SSD v apple a v PC & notebook
SSD v apple a v PC & notebook
Je SSD ktore použiva napr. Macbook Air rovnake, ako ide do bežnych notebookov? Alebo musim kupovať priamo apple ssd?
Re: SSD v apple a v PC & notebook
Apple teraz pouziva PCIe SSD, takze vyber budes mat zrejme vyrazne limitovany.
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
v macbookpro mam kingstona xyperx ziadny problem
riadny rozdiel ako normalny hdd čo? A do Macbook air nejdu iba špecialne Apple SSD? Na ebayi som niečo videl tak sa pytam...
Ak je v nom povodne HDD tak nevydim problem vo vymene za SSD.
-
Chalesnik
Medium Professional
v tom air neviem ale ak tam je velkostov klasicke hdd alebo ssd satove tak to mozes vymenit za ktore chces ... rozdiel brutalny ako v kazdom pc ked vymenis hdd za ssd 
http://www.ebay.com/itm/GENUINE-256GB-S ... 2587f2adf0
Takto vyzera SSD do macbook air. Pochybujem, že mi tam bude pasovať aj SSD ktore kupim na alze, tie sa mi zdaju moc velke.
Takto vyzera SSD do macbook air. Pochybujem, že mi tam bude pasovať aj SSD ktore kupim na alze, tie sa mi zdaju moc velke.
Ano, to je original SSD v macbooku, ktory ho ma vo vybave.
Lenze tu riesime macbook ktory ma vo vybave HDD (bez SSD) a jeho vymenu za klasicke SSD.
Lenze tu riesime macbook ktory ma vo vybave HDD (bez SSD) a jeho vymenu za klasicke SSD.
Može vobec macbook air obsahovať klasicke HDD? Asi nie čowladas napísal:Ano, to je original SSD v macbooku, ktory ho ma vo vybave.
co viem, ziadny macbook AIR nema ine ako SSD, potom je tu rec o starych macbookoch
ale akurat ste mi dali chrobaka do hlavy, mam jeden notebook, asi 10 rokov stary kupeny este v USA, je tam win XP, oplati sa vymenit stary hdd za ssd ?
ale akurat ste mi dali chrobaka do hlavy, mam jeden notebook, asi 10 rokov stary kupeny este v USA, je tam win XP, oplati sa vymenit stary hdd za ssd ?
-
vladenko007
VIP
Čo sa týka rýchlosti určite sa oplatí. Ale zas na druhej strane oplatí sa jedine že ho aktívne používaš. A tiež ber do úvahy že ten SSD bude mať väčšiu cenu ako ten notebook.
-
hrban
Addict
do 10 rokov starej mašiny sa moc neoplatí, ale rátaj s tým, že ten SSD ti ostane a môžeš ho použiť potom do novšieho NB
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2014, 13:37)
plus radič toho disku moc asi plné rýchlosti tiež nedá, takže bude to SSD brzdené
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2014, 13:37)
plus radič toho disku moc asi plné rýchlosti tiež nedá, takže bude to SSD brzdené
-
vladenko007
VIP
Ozaj maš pravdu je to 10 rokov. Je možné že ho aj nepripojí či?
-
hrban
Addict
Pozri na mám tiež v jednom staršom PC SSD jeho rýchlosť by mala byť 300mb/s a dosahujem max 180... Je to lepšie ako normálny disk, ten má kolo 80 a system bootuje oveľa rýchlejšie ale ja mám 5 ročný stroj. Neviem ako to bude pri 10 ročnom pc
-
vladenko007
VIP
jj 5 ročný stroj ma SATU ale 10 ročný bude mať IDE tak to asi ani nepripojí.
za kolko sa da kupit taka mašina
procesor 1700 athlon
ram 1gb
graficka karta nvidia fx5500
procesor 1700 athlon
ram 1gb
dakujem, ten ma IDE, takze neriesim 
-
audiotrack
VIP
za pár minút. Je to záležitosť pár klikov a vyplnenia údajov v eshope2201135 napísal:za kolko sa da kupit taka mašina
procesor 1700 athlon
ram 1gb
hehe a kolko by stala cela taka mašina s bednou chladičom a zdrojom? 50€? Je to stary 10 ročny komp