Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Presne tak.. to je to iste ako ked hras free hru ako dota ci LOLko, tak ked tam stravis 2 roky , vyskillujes , zarobis, nazbieras, tak to potom len dak darujes lebo je to to, bolo free? Pre niekoho to nemusi mat ziadnu hodnotu, nie niekomu to usetri povedzme pol roka hrania atd.. cas je vzacny, cas su peniaze... nechapem co na tom nechapes... vsetko ma svoju cenu.
Plus taky bonus, na twinstare su hviezdicky za ktore si kupujes postavy, menis meno, dake itemy kupujes atd.. 100hv stoji 4 eura sa mi zda
Plus taky bonus, na twinstare su hviezdicky za ktore si kupujes postavy, menis meno, dake itemy kupujes atd.. 100hv stoji 4 eura sa mi zda
-
Wishmaster
Medium Professional
tyvle.. ta 4 erva za nejake hviezdicky date .. ale 12 eur na mesiac na ofiku sa vam vidi vela.. boha 
Tak ja som nekupil ani jednu.. to su hv z predanych postav. Ale urcite sa najdu ludia co si to kupuju
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim wow som hraval este davnejsi ked bol WOTLK aj to na neoficialnych serveroch, v poslednej dobe nemam co hravat a rozmyslam nad ofikom, oplati sa to vobec este kupovat/hrat ? Hrava este dost ludi, neni to nudne?... A chcem sa opytat ci ked zacnem expit si musim hned kupit mist of pandaria alebo staci kupovat postupne tak ako budem expit ? ...
-
xH4wK
-Ak si na offi este nehral tak urcite sa to oplati minimalne na jedno expenie, je to ine, detailnejsie a vsetko funguje, iny zazitok.
-Na dlhodobe hranie uz zalezi na teba ci sa ti bude chciet expit dalsie postavy alebo nejake PVP ci PVE guildu atd..
-Staci kupovat postupne ako budes expit.
Inak teraz je aj trial mozes si to skusit.
Osobne vidim, ze napriklad Burning Blade PVE sa celkom rozpada, guildy ktore tam boli top prakticky nie su, ide to dole vodou podla mna kazdopadne takto to bolo pred kazdym datadiskom, potom sa znova ludia nahrnu aby si zahrali aj novy datadisk a potom s tym znova skoncia.
Statistiky:
-Na dlhodobe hranie uz zalezi na teba ci sa ti bude chciet expit dalsie postavy alebo nejake PVP ci PVE guildu atd..
-Staci kupovat postupne ako budes expit.
Inak teraz je aj trial mozes si to skusit.
Osobne vidim, ze napriklad Burning Blade PVE sa celkom rozpada, guildy ktore tam boli top prakticky nie su, ide to dole vodou podla mna kazdopadne takto to bolo pred kazdym datadiskom, potom sa znova ludia nahrnu aby si zahrali aj novy datadisk a potom s tym znova skoncia.
Statistiky:
-
Chalesnik
Medium Professional
este som pocul nieco take ze blizzard sa chysta zrusit mesacne poplatky ?
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Chalesnik
Medium Professional
Takze, som prijemne prekvapeny ako to blizzard vymakal. Predtym som hral na funkach naposledy TBC, teraz som prisiel rovno na pandariu ofik, graficka, questy, a oblasti, dungy riadne premakane. Akurat som doexpil tak som zvedavy ci ma to neprestane bavit po case
Prestane
Tak ako každého, myslím. Ale ... ten pocit, keď sa k tomu vrátiš
na nezaplatenie.
-
Kok
Light Professional
nechce niekto kupit ucet s kupenym datacom a 90kou ? zase som sa do toho nahrnul a akosi ma to nebavi
-edit- este aj 2 mesacna gamekarta tam je
-edit- este aj 2 mesacna gamekarta tam je
Prišiel som po dvoch rokoch na AT, vytiahol som 1,8k v start geare, chytil som 36 arén po sebe s minimálne jedným 1300 hráčom, padol som na 1400, znova som to zmazal a ďalšie dva roky nechcem vidieť 
-
kukiak
Addict
Poznate nejaky instant 70lvl PvP TBC server? Alebo existuje take nieco vobec este? 
Ak by mal niekto záujem hrať na offi a je sám, tak kľudne mu pomôžem, pokiaľ ho môžem pozvať

hladam ludi, ktori by sli hrat vanillu, mozme zalozit aj guildu a chodit dungy, bgcka a zaspominat na stare casy 
-
XGames
VIP
Dávam do pozornosti, že sa v obchodoch už objavuje datadisk Warlords of Draenor aj s boostom postavy na 90 lvl, boost je možný uplatniť hneď, prístup k dodatku bude pri vydaní 13.11.2014 avšak účet je po aktivácii už upgradenutý na Warlords of Draenor.
čo tam robí mannoroth ? :O
vlastne nič...kedže moja GPU je na RMA, tak hrám na starom NB Warcraft3 (doteraz som nikdy nehral kampaň) a zisťujem, že toľko vecí mi ušlo vo wowku preto, lebo som nepoznal aspoň časť toho celého príbehu
vlastne nič...kedže moja GPU je na RMA, tak hrám na starom NB Warcraft3 (doteraz som nikdy nehral kampaň) a zisťujem, že toľko vecí mi ušlo vo wowku preto, lebo som nepoznal aspoň časť toho celého príbehu
-
Kok
Light Professional
este stale mam ucet s aktivovanym novym datacom .. bohuzial karta uz vyprsala
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Nenasiel by sa niekto s beta klucom na wod ktory nepotrebuje a nerobilo by mu problem ho darovat? ( pripadne vymenit za bf3 kluc ktory som vyhral pred pol rokom , cize nemozem zarucit funkcnost )
Ahojte, mal by som zopár otázok, tak mi snáď budete vedieť poradiť.
Wowko som vždy hrával len na neoficiálnych serveroch, hra ako taká ma bavila. Horšie to už bolo s komunitou - väčšinou som mal pocit, že hrám s a proti malým deckám, ktoré len žobrú o goldy, spamujú s výzvami na duel a vyžívajú sa v cigánskych férovkach. Questy sa v niektorých oblastiach ani nedali dokončiť, lebo som mal okamžite za chrbtom 1-3 ľudí z nepriateľskej frakcie...ktorí ani daný quest nerobili, ale jednoducho mali potrebu ma zabiť a potom kempovať nad mojím telom.
No a teraz konečne k otázkam:
1. rozmýšľal som, že by som si zaobstaral všetko až po MoP a vyskúšal hrať na ofiku. Oplatí sa to? Je tam iná morálka ako na neofiku? Prípadne aký server odporúčate?
2. wowko som vždy hral len príležitostne, išlo mi viac-menej len o preskúmanie krajiny a hlavne plnenie questov. Súboje v arénach ma absolútne nezaujímali, skôr sem-tam nejaký dungeon a duel s hráčom +- rovnakého lvl. Oplatí sa mi v tomto prípade za hru platiť? Nie je skôr ofik o raidoch a mláťačkách ali vs horda na nejakom dohodnutom mieste?
3. aký je postoj k nováčikom na ofiku? Nie sú už všetci na max. lvl a lokácie pre nízke lvly sú ľudoprázdne?
1. rozmýšľal som, že by som si zaobstaral všetko až po MoP a vyskúšal hrať na ofiku. Oplatí sa to? Je tam iná morálka ako na neofiku? Prípadne aký server odporúčate?
2. wowko som vždy hral len príležitostne, išlo mi viac-menej len o preskúmanie krajiny a hlavne plnenie questov. Súboje v arénach ma absolútne nezaujímali, skôr sem-tam nejaký dungeon a duel s hráčom +- rovnakého lvl. Oplatí sa mi v tomto prípade za hru platiť? Nie je skôr ofik o raidoch a mláťačkách ali vs horda na nejakom dohodnutom mieste?
3. aký je postoj k nováčikom na ofiku? Nie sú už všetci na max. lvl a lokácie pre nízke lvly sú ľudoprázdne?