Civilization V
Civilization V
Hrávate niekto túto hru? Včera som si ju nainštaloval a musím povedať že ma dosť chytila. Povedal by som že je to taký mix ťahovky s Medieval Total war sériami. Odporúčam 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Re: Civilization V
Túto hru som zatiaľ nehral ale čo som vydel veľmi ma zaujala. Je tam aj Multiuplayer?
Civilizácia, túto hru obľubujem ešte od mojich detských čias.
Nikdy nezabudnem ako som predbehol všetky ostatné civilizácie a vyvinul železné lode! Bol som kráľ morí, no potom som zaostal ja a všetci mali nukleárne zbrane a ja som mal tie železné lode a najvyspelejšiu civilizáciu, no čo už, keď ma všetci zmietli ako prach
A Civilization 5 má mutliplayer (lokálny aj po internete). Pokiaľ si dobre pamätám, tak v Civilizácii 4 bola podpora multiplayeru cez mail (tzn. každý ťah sa odosielal mailami a pod
) Takže pravdepodobne aj takáto možnosť bude zahrnutá v hre
Nikdy nezabudnem ako som predbehol všetky ostatné civilizácie a vyvinul železné lode! Bol som kráľ morí, no potom som zaostal ja a všetci mali nukleárne zbrane a ja som mal tie železné lode a najvyspelejšiu civilizáciu, no čo už, keď ma všetci zmietli ako prach
A Civilization 5 má mutliplayer (lokálny aj po internete). Pokiaľ si dobre pamätám, tak v Civilizácii 4 bola podpora multiplayeru cez mail (tzn. každý ťah sa odosielal mailami a pod
V je bohovská, strašne ma to chytilo ale kvôli škole som nato nemal dosť času, dnes sme napísali poslednú tak zajtra si to idem poriadne zahrať 
Máte origo alebo warez? 
Stiahol som si češtinu ale mám problém so zobrazovaním niektorých písmen, napr Č, Š atď, proste mi ich neukáže a ostane len voľné miesto...
Stiahol som si češtinu ale mám problém so zobrazovaním niektorých písmen, napr Č, Š atď, proste mi ich neukáže a ostane len voľné miesto...
mám warez, čakám na steam akciu, keď nebude aj tak si kúpim z UK origo
prosim vas stiahol som si cestinu naistaloval som si ju a neide to neviete kde moze byt problem (verzia hry sedi) ? a druha vec ako sa da nastavit civilizacie na mape zem aby zacinali v skutocnosti ako maju a nie random?
-
frankocean11
Medium Star
Ja som Civilization V zakupil na Steame.
Cestina na steam - http://civilization5cz.forumczech.com/t ... e-hotovo#2
Aby vam fungovala cestina treba vypnut update na hru.
Enjoy
Cestina na steam - http://civilization5cz.forumczech.com/t ... e-hotovo#2
Aby vam fungovala cestina treba vypnut update na hru.
Enjoy
Mňa najviac držala jednotka.. bol som z nej tak zmagorený, že keď ma mama poslala počas hrania vysypať smeti, vyšiel som vonku, urobil som dva kroky a čakal som na "End of turn", alebo som chcel pohnúť ďalšou jednotkou.. 
Ďalšie časti mi už pripadali viac prešpekulované, zložitejšie a menej prehľadné - ale až rozbehám svoj PC, asi si tú 5ku vyskúšam.
Ďalšie časti mi už pripadali viac prešpekulované, zložitejšie a menej prehľadné - ale až rozbehám svoj PC, asi si tú 5ku vyskúšam.
Ahojte.
Je tu niekto kto ešte hráva túto hru ?
Rád by som si ju kúpil, ale bohužiaľ LAN nemám s kým zahrať preto sa pýtam či ešte niekto hráva. Pravdupovediac neviem ako funguje ten multiplayer pretože na jednu 8 hodinovú hru by som asi nemal čas ale ak sa to dá nejako trhane hrať tak by som si rád zahral.
Na steame som zatiaľ na žiadnu zľavu nenarazil. čo je škoda, takže budem asi kupovať krabicové verzie.
Dúfam, že sa niekto nájde
Je tu niekto kto ešte hráva túto hru ?
Rád by som si ju kúpil, ale bohužiaľ LAN nemám s kým zahrať preto sa pýtam či ešte niekto hráva. Pravdupovediac neviem ako funguje ten multiplayer pretože na jednu 8 hodinovú hru by som asi nemal čas ale ak sa to dá nejako trhane hrať tak by som si rád zahral.
Na steame som zatiaľ na žiadnu zľavu nenarazil. čo je škoda, takže budem asi kupovať krabicové verzie.
Dúfam, že sa niekto nájde
stiahol som si datadiskt gods and kings a ked chcem hrat mody tak mi hra padne neviete kde moze byt problem?
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
kup si to a nic by ti nemalo padatbart1234 napísal:stiahol som si datadiskt gods and kings a ked chcem hrat mody tak mi hra padne neviete kde moze byt problem?
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nedavno bola mrte vyhodna akcia a chcel som ju kupit, ale vraj mam na nu slaby macbook /mid 2011/. Tak som to potom radsej ani nekupoval, aj ked na nete som nasiel, ze niektori to rozbehali.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Oplatí sa mi kúpiť to nové DLC Brave new World? Mám kúpené všetky DLC okrem tohto a ako tak čítam tak oni chcú 30€ za nové civilizácie, kultúrne víťazstvá a ideológie? 
To Brave New World sa mi paci ale urcite nie za 30 €. Ked je v akcii za 10 tak vpoho asi nabuduce kupim.
Inak neda niekto multiplayer ? ze by sme sa dohodli nejaku 1 - 2 hodiny zahrali save a potom znova o tyzden alebo tak, nemal by niekto zaujem ?
Lebo SP ma az tak nebavi, sice sa to este ucim hrat kupil som ju na steame len nedavno ale aj tak... MP je vacsia sranda
Inak neda niekto multiplayer ? ze by sme sa dohodli nejaku 1 - 2 hodiny zahrali save a potom znova o tyzden alebo tak, nemal by niekto zaujem ?
Lebo SP ma az tak nebavi, sice sa to este ucim hrat kupil som ju na steame len nedavno ale aj tak... MP je vacsia sranda