Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
ledenaster
Medium Professional
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
dakujem ti....K+
..Este sa chcem spytat na jeden film..je to horor kde muz a zena idu v aute a zrazu uvidia, ze nejaka zena je priputana vzadu v navese kamionu atd.. moc si to nepametam ma uz nejake roky. dakujem
PAuLi3 ani nevieš ako si ma potešil, pravdu povediac aj mne tento film nedá spávať a strašne som si ho chcel ešte raz pozrieť. Niečo na štýl ítí ale odvtedy som ho nikde nevidel, takto si ho po vyše 20 rokoch pustím znovu, ešte raz veľká ti vďaka
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2014, 12:32)
Je dosť možné, že je to ono, ešte som si to nepustil ale asi to bude ono.Ryan Giggs napísal:Ten prvy možno Chapadla: http://www.csfd.cz/film/24232-chapadla/
Takže ďakujem ,karma +
Je to 2/2, ste pašáci
Zdravím, už dávnejšie som videl film o žene ktorá počula hlasy a s toho všetkého skončila na psychiatrii kde bola dlhu dobu a neskôr sa dostala k nejakému chlapovi ktorí zistil že nieje blázon ale tie hlasy sú myšlienky druhých, neviete niekto názov tohto filmu? vďaka
-
ledenaster
Medium Professional
Hladam film myslim, ze thajsky alebo nejaka vychodna produkcia.. par rokov dozadu som to videl. Nejakemu aziatovi zavolaju na mobil a musi robit presne to co mu povedia.. nazov si nepametam no bolo to dost dobre. vie niekto ?
-
Ryan Giggs
VIP
Toto?crank139 napísal:Zdravím, už dávnejšie som videl film o žene ktorá počula hlasy a s toho všetkého skončila na psychiatrii kde bola dlhu dobu a neskôr sa dostala k nejakému chlapovi ktorí zistil že nieje blázon ale tie hlasy sú myšlienky druhých, neviete niekto názov tohto filmu? vďaka
http://www.csfd.cz/film/174030-zlocinne-myslenky/
Ako sa volal film, v ktorom sa chcel hokejista dostať na olympiádu, ale nevybrali ho do tímu, preto začal s krasokorčuľovaním a na konci vyhral zlato? Pamätám si, že zo začiatku mu to nešlo, a to dievča, akože jeho tanečná partnerka, mu stále vravelo "zúbky" - ako tie na korčuliach.. Dik.
ladove ostrie
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Neviem kam s tým, ale behá mi po rozume jeden film, ktorý by som si rád zase pozrel, ale neviem ako sa volá. Mohlo to byť tak tri roky späť, čo som ho videl a zrejme bol vtedy novší, takže pôjde o taký nejaký rok. Nehrali tam tuším ani nejakí známi herci.
Dej bol o tom, že do menšieho zaspatého mestečka so šerifom a nejakou jeho miestnou bandou mal prísť týpek, ktorý s nimi mal zjavne nejaké nesplatené dlhy (tuším sa ho mali pustiť z väzenie alebo niečo na taký spôsob). Týpek bol nejaký magor a keď sa to dozvedeli hentí v mestečku, tak úplná panika a strach, začali sa pripravovať, lebo vedeli, že ich dôjde postrieľať. No a ten film bol celý o tom, ako na to chystali, potom čakali a zrazu týpek došiel a začal ich tam likvidovať rôznymi spôsobmi.
Vyzerá to trochu divoko, ale nebola to tuším žiadna komédia ani akčná komédia, ale akože seriózny film. Díky za pomoc.
Dej bol o tom, že do menšieho zaspatého mestečka so šerifom a nejakou jeho miestnou bandou mal prísť týpek, ktorý s nimi mal zjavne nejaké nesplatené dlhy (tuším sa ho mali pustiť z väzenie alebo niečo na taký spôsob). Týpek bol nejaký magor a keď sa to dozvedeli hentí v mestečku, tak úplná panika a strach, začali sa pripravovať, lebo vedeli, že ich dôjde postrieľať. No a ten film bol celý o tom, ako na to chystali, potom čakali a zrazu týpek došiel a začal ich tam likvidovať rôznymi spôsobmi.
Vyzerá to trochu divoko, ale nebola to tuším žiadna komédia ani akčná komédia, ale akože seriózny film. Díky za pomoc.
Nie je to náhodou The Killer Inside Me? http://www.csfd.cz/film/253600-vrah-ve-mne/
Zdravím
Hladám film komédiu v ktorej chlap pátral po svojich rodičoch a popri tom si našiel dievča a spali spolu a zrazu mu zavolá človek ktorý povie že našiel jeho rodičov a povie mena rodičov tej ženy s ktorou zhodou okolností spí
ale potom sa zistí že to neni jeho sestra tak ju bude hladať
či ako to bolo...
-
Ryan Giggs
VIP
-
liborio147
Novice
Ahoj,
hľadám názov filmu,kde hlavný hrdina predvídal pár sekúnd dopredu (nie je to NEXT s Nicolasom Cageom) a keď niekoho zachránil pred nejakou tragédiou tak ho musel nakoniec aj tak zabiť. Jedna scéna z filmu je,že príde do reštaurácie chlap a zabije mu ženu aj dieťa a následne sa strelí do hlavy ale nezabije sa. Dostal sa do ústavu a ten chlap ktorému mu zabil ženu a dieťa mu opakoval stále dookola "Keď zachrániš, musíš zabiť." Snáď to niekto spozná
Už som zistil- Hlas Smrti 2: Svetlo
hľadám názov filmu,kde hlavný hrdina predvídal pár sekúnd dopredu (nie je to NEXT s Nicolasom Cageom) a keď niekoho zachránil pred nejakou tragédiou tak ho musel nakoniec aj tak zabiť. Jedna scéna z filmu je,že príde do reštaurácie chlap a zabije mu ženu aj dieťa a následne sa strelí do hlavy ale nezabije sa. Dostal sa do ústavu a ten chlap ktorému mu zabil ženu a dieťa mu opakoval stále dookola "Keď zachrániš, musíš zabiť." Snáď to niekto spozná
Cau, hladam film povod USA, dej bol o tom ako daky starsi pan nikde v stodole si chcel vyrobit svoj raketoplan a dostat sa s nim do vesmiru...hovori vam to nieco ?
-
Ryan Giggs
VIP
Hoj,nedavno jsem videl dobry kung-fu film,myslim ze je to z minuleho roku.Nemuzu jsi vzpomenout,jak se jmenuje,tudiz se tazam vas.Je to o japonskych bojovnicich,kteri chcou vycvicit cinske bojovniky v jakemsi klastere,kde jsou cinani,dokonce i americani uvezneni v klecich.A v tu dobu prijde cinsky shaolin bojovnik a postupne tam bojuje s velkym japoncem,pak s nejakym opicim bojovnikem a nakonec s hlavnim japoncem,co to vse ridi.Hraje tam i jakasi reporterka,ktera vse foti.Nevite,jak se to jmenuje pls?
Nevedel by mi niekto poradit serial alebo filmy podobne O.C?
-
JeffHardyy
Light Professional
hľadám časť zo simpsonovcov kde homer videl zorra tuším a potom každého fackoval s rukavicou a vyzýval na súboj až kým jeden neprijal aj s pištolou
ak by niekto vedel prosím vás
// už to mám, 11x05 Fujtajbl
// už to mám, 11x05 Fujtajbl
Nevedel by niekto poradit nejaku Azijsku (Cinsku, Korejsku, Japonsku, Vietnamsku) dramu ktora je o laske a bojovom umeni?