NB Lenovo IdeaPad Y510p
NB Lenovo IdeaPad Y510p
Dobry den, chcel by som sa s vami poradit ohladom kupi noveho NB ktory by mal stat okolo 1000 eur.
Najviac sa mi zatial pozdava tento Lenovo IdeaPad Y510p http://www.electroworld.sk/product/poci ... 3god0XQAZQ
konkretne verzia kde su 2 grafiky s 16 GB ram
Hladal som kade tade na nete recenzie a vela ludi pise, ze jednym sa ten NB celkom prehrieva, druhy su s nim spokojny atd a nemaju problemy, preto sa chcem opytat niekoho kto s nim skusenosti ma ako je to s prehrievanim pri takom cca 2-hodinovom hrani novsich narocnejsich hier ako dajme tomu BF 3 ci Crysis 3, atd
Pripade mi este prosim napiste ci ste nahodou nepostrehli ci nb nie je moc hlucny.
Vopred dakujem.
Najviac sa mi zatial pozdava tento Lenovo IdeaPad Y510p http://www.electroworld.sk/product/poci ... 3god0XQAZQ
konkretne verzia kde su 2 grafiky s 16 GB ram
Hladal som kade tade na nete recenzie a vela ludi pise, ze jednym sa ten NB celkom prehrieva, druhy su s nim spokojny atd a nemaju problemy, preto sa chcem opytat niekoho kto s nim skusenosti ma ako je to s prehrievanim pri takom cca 2-hodinovom hrani novsich narocnejsich hier ako dajme tomu BF 3 ci Crysis 3, atd
Pripade mi este prosim napiste ci ste nahodou nepostrehli ci nb nie je moc hlucny.
Vopred dakujem.
Re: NB Lenovo IdeaPad Y510p
hreje ale to je myslim celkom pochopitelne
nic, co by nevyriesila dobra chladiaca podlozka.. mam starsi Y580 a pri dlhsom hrani je podlozka nutnost. prehrievanie sa neprejavuje na povrchu ntb, ale miernym poklesom vykonu.
Dakujem uzitocna rada, asi rovno zakupim aj podlozku
Ja ho mám a teploty sú v norme. Kúpil som hliníkovú podložku a pokoj.
Tak uz ho mam doma aj ja a myslim ze tie teploty su naozaj v pohode
Ja ho používam iba ako stolný, pekne na stole a chladiacej.
Vedeli by ste mi aj odporucit nejaku chladiacu podlozku konkretne na tento notebook?
a da sa na tu podlozku spolahnut, pretoze vsimam ze pri dlhsom hrani narocnych hier trosku prehrieva ale zase na druhej strane aj velmi rychlo sa ochladi hlavne s DUST REMOVAL, dik za radu
Je to hliník a fany si nastavíš ako chceš, dajú sa premiestňovať.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ked uz si dal tolko penazi za notebook tak investuj aj do dobrej chladiacej podlozky. odporucam Zalman NC1500 alebo 2000. 1500ku mam uz asi 5-6 rokov a stale funguje vynikajuco. Pouzivam ju k Y500 a nemam najmensi problem
jj diky moc