Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
F430 r.2006
Offtopic premazany.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
OT: ako nevravim ze to sem patrilo ale cital si niekedy tuto temu ??? keby si to chcel tak premazavat tak asi 1/2 prispevkov v tomto vlakne tu neni staci ist len o stranu dozaduGothaR napísal:Offtopic premazany.
-
audiotrack
VIP
rozdiel je v tom, že spam ktorý je tu doteraz sa aspoň okrajovo týka reálnych ľudí a reálnych áut, a diskusie o tom (kedy, kde za kolko si kúpil, ako si spokojný a pod.). Kým toto bol troll na trolla
Audio to napisal spravne. Mne nevadi, ze sa tu obcas trochu odboci od temy, ale toto bola cista fraska. Pobavili sme sa, ale nepatri to sem 
Hej len teraz je CITAF v tom, ze sme tu vsetci na hlavu a verime mu pretoze on tu odvtedy co zverejnil taku kravinu nebol. Asi sa vozi na tom aute... 
Aspon moj prispevok si nemusel zmazat, kedze tam boli citovane argumenty, preco by mu nikto nemal verit.
Aspon moj prispevok si nemusel zmazat, kedze tam boli citovane argumenty, preco by mu nikto nemal verit.
ja som tu v plnej krase
a uzivam si auto prave som sa vratil som ho bol natankovat na pumpe
teraz si spokojne pradie
ale no OT
Ked tu dal iba auto bez fotky a kedze je to relativne vzacne auto, tak je doveryhodnost kazdemu jasnaBobr napísal:Hej len teraz je CITAF v tom, ze sme tu vsetci na hlavu a verime mu pretoze on tu odvtedy co zverejnil taku kravinu nebol. Asi sa vozi na tom aute...
Skoda Octavia 2013
Ja som minule kúpil Hyundai IX35 2.0 CRDi 100kW, no dosť som z tohto auta sklamaný, pretože v teréne to vôbec nechce ísť, a aj motor je dosť slabý, max. rýchlosť len cca. 180km/h, čo je dosť málo, čiže také šroty by som si už an iraz nekúpil, presvedčte sa o tom samy:
a do terénu už vôbec, to radšej dajaký Land Cruiser
a do terénu už vôbec, to radšej dajaký Land Cruiser
X-Faktor.. ix35 ako aj ostatné SUV vôbec nie sú určené do takéhoto terénu. Ak si sa chcel brodiť v snehu a blate, mal si si kúpiť terénny voz a nie SUV. A 180km/h na slovenských cestách musí stačiť s prehľadom, si myslím. Iné to môže byť s akceleráciou a pružnosťou, ale..... za málo peňazí nemôžeš čakať veľa muziky. 
Inak neviem, ale na tom videu keby sa tí traja (vrátane kameramana) zapreli zozadu do auta, tak by ho určite skôr vytiahli ako touto metódou. A niekedy je to aj o vodičových schopnostiach.
Inak neviem, ale na tom videu keby sa tí traja (vrátane kameramana) zapreli zozadu do auta, tak by ho určite skôr vytiahli ako touto metódou. A niekedy je to aj o vodičových schopnostiach.
brm, povedz mi, že každý si hlavná vec chváli, že japonci majú vždy všetko najlepšie, no skutočnosť je iná, to som si všimol, že dal som tu veľmi rozumný príspevok, no zas tu niekto z múdrymi rečami na mňa ide, no ja sa v autách dosť dobre vyznám, tak nemusíš ma nijako prehovárať!
-
RATZINGER666
Darca
... no odbornik jak vino, podla ktoreho je Hyundai japonsky 
X-Faktor napísal:hlavná vec chváli, že japonci majú vždy všetko najlepšie
Nuž.X-Faktor napísal:no ja sa v autách dosť dobre vyznám, tak nemusíš ma nijako prehovárať!
Inak, darmo, môže to byť akokoľvek dobrý kórejec, ak raz pôjdeš do zasneženej hory s autom, ktoré je určené maximálne na prašnú poľnú cestu, tak sa nečuduj.
-
t0m4s3
Admin
Dajte si vyhladat prispevky od X-Faktor a zistite, ze akakolvek dalsia diskusia je iba strata casu.
Uz ma ban na 24 hodin, aspon na chvilu bude pokoj. Ked nepomoze, tak znova
(dakovne spravy posielajte Tacosimu)
-
vladenko007
VIP
Mne prišlo divné že píše ako minule kúpil Hyundai IX35 alebo predával svoje AUDI v hodnote 14000 a založí tému Aká je správna voľba pri výbere strednej školy? nemá on len 15 rokov?
nie, on je len posthunter, standardna diagnoza u niekoho, kto sa prvykrat dostal k internetu
-
RATZINGER666
Darca
v profile myslim pisal, ze ma 51 rokov, tak je scasti pochopitelne, ze pise ako divy, resp. tak pise kvoli tomu, ze nie je zvyknuty na to, ako to na forach prebieha... a skolu mozno riesil kvoli detom alebo co vlastne tou temou zamyslal... uz tam vek ale nema, tak je aj mozne, ze som si ho s niekym pomylil... kazdopadne pise spisovne a s diakritikou, co sa veru u mladych moc nevidi...