I/P: predané
I/P: predané
Ponúkam na predaj časti notebooku "Acer Aspire 5740 - 334G32Mn". Na notebooku sa mi pokazila matičná doska a tým pádom je nefunkčný. Ostatné veci sú v dobrom stave, takže ak by mal niekto záujem ozvite sa. Notebook je 2 roky starý.
PS: Hardisk už nieje v ponuke.
PS: Hardisk už nieje v ponuke.
Re: I/P: Predaj komponentov - acer aspire 5740
Koľko za celok? Prišiel by som osobne.
Neviem presne cenovo všetky časti po koľko sú, ale tak zhruba nejakých 90€ by bolo za to fajn. Je to v podstate novší notebook, len bohužial umrel. A ten HDD, ako som spomínala už je viac menej predaný, takže ak tak bez neho.
-- 16 Jan 2014, 17:44 --
Zistila som, že pri rozoberaní sa niekomu podarilo na klávesnici odtrhnúť tlačidlo F12, takže by sa dalo popracovať aj s cenou, ak by bol záujem.
-- 16 Jan 2014, 17:44 --
Zistila som, že pri rozoberaní sa niekomu podarilo na klávesnici odtrhnúť tlačidlo F12, takže by sa dalo popracovať aj s cenou, ak by bol záujem.
-
hopkok
Star
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim, ako sa zavada prejavuje?
Ako sa prejavuje? Asi tak, že som bola na nom normálne, vypla som ho...o nejaké 2 hodinky som ho chcela zapnúť a nič..nezapla sa ani jedna kontrolka, ani ventilátor, absolútne nič. Jediné čo svietilo, bolo svetielko na napájacom zdroji. Bol už aj v oprave, v servise, ale tam mi povedali, že oprava 250€. Niečo na matičnej odišlo.
-- 16 Jan 2014, 21:08 --
Myslíte, že by sa s tým dalo niečo spraviť?
-- 16 Jan 2014, 21:08 --
Myslíte, že by sa s tým dalo niečo spraviť?
-
hopkok
Star
Urcite ano, ak to ti "honelnici" v servise este viac neposrali, ale ak pytali za opravu 250E tak su to babraci, urcite
Ponukam 60E s postou v cene
Za komplet notebook 60€ ste mysleli? Hm, ja som očakávala trošku viac, že by som zaň mohla dostať, keďže okrem toho jedného písmenka na klávesnici je tam všetko funkčné. Aj baterka, aj zdroj, grafika, RAMKA... 
-
hopkok
Star
ano za komplet, grafiku mate na doske, teda je tiez nefunkcna...
-
Runes
Addict
2 rocna baterka ma uz to najlepsie za sbeou ramka je predajna HDD uz tam nieje a ostatne je sucastou maticnej
jedine co ma cenu vramci servisu je displej kedze uz ani klavesnica nieje komplet. Ci je 60 vela alebo malo to je otazne bud clovek natrafi na niekoho kto to potrebuje a je ochotny zaplatit abo to bude sedet doma na policke a bude nato padat prach kedze zjavne nemas nikoho v okoli kto by it s tym poradil
to len moj nazor ako bezneho usera fora
Ešte sa dá spraviť reball ale tam je otázne či sa to podarí a ak aj áno tak koľko to vydrží.
Ok, ved ja beriem každý názor.. priznávam, až tak sa v tom nevyznám, ale poradcov mám v okolí dosť, len najhoršie, že každý hovorí niečo iné
Ale uvidíme či sa s ním bude dať niečo spraviť... na poličke určite stáť nebude, niečo s tým určite spravím... (a s tou grafikou som sa sekla, zabudla som, že vlastne nieje samostatne
)
-
hopkok
Star
Zbieras prispevky na fore ked z fleku napises takuto chu****?LENOVO_man napísal:Ešte sa dá spraviť reball ale tam je otázne či sa to podarí a ak aj áno tak koľko to vydrží.
Nezbieram. Píšem len, že aj toto by bolo riešenie.
-
hopkok
Star
Ale ved ten book nema problem s BGA na 99%
hopkok, on len nevie co reball riesi. Mimochodom Andrea ak mozem poradit hopkokova cena je OK- ja som mu predaval uz dva nepojazdne notebooky a vsetko OK. Myslim, ze 60 je akurat ja osobne by som acer ani neopravoval. A cakat kym pride niekto za tebou s prasknutym displejom z hentej serie? to nema zmysel 
Okey, dakujem pekne za rady... ja by som ho tiež najradšej predala, ale je mi ľúto neskúsiť s ním spraviť čo sa dá ešte predtým 
no okej ved sa mozete dohodnut tak, ze mu ho posles on ti povie co sa da robit a sa rozhodnes