Kingdom Come: Deliverance
-
arnysimilar
Light Expert
Re: Kingdom Come: Deliverance
Tak milión je pokorený! Budeme mať aj psa 
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No co hravate to niekto? Kupil som royal ediciu za 12€ a je to velmi zaujimava hra. pribehova linia neskutocna. Mozno ma to tak fascinuje kvoli tomu ze Gothic bola moja topka v detstve takze podobnemu zanru holdujem ale tym ze tuto je to este aj historicky korektne je to pecka.
Ja som to hrával dávnejšie a nedohral som, ale to hlavne kvôli relatívne slabému PC. Akurát upgradujem zostavu, ešte neskoršie vymením grafiku a určite sa k tomu vrátim, malo to perfektnú atmosféru a boje boli zvládnuté pomerne reálne (a pre mňa teda uspokojivo). Čo som však počul, tak koniec je vraj pomerne slabý a v tomto prípade dosť mrzela aj absencia českého dabingu (sranda, že všetky možné sračky sa dnes dabujú, ale práve jedna hra, ktorá si český dabing vyslovene pýta ostane nenadabovaná).
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no tak to hej ten dabing ma sklamal fakt tam mohol byt. ja hravam na notebooku tak tiez ziadna slava ale ide to na vysoke detaily. neviem ani ake DLC boli v tej royal edicii ale tak ked uz hrat tak poriadne 
pre mna skvely zazitok. pred niekolkymi tyzdnami som navstivil lokacie, ktore su v hre a ich spracovanie do nej je neskutocne.
DLC som hral len jedno, na ostatne musim vyskillovat Henryho
DLC som hral len jedno, na ostatne musim vyskillovat Henryho