Nefunkčný Touchpad

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lady_m
Novice
Novice

Nefunkčný Touchpad

Príspevok od používateľa lady_m »

Ahojte. Mám notebook značky Lenovo a prestal mi fungovať touchpad. Ide mi normálne posúvať, aj tie dve tlačítka, ale nejde scroll ani tie skratky napr. dvomi prstami posunúť späť atď. Keď dám nastavenia myši vyskočí mi tabuľka, že: ,,Nedá sa pripojiť k ovládaču polohovacieho zariadenia Synaptics." Že ak som inštalovala nejak nový ovládač mám odinštalovať ten pôvodný a bla bla. Keďže som počítačový antitalent som si istá, že som nič neodinštalovala ani nové nenainštalovala. Čo s tým teda môže byť? Ďakujem za rady :)
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Nefunkčný Touchpad

Príspevok od používateľa Bobr »

1. cast tejto vety si odporuje s tou druhou...

"Keďže som počítačový antitalent som si istá, že som nič neodinštalovala ani nové nenainštalovala."
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

pravdepodobne sa stiahli ovládače cez windows update a na ních to nefunguje alebo iná prkotina
najskôr treba skúsiť preinštalovať ovládače na origo (zo stránky NB) daj presne typ NB postnem link na ovládače
lady_m
Novice
Novice

Bobr napísal:1. cast tejto vety si odporuje s tou druhou...

"Keďže som počítačový antitalent som si istá, že som nič neodinštalovala ani nové nenainštalovala."
Nemyslím si, že si to odporuje ;) keďže som PC antitalent nikdy nič sama neinštalujem ani sa nesnažím odinštalovať. A nemyslím si, že to je podstatné, ako som to napísala.

//autoeditácia príspevku (11 Jan 2014, 19:17)
hrban napísal:pravdepodobne sa stiahli ovládače cez windows update a na ních to nefunguje alebo iná prkotina
najskôr treba skúsiť preinštalovať ovládače na origo (zo stránky NB) daj presne typ NB postnem link na ovládače
mám Lenovo B575e, vďaka :)
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Tiež si myslím že veta je napísaná logicky :-)

Napíš ešte aký operačný systém máš a aj koľko bitový. Napríklad: Windows 7 Home Premium 64bit
Bobr
Guru
Guru

Kedze si pocitacovy antitalent, nemozes si byt ista, ze neinstalujes nejake ovladace napriklad s updatom windowsu... :smt081

Nevravim, ze veta nieje napisana logicky, ale ze si odporuje jej prva a druha cast.
lady_m
Novice
Novice

vladenko007 napísal:Tiež si myslím že veta je napísaná logicky :-)

Napíš ešte aký operačný systém máš a aj koľko bitový. Napríklad: Windows 7 Home Premium 64bit
Mám presne taký ako si napísal, takže Windows 7 Home Premium 64bit ;)
Bobr napísal:Kedze si pocitacovy antitalent, nemozes si byt ista, ze neinstalujes nejake ovladace napriklad s updatom windowsu... :smt081

Nevravim, ze veta nieje napisana logicky, ale ze si odporuje jej prva a druha cast.
Tak potom ich neinštalujem ja ale PC sám, ale pre tvoj pokoj na duši môžem uznať, že máš pravdu, ešte niečo "k téme"?
Bobr
Guru
Guru

Nie neinstaluje ich PC sam ale mas to tam tak nastavene, ano je to k teme... nainstaluj si spravne ovladace priamo od vyrobcu :idea:
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Synaptics Touchpad Software

tu mas link a klikni na tej stranke na ten odkaz na stiahnutie
http://support.lenovo.com/en_US/downloa ... D=DS030261
Martin11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Martin11 »

ľudia dnes sa mi stal podobný problem teda nie mne ale mojej mamke požičala si moj ntb a z ničoho nič prestal fungovať touchpad...a to pár dní po skončení zaruky -_- je to ntb lenovo ideapad z580 a ako čítam tak niesom jedniný komu u tejto značky hapruje touchpad....ale teraz k veci.. na iných stránkach som sa dočital že to nemusí byť nejaký "mechanický" problém ale stačí len nahodiťnejaký nový sw alebo len niečo porenastavovať.... vedeli by ste mi nejako pomocť ? už som sa chystal zaniesť ho zajtra do alzy ale som 4 dni po skončení záručnej doby :(
ale narozdiel od ostatných prípadov na mojoim nefunguje abslolutne nič ani kliknutie ani pohyb akoby tam ani nebol
Ďakujem
Napísať odpoveď