Zdravim,
na mojom notebooku (Acer Aspire One Q1VZC) som pred asi mesiacom preinstaloval Windows 7 Home premium... vcera som prisiel domov, isiel som ho zapnut a nic. zobrazilo sa "starting windows" a potom sa automaticky restartol a uz mi ponukal moznost na "Start windows normaly" alebo "startup repair" ... ked dam normalne spustit, tak sa zacne opat nacitavat a restart s tym ze na sekundu sa tam zobrazi Blue screen "unmountable boot volume"... pri startup repair sa preklikam az k tejto tabulke s tym rozdielom, ze v druhom riadku mi nepise Windows/local disk ale len Unknown/unknown a chyba mi posledna moznost, reinstall windows... nemam k tomu vytvorený ani opravny disk ani na disku nemam ziadnu zalohu (nebolo cas a myslel som ze ani potreba) no myslim, ze by to aj tak neslo, lebo ked cez USB chcem spustit instalaciu a tam zvolit opravu windowsu, tak sa dostanem len po nacitavanie a nasledne Black screen a kurzor, s ktorym sa mozem pohybovat
Skusil som uz zopar "rieseni" aj cez prikazovy riadok, prikaz Chkdsk /R C: ale nemalo to ziaden efekt
na fore som nasiel jednu temu podobnu, ale to sa jednalo o Windows XP, ale z nej som moc nepochopil, ako to vlastne vyriesili
túto
na disku nemam moc dolezitych dokumentov, ale zopar fotiek by som odtial chcel zachranit.. ak mi viete poradit ako sa zbavit tohoto problemu alebo aspon ako vytiahnut data z toho HDD bol by som vdacny + notebook mam este v zaruke, tak sa vlastne momentalne ani neviem ci to je chyba toho HDD a mozem to dat vyreklamovat alebo nie
dakujem za kazdu radu