Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny

Príspevok od používateľa Soviet »

Otazka. Cryptsy, kedze ma dlhsie ignorovali s jednou vecou, mi konecne odpisali a "darovali" specialu secure btc penazenku:
"As a valued customer, we wanted to extend our thanks to provide you with a secure business affiliate BTC wallet. This wallet will ensure that you are granted 10% a month of whatever BTC you have in it. Once received they will be applied to your business account, thank you loyal support."
Staci si stiahnut penazenku, zadat "adresu" a v nej mat btc, alebo ako to ma clovek chapat? Nestretol sa s tym dakto?
matkoone
Novice
Novice

Príspevok od používateľa matkoone »

chcem sa opytat ked chcem na krakene poslat si peniaze tak pre funding mam

SEPA Deposit • Fidor Bank AG (SEPA)

Send a wire transfer deposit to your account using the information below. You'll need to contact your bank for specific instructions.

Be sure to include the reference code - this code identifies the deposit with your account (it's the same as your public account ID found under Account > Settings).
Don't exceed your daily or monthly funding limits. If you exceed the limits, your account will be frozen until you get verified for higher limits, or until the funds are returned to you.
Fees listed are what our bank charge us. Other banks used during the transfer may charge additional fees and are out of our control.
Important: The name on the bank account you are depositing from must match the name on the account you are depositing into.

no moja otazka jak ste to posielali cisto cez ucet? alebo do banky ste sli? trebalo kontaktovat nejak specialne banku? alebo netrebalo.
Dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

veď SEPA je obyčajná platba, ako aj na slovensku keď niekomu posielaš peniaze (trebárs cez internet banking)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Soviet napísal:Otazka. Cryptsy, kedze ma dlhsie ignorovali s jednou vecou, mi konecne odpisali a "darovali" specialu secure btc penazenku:
"As a valued customer, we wanted to extend our thanks to provide you with a secure business affiliate BTC wallet. This wallet will ensure that you are granted 10% a month of whatever BTC you have in it. Once received they will be applied to your business account, thank you loyal support."
Staci si stiahnut penazenku, zadat "adresu" a v nej mat btc, alebo ako to ma clovek chapat? Nestretol sa s tym dakto?
s tym som sa este nestretol, ale dobry urok.. to by som tam skusil dat nejakych 10BTC a pockat si :D lenze ja uz tak nerad nechavam dlho mince online.. uz som o nich raz prisiel, ked jednu burzu zrusili zo dna na den
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

ODB: Ono podla toho co napisali, je to penazenka. Teda niesom si isty, ci to ma byt online, ci nie v pc nejaka klasicka, ktora ale ma nastavenych tych 10%. Ale netusim ako to uplatnit a kde zadat tu adresu teda. Mat vela BTC a prachov v tom, tak clovek vyskusa jeden mesiac for fun.
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

Kupil som si kontrakt od nejakeho rusaka na 48hod minovania MaxCoinu + fici moj miner.
Current Stats: Total MH/s (very inaccurate!) - 1752.029
:)
Co sledujem tak MaxCoin je stale najziskovejsie tazit momentalne.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

kokos, ma vnadite.. si azda aj nejake karty pojdem kupit :D kolko ti to zatial hodilo z tazenia po konvertovanie na BTC? a tazis to na tych 4 kartach?
TomAss
King
King

0.57 BTC mam zatial od zaciatku. Mam 2 svoje karty ktore mi bezia 24/7 (obcas zapnem aj na svojom PC na par hodin dalsie 2) a tento kontrakt som kupil len vcera, ale tipek tam ma podla mna tak 5x r9 290x (5000kH/s na scrypte ponuka) :D . Vsetko sa da pekne vypocitat inac.
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mirom11 »

a kde si zohnal ten kontrakt ?
TomAss
King
King

Ebay, ale dohodli sme sa mimo neho. a to mi prenajima len 1/2 toho co ma :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zaujimave, len nerozumiem tomu preco to robi, logicky mi to nevychadza :) On by ti to mal prenajimat za nizsiu cenu ako mas ty zisk a tym padom on zaraba menej ako by realne mohol keby tazil sam na seba.
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mirom11 »

Ja som to uz tiež pozeral, a tie ceny za to su zaujimave, no taktiež mi to nejde do hlavy čo z toho majú.
TomAss
King
King

Tak doteraz co som zistil o miningu ide asi o to ze najviac sa oplatia (z kratkodobeho hladiska) tazit novo vzniknute mince pri ktorych moze (vacsinou neni, musi byt kvalitna) byt aj 10-20x vacsi zisk jak pri zabehnutych (dogecoin atd). Je to ale strasne vela sledovania, nastavovania a hladania tych pravych (ja osobne som stravil tyzden nicim inym jak sledovanim bitcointalku). Kebyze s tou zostavou tazi napr. dogecoin tak moze zarobit za x obdobie strelim sumu 40e. Za to iste obdobie to prenajme za dajme tomu 50e. Ale napr. ja - clovek co sleduje novinky a vie na ktoru menu sa prave zamerat si moze kupit to obdobie za 50e a zarobit napr. 100e na konkretnej minci.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Aha, takto som neuvazoval. Cize on asi tazi svoje a vie kolko z toho ma zisk (dajme tomu tych 40 za tyzden), ale buchne niekde ponuku za 50 a ked niekto chce, nech plati :) To je celkom zaujimava myslienka.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

a aka je tam zaruka, ze ti tie vytazene mince aj da? alebo su info z minera uz nastavene na tvoj ucet? v tom pripade si asi platil za cele obdobie predom? co ked teraz ta vypne a povie "piskaj si" :smt059
metatron
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa metatron »

Preco by to robil? Zarobil by iba raz. Takto ma dobru povest a predava svoj hasrate...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Maxcoin ma dnes zlaty vecer, behom par hodin vyliezol z 0.001 btc na 0.003 a vyzera to tak, ze pojde vyssie :)
//tak za par minut to bolo na chvilu na 0.0066 a potom velky dump az k 0.003, co sa teraz zda ako brutalne nizka cena :D
TomAss
King
King

Hej info z minera su nasmerovane na moju penazenku. A tak ako pisal metatron, zarobil by len raz a chce to ponukat castejsie (ponuka to na ebayi) tak myslim ze sa mu viac oplati to dodrzat s tym ze si unho objednam aj nabuduce :).
MaxCoin isiel dneska fakt krasne hore (max keiser skupoval ? :D ) no a som rad ze sa mi ich podarilo predat cca 20 nad 0.003 :) . V spravny cas som investoval do toho kontraktu :D
redfoxik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa redfoxik »

Kde sa daju kupit maxcoiny?
TomAss
King
King

Prave som predal AKC (Anti Keiser Coin :D) za 0.036 BTC, vytazene asi za 10 min pri spustani :)

//autoeditácia príspevku (14 Feb 2014, 1:16)
redfoxik napísal:Kde sa daju kupit maxcoiny?
https://mcxnow.com/exchange/MAX (odporucam)
https://www.coins-e.com/exchange/MAX_BTC/
https://www.cryptorush.in/index.php?p=t ... =MAX&b=BTC
Napísať odpoveď