Windows 8
Re: Windows 8
Alternatíva je CPU vyťaženie/teplota na lište v tray-i, výhodou je, že to vidíš aj počas surfovania na nete, a pod, nemusíš ísť na plochu. 
-
yoggy
Stalo sa už niekomu že pri každom vypnutí a následnom zapnutí sa vymaže všetko čo je na ploche, dokumenty, stiahnuté súbory, niektoré nainštalované programy atď.
Dnes sa mi to stalo už po druhý krát, kedže NTB nevypínam, ale len keď to je potrebné.
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
to nevidim na chybu winu ale skor nejaky virus
toto nebude chyba v systéme, ale skôr to bude nejakým vírusom. prebehni pc a daj vedieť ako si dopadol.yoggy napísal:Stalo sa už niekomu že pri každom vypnutí a následnom zapnutí sa vymaže všetko čo je na ploche, dokumenty, stiahnuté súbory, niektoré nainštalované programy atď.Dnes sa mi to stalo už po druhý krát, kedže NTB nevypínam, ale len keď to je potrebné.
Zdravim, dnes sa mi "doje***" program na verifikaciu webkou, takze mi nefunguje rozpoznavanie tvare a musim zadat heslo, ktore som samozrejme zabudol.. Je daka moznost resetnut heslo na windows 8.1? Cital som , ze nie, ze pomoze iba reinstal.. Tak len ci nahodou?
je tam este kontrolna otazka ... ak ti ani ta nepomohla urcite to bude niektore z tvojich standartnych hesiel .... len si skontroluj ci mas zapnuty numlock... ak nie tak uz iba reinstal co zas asi nebude take jednoduche.. skor by som skusal system restore ...
Este jedna zakladna otazka ... PC si kupil s W8 alebo si si sam nainstaloval??? ak si kupil tak restore ak si si instaloval tak preinstaluj
Este jedna zakladna otazka ... PC si kupil s W8 alebo si si sam nainstaloval??? ak si kupil tak restore ak si si instaloval tak preinstaluj
Chválim najnovšiu aktualizáciu, ktorá priniesla viacero zmien.
Na prvý pohľad si všimnete napríklad power ikonky v "Metre" v pravo hore, možnosť pin-núť metro appky aj na lištu, a na lište vidíte všetky spustené aplikácie, vrátane metrových, nie len tie desktopové. Taktiež, lišta je prístupná aj z metra po prejdení kurzorom k spodnej hrane (skrýva sa).
dik za info pozriem ... ide o aktualizaciu 8 ci 8.1 ???Hensym napísal:Chválim najnovšiu aktualizáciu, ktorá priniesla viacero zmien.Na prvý pohľad si všimnete napríklad power ikonky v "Metre" v pravo hore, možnosť pin-núť metro appky aj na lištu, a na lište vidíte všetky spustené aplikácie, vrátane metrových, nie len tie desktopové. Taktiež, lišta je prístupná aj z metra po prejdení kurzorom k spodnej hrane (skrýva sa).
-
Gyrxiur
Expert
Ani jedno, je to 8.1 Update 1
inak čo je lepšie, čo si vybrať? normal 8.1 alebo 8.1 N ?
http://windows.microsoft.com/sk-sk/windows-8/n-editions
Vydania N systému Windows 8.1 vám umožňujú vybrať si vlastný prehrávač médií, ako aj softvér potrebný na správu a prehrávanie diskov CD, DVD a iných digitálnych mediálnych súborov.
TLDR: Ak pouzivas na prehravanie hudby iny softver nez Windows Media Player tak ti staci aj Nkova verzia.Táto verzia vydania N systému Windows 8.1obsahuje rovnaké funkcie ako Windows 8.1, neobsahuje však niektoré technológie súvisiace s médiami (Windows Media Player, Hudba, Video, Skype). Z toho dôvodu budete na prehrávanie alebo vytváranie zvukových diskov CD, mediálnych súborov a diskov DVD s videom, streamovanie hudby, snímanie a ukladanie obrázkov a používanie webovej kamery potrebovať softvér od spoločnosti Microsoft alebo tretej strany.
Čiže ušetrených asi 40mb, inak nič?
Aký význam alebo rozdiel je medzi VL a normálnou verziou Win 8.1
Volume License - môže byť aktivovaná viac krát s jedným kľúčom.
Je to skutočne ťažké vygoogliť? Zabralo mi to asi 15 sekúnd, takto na odpoveď čakáš 5 dní...
Je to skutočne ťažké vygoogliť? Zabralo mi to asi 15 sekúnd, takto na odpoveď čakáš 5 dní...
Ja som trpezlivý 
-
Chalesnik
Medium Professional
Zdravm ako mam preinstalovavat notebook, kde je windows 8 micka no uz nelepia nalepky s kodom ?... Recovery particia tam neni ... ? Dakujem
-
Arkaz
Addict
Key na windows 8 je ulozeny v biose. Kludne mozes preinstalovat on si key najde sam.staci ti zohnat cd
Ja som kupil notas s Win8 a mam aj recovery particiu.
-
Solo_Kamen
King
<čerstvý uživatel Windows 8.1> Zatial max. spokojnosť, len čo ma naštvalo bolo to, že sa počítač vždy po 30 minútach hodil do režimu spánku. A to znamenalo odpojenie od siete a prerušenie akéhokolvek sťahovania... chvalabohu to išlo vypnú´t v nastaveniach šetriča obrazovky.