. ja mam skor pocit, ze sa im to rozsypava pod rukami, ale este nieje koniec.
Vskutku suhlasim a zidia maju historicky vzdy tendenciu "to overplay their hand" (nenapada ma momentalne slovenska fraza)
zelovoc napísal:noc je vzdy najtemnejsia pred usvitom a vseobecna dekadencia je sucastou kazdeho konca imperia.
Kolobeh dejin je zaujimavy koncept a doba temna charakterizovana rucanim tradicnych hodnot a vseobecnym upadkom tela a hlavne ducha odzrkadluje dnesok.. Aj ked povazujem Spenglerov nevyhnutny zanik za prilis pesimisticky. Naozaj myslis, ze tento cyklus je vecny a vzdy pride novy zlaty vek zrodeny zo zaniku toho predosleho? Mozno prilis filozoficka tema, da sa ale suhlasit s ocividne sebadestrukcnym vyvojom Zapadu.
hughito napísal:Ako bol marxizmus, komunizmus a anarchizmus nebezpečný pre kapitalistický systém - o tom svedčí celé 20. st.
20. storocie svedci aj o tom ako sa demokraticka (kapitalisticka) ideologia spojila s komunistickou (marxistickou) v boji proti spolocnemu nepriatelovi. Svedci aj o naslednej synteze marxistickej ideologie s demokratickym zriadenim na Zapade, coho vysledkom je sucasny system.

Anarchizmus je len rebelujuce nevlastne dieta tychto ideologii nehrajuci v svetovom a historickom meradle rolu.
hughito napísal:On ale vychádza z chybnej premisy, že tieto smery nie sú zakázané dnes = nie sú nebezpečné. Nacizmus je zakázaný = nacizmus je nebezpečný. Potom v Amerike je bezpečný?
Vsetko co predstavuje "nacizmus" je v Amerike kulturne a systemovo potlacane najviac zo vsetkych krajin sveta, co je logicke, kedze ide o hlavne centrum moci sil stojacich za destrukciou Zapadu. Napriek tomu jedinecne, historicky unikatne ustavne a politicke zriadenie, je dovod preco nema USA podobnu formu represie slobody prejavu ako Europa, zatial.
hughito napísal:Celé je to však nonsens, čo dokladá aj aktuálny prípad zo Španielska (budem sa držať toho anarchizmu).
  • 28. novembra bolo 19 aktivistov z rozličných politických hnutí zadržaných a obvinených za účasť na útoku na piatich fašistov a sídlo ich združenia na Právnickej fakulte Universidad Complutense de Madrid.
    ...
    Cieľom policajnej akcie s nezvyčajným mediálnym pokrytím bolo ukázať, že štát plánuje tvrdo použiť nový Zákon o verejnej bezpečnosti na potlačenie sociálnych bojov
Nonsens je mysliet si, ze toto doklada ideologicku ("spolocensku") nebezpecnost anarchistickej ideologie pre system.

Kolko anarchistov bolo v Spanielsku uveznenych, za predaj "politicky-nekorektnych" knih ako Pedro Varela?
hughito napísal:Nevraviac o x anarchistoch väznených v Grécku a Taliansku napr.
Dalsia bezne postihovana nasilna trestna cinnost?
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

@AA: dnes ma zaujali tieto dva clanky:

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3336 ... -mikrocipy
http://tech.sme.sk/c/7060505/google-chc ... -svet.html

Prvy mi pride ako predzvest z apokalypsy a druhe ako snaha vyrobit a zachovat pamiatku na tento svet.

su to zaujimave casy co zijeme. stare a slabe je vzdy nahradene novym a silnym. to je zivot.
neviem co pride potom, verim ze nieco lepsie a pevne dufam, ze buduca spolocnost nebude cisto technokraticka a bez ducha ako sa dnes celou silou snazi.

a chlapci: zacnite diskutovat a nie sa navazat jeden do druheho.

co sa tyka tych zidov za oponou, uz niekde v biblii je napisane co o tom Jezis povedal, neviem to naspamat, tak len tolko: Oni niesu zidia, za zidov sa len vydavaju a ich otcom je diabol, pan lzi, pan tohto sveta. Zid je definovany vierou, tito veria v Lucifera. Viem, ze 90% z vas bibliu nenavidi alebo ju ma len za znosku pravekych rozpravok. je to skoda, lebo raz aj tato doba bude v novej podobnej knihe.

a nie nie, niesom bigotnik, ani netravim nedele v kostole. len ma ta tema a paralely na dnesny svet celkom zaujima.
hughito
Redeemer
Redeemer

AA:
20. storocie svedci aj o tom ako sa demokraticka (kapitalisticka) ideologia spojila s komunistickou (marxistickou) v boji proti spolocnemu nepriatelovi. Svedci aj o naslednej synteze marxistickej ideologie s demokratickym zriadenim na Zapade, coho vysledkom je sucasny system.
Áno, spojila, ale dokedy? Kým sa porazil ten tvoj životaschopný systém, ktorý uvrhol svet do najväčšej vojny v histórii. Pojem studená vojna ti čosi hovorí? Tá "syntéza" je len tvoj konštrukt naposledy podložený dvoj-odstavcovým amatérskym článkom z bea o "kultúrnom marxizme." Kapitalizmus je ideologicky a vôbec celkovo v úplnom opozite, v antagonistickom postavení, voči anarchizmu, marxizmu či komunizmu. Zato, ako dokazuje práve história 20. st., nie je v rozpore s fašizmom či nacizmom, aj keď najideálnejšia forma preň je dnešná liberálna demokracia, práve pre nestabilitu fašizmom a nacizmu (krajného riešenia v rámci triednych bojov). Si zober, že vo viacerých krajinách, kde reálne hrozila revolúcia zľava, sa potlačila práve krajne pravicovými silami, ktoré časom aj zvíťazili a ustanovili sa.
Vsetko co predstavuje "nacizmus" je v Amerike kulturne a systemovo potlacane najviac zo vsetkych krajin sveta, co je logicke, kedze ide o hlavne centrum moci sil stojacich za destrukciou Zapadu. Napriek tomu jedinecne, historicky unikatne ustavne a politicke zriadenie, je dovod preco nema USA podobnu formu represie slobody prejavu ako Europa, zatial.
A ako to potláča? Vieš konkretizovať? Však tí šašovia tam maršírujú a hlásia tie svoje videnia sveta úplne slobodne. Akurát, tým, že je to takto otvorené to je práve v neprospech ich veci, lebo každý si tak akurát poklepe na čelo. Naopak, sofistikovanejšie (už dnes, ten "americký" stav sa už prešiel) európske verzie neonacizmu a neofašizmu sú oveľa nebezpečnejšie a aj na inej úrovni.
Nonsens je mysliet si, ze toto doklada ideologicku ("spolocensku") nebezpecnost anarchistickej ideologie pre system.
To bol príklad, takých príkladov je x, kedy sa anarchisti stali obeťou represie (často preventívnej a podloženej čisto na ideologickom základe). Napr. Belehradská šestka mi teraz napadla. Čo to by vedeli porozprávať aj ruskí a bieloruskí anarchisti. Ďalej napr. potláčanie hnutia samosprávnych fabrík v Argentíne a pod. Každopádne, reálne by sa tá represia ukázala potom, čo by hnutie nabralo na reálnejšej sile. Čo sa deje teraz, je do istej miery skôr snaha kapitalizmu komodifikovať všetko "revolučnú," spracovať to a vypluť vo forme "predaju." Čosi o tom v tejto recenzii: http://www.priamaakcia.sk/Kup-si-svou-r ... enzia.html

A nečuduj sa, na "popieranie holokaustu" je priamy paragraf.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Divne ze na popieranie inych masovych vyvrazdovani paragraf nieje. ;) Zas len dosledok zidovskej propagandy (resp propagacie ako ty tvrdis :lol: )
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

jj, mali by presadit "Zakon o Srebrenickej lzi" a kazdeho kto odmieta srbske zlociny v Srebrenici, Vukovare, Sarajeve,... by mali sankcionovat
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No podla tej logiky holokaustu by mali vytvorit zakon o popierani kazdej jednej udalosti masoveho vyvrazdovania v historii. :roll:
edit: ale to sa nestane lebo ucastnici inych takych udalosti, resp ich pozostali chcu na to co najskor zabudnut a nie sa k tomu neustale vracat tj "my ubohi zidia, furt nam kazdy ublizuje, lutujte nas"
hughito
Redeemer
Redeemer

Hotwire, ty si veľmi smiešny šaško, len tu verklíkuješ nezmysly od AA. :wink:

Už len náš zákon:

Kód: Vybrať všetko

„§ 424a Trestného zákona

Podnecovanie, hanobenie a vyhrážanie osobám určiteľným rasou, farbou pleti, pôvodom rodu, národnosťou, národom, etnickou skupinou.

(1) Kto verejne

b) hanobí takú skupinu alebo jednotlivca alebo sa im vyhráža tým, že verejne ospravedlňuje čin považovaný článkami 6, 7 a 8 Rímskeho štatútu Medzinárodného trestného súdu za genocídium, zločin proti ľudskosti alebo vojnový zločin alebo čin považovaný článkom 6 Štatútu Medzinárodného vojenského súdneho dvora pripojeného k Dohode z 8.augusta 1945 o stíhaní a potrestaní hlavných vojnových zločincov Európskej Osi za zločin proti mieru, vojnový zločin alebo zločin proti ľudskosti, ak taký čin je spáchaný na takejto skupine osôb alebo jednotlivcovi alebo, ak bol páchateľ alebo účastník tohto činu odsúdený právoplatným rozsudkom medzinárodného súdu, ak nebol v predpísanom konaní zrušený, verejne popiera alebo vážne zľahčuje taký čin, ak je spáchaný na takej osobe alebo jednotlivcovi alebo
Ďalej.

Kambodža zakázala popieranie genocídy režimu Červených Kmérov

Popieranie arménskej genocídy bude vo Francúzsku trestné

Trest za popieranie zločinov komunizmu na SK.

Tu máš tú svoju "židovskú propagandu."
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Zato ty si uplny original, hlavne ze saskom som ta nazval prvy ja, ty sa len opakujes. :lol: Je sice pekne ze tu hodis dva linky o nejakom lokalnom zakone, a ides to porovnavat s holokaustom. hod sem nejaky link na nejaky celoplosne zakazanu genocidu a nie nejake miestne problemy kdesi v prdeli (ten prvy link), ty verklik.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

jackb napísal:jj, mali by presadit "Zakon o Srebrenickej lzi" a kazdeho kto odmieta srbske zlociny v Srebrenici, Vukovare, Sarajeve,... by mali sankcionovat
nezabudaj na zlociny pachane na Srboch, urcite to je ovela viac obeti...
k tej Srebrenici len tolko, ze ani sami bosanci nevedia koho popravili a kto padol v boji, prekopali pol vukoje*ini a nejak uz skoro 20 rokov sa im nedari najst vsetky "obete"...
Napísať odpoveď