ZOH 2014 - Hokej
Re: ZOH 2014 - Hokej SVK
Jurčina je tragéd, ježišmária. USA sú o objektívne triedu lepší, no čakal som menej jednoznačný priebeh. Aha, je tam siedmy. No, reálne hrozí desiatka.. Rusi so Slovincami len 3-1.
skoda ze som nepodal viacej penazi na usa 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
strasne vela
-
t0m4s3
Admin
Ale pravdupovediac, takuto latu necakal asi ani najvacsi pesimista. Dajme tomu, ze 1-5 bol triezvym pohladom taky realny tip, ale toto? Sa bojim, ze to na nich zanecha dost vyraznu negativnu stopu, kiezby som sa mylil. Este, ze sa na tie jatka nemusim pozerat.
-
guess.whoo
Redeemer
ja tiez len pol ockom v robote. v prvej tretine sa mi ten rozdiel ani nezdal, celkom sme korculovali ale co prislo potom...obrana katastrofa
Rusko 3-2 Slovinsko po II. tretine. Ja sa začínam báť, že nám aj Slovinci v sobotu naložia.
-
audiotrack
VIP
tak naložia, a čo? Prvé tri zápasy nie sú dôležité, až potom sa bude rozhodovať. Na priamy postup (prvé miesto v skupine) nemáme, tak je jedno či druhý, tretí alebo štvrtý.
-
t0m4s3
Admin
To budu mat sebavedomia na rozdavanie, ked dostanu aj od Slovincov.
Vidite ja som to hovoril
ale mozno to slováci ešte vyrovnaju
co cakate prvy zapas a slovaci urcite vcera vyhrali chlastacku nad amíkmi
Šatan určite teraz v kutiku duše dakuje Bohu že ho tam Vujtek nezobral lebo s takymi spoluhráčmi by to moc nezachránil a Višna sa tomu tiež dobre vyhol asi vedel čo by ho cakalo 
-
audiotrack
VIP
sebavedomie je dvojsečná zbraň
-
DanielDevil
Addict
Jurčina a Vydarený katastrofa, tak polovica gólov ide na nich, hlavne že Podhradský sa nedostal do nominácie
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
"pekne" statistiky
http://www.sochi2014.com/en/ice-hockey- ... stics-home
Nasi zobrali napis v stredovom kruhu a na mantineloch svojsky a v tomto zapase hraju sochy
http://www.sochi2014.com/en/ice-hockey- ... stics-home
Nasi zobrali napis v stredovom kruhu a na mantineloch svojsky a v tomto zapase hraju sochy
-
Grond
Medium Professional
Pozrel som si prvu tretinu co bolo celkom ok potom som musel odist, pridem domov a to bol fakt sok. Ako uz bolo spominane tiez som necakal ze nasi uvodny zapas vyhraju, ale toto hranici s mega hanbou teraz bude asi uspech aby nedostali dalsie asi by som vela chcel, aby nejako esteticky dokopli vysledok na aspon 4:7
.
Dufam ze Vujtek premiesa utoky, lebo ten druhy je hotova tragedia. Nechapem preco hodil Panika do 4 utoku jak zobraka a Branko je v druhom co nehra posledne roky absolutne nic.
Ozaj co sa stalo s Marcinkom?
Dufam ze Vujtek premiesa utoky, lebo ten druhy je hotova tragedia. Nechapem preco hodil Panika do 4 utoku jak zobraka a Branko je v druhom co nehra posledne roky absolutne nic.
Ozaj co sa stalo s Marcinkom?
-
DanielDevil
Addict
zranil sa, neviem na koľko bude out...
Veľmi pekný hokej ...

kokosy na lade 
-
audiotrack
VIP
prvý útok hral dobre. Veď dal všetky naše goly
Ale bez srandy. Pánika by som zo štvrteho posunul minimálne do druhého. Ostatní sa tam nejako strácali. Ak budú takto hrať, tak je asi jedno či sú v druhom alebo štvrtom. Vôbec nekorčulovali. Niekoľkokrát som videl ako dvaja bojuju pri mantineli a náš ďalší hráč tam niekde 3 metre od nich stojí a pozerá sa. Ani centimeter pohybu, ani osobné bránenie američana. len tak tam stál ako keby je rozhodca. Také čosi sa nemôže diať. Určite to chce viac pohybu, lebo toto bolo tréningové tempo čo naši predviedli. Výsledok zaslúžený, aj ke´d krutý
-
twardykamen
Medium Professional
ja tuto prehru neberiem tragicky.prehru cakal asi kazdy.USA su team, ktory urcite pojde po medaile.A ci sme prehrali 7-1 alebo 5-2 je viacmenej jedno.Otazne je ale ako to zaposobi na hracov.Potrebujeme lepsi pohyb a lepsie branenie a bude to ok.
uuuf
Strašný zápas. Tatar dobrý výkon. Obrana strach. Tak trochu sa obávam tých Slovincov, no ale uvidíme.
Strašný zápas. Tatar dobrý výkon. Obrana strach. Tak trochu sa obávam tých Slovincov, no ale uvidíme.
-
Steven666
King
ak by som mal menovať hráča ktorý mi dlhodobo ničí nervy tak to je jednoznačne Jurčina, on je ako nepriznané dieťa Mojsejovej a Rochniaka.