Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Hensym »

Easy A

Po dlhšom čase som kukol film. Chcel som vypnúť mozog a oddychovku, a účel to splnilo. Emma Stone fajn (bodaj by nie, že?), a celkovo taká fajná odreagovačka. O týždeň zabudnem, o čom to bolo, ale to je pri týchto filmoch bežné.

6/10
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

http://www.csfd.cz/film/304544-12-let-v-retezech/
Silný príbeh z otrokárskeho juhu ameriky, niečo na štýl Divoký Django no žiadnu komédiu nečakajte.
Mne sa film páčil 7/10,
Spoiler
až na pár scén, ktoré nemusia byť celkom prijemné. No mal som s toho pocit, že by sa to dalo urobiť aj trochu lepšie. Plus počas celého filmu sa tam niesla hudba z istého známeho blockbusteru.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Captain Phillips Film sa mi páčil, myslím si že 9/10 bude tak akurát.
Hensym
VIP
VIP

I Spit on Your Grave 2

Tuším som tu dávnejšie "recenzoval" jednotku. Ak by som skopčil text, čo som napísal k jednotke, tak by to do puntíku sedelo aj na dvojku. Pretože to bolo absolútne to isté, ten istý koncept, také isté postavy, skrátka, ako keby remake. Oproti jednotke uberám bod, za to, že som vlastne pozeral ten istý film, s inými hercami.

5.5/10
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

12 Years a Slave -vyborna otrokarska dráma.Vyborne herecke vykony (hlavne Michael Fassbender),skvelo vykreslene roznorode charaktery.U mna 9/10.ale ten soundtrack :minus:
Dallas Buyers Club-kovboj ochorie(HIV).80.roky -ochoriet moze len fagot. Liek neexistuje dokial sa nezacne testovat AZT pre vybranych pacientov.Potom sa zacne tak trosku Philadephia.Vyborny Matthew McConaughey,avsak pribeh nechyti az tak vyrazne. 7/10
http://www.imdb.com/title/tt0790636/?ref_=nv_sr_1
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

hensym, mne sa to napr dokonca nepacilo, pricom jednotka sa mi aj celkom pacila, teda bola pozeratelna, v dvojke bolo este aj to prostredie dost nesympaticke..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

The Secret Life of Walter Mitty - 8/10 - dobrá komédia. Zmes absurdného humoru, dobre vyšperkovanej pointy a krásnych záberov. Do toho geniálny soundtrack. Určite stojí za pozretie

Kapitán Phillips - prepadnutie lode Alabama - 9/10 - nesympatickí afričania, kopec afrčtiny, happyend americkej armády a jedno s druhým, ale napriek tomu to tvorí dokonalý celok. Film má cez 2 hodiny, a aj keď sa to všetko odohráva na lodi (a potom v malom záchrannom člne), nie je priestor na nudu
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Po nedávnom zhliadnutí tohto filmu s názvom Megalodon : http://www.csfd.cz/film/131733-megalodon/ , ktorý som tu ohodnotil ako 0/10, som si dnes povedal, že sa trocha potrápim a pozriem si jeden skvost, ktorý som náhodou našiel na nete. Takže k filmu..
Pozrel som si Žralokonádo (áno, čítate dobre) : http://www.csfd.cz/film/343017-zralokonado/
Takže veľmi v skratke je to film o žralokoch v tornáde, ktoré odtiaľ vylietajú a zabíjajú presne jednu skupinu ľudí. Je to asi najhorší film aký som kedy videl. Efekty -10/10, logika postáv by tam išla asi až na absolútnu nulu, ten hlavný hrdina je asi 1000x väčší idiot ako Rick z Walking Dead a to teda Rick je riadne otravný. Logika filmu je hádam ešte na hodnote nižšej ako absolútna nula, ako príklad by som uviedol fakt, že obrovské źraloky plávali vo vode o hĺbke 30cm, vylietavali cez kanálové poklopy, ktoré majú priemer asi meter a podobne.. je to jedna debilná scéna za debilnou, ak teda môžete, tak sa tomuto filmu určite vyhnete.
Hodnotil by som to asi takto: -1000/10
Ako pozitívum filmu by som uviedol pár plážových scén s peknými slečnami. A komediálne prvky, ktoré ani neboli sprvu zamýšľané.. Ale inak je to extrémna sračka.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Gravity - Film bol super.Len Sandra Bullock mi tam nejak nesedela. Ale ináč odporúčam 9,5/10.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Jackass Presents: Bad Grandpa: Film nemal úplne oslnivé hodnotenie (celkovo dosť rozporuplné), tak som z toho mal obavy. Ani som to dnes nemal v pláne pozerať, len som to pustil pri jedle a už som to nevypol. Úplne mi to sadlo, lepšie ako ktorákoľvek komédia, čo som videl vo veľmi dlhom časovom horizonte smerom dozadu. Samozrejme, niektoré scény sú poslabšie,(ako v klasickom Jackass), ale ako celok to funguje.

8/10
Hensym
VIP
VIP

Prisoners

Veľmi dobré. Tento žáner nemusím, lebo celé je to ako rozšírená verzia kriminálky, a málokedy sa to podarí tak, že je z toho naozaj dobrý film. Toto bolo ale perfektné. Super herci, super atmosféra, super vývoj príbehu, jednoduché, ale podarené zvraty, a všetko do seba zapadalo ako skladačka. Proste, výborný film.

8.5/10
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Sherlock (serial) 1.cast: 10/10 2.cast 8/10
Odporucam kazdemu kto ma rad serialy alebo Sherlocka... a ked nepatrite do ani jednej z kategorii tak... si to pozrite tiez :) postupne sem pridam hodnotenie vsetkych casti.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

The Lego Movie - Parada, dlho som sa tak nenasmial na ziadnej komedii, napratane hlaskami, prakticky sa to ani na chvilku nezastavy, stale sa nieco deje. vyborne obsadenie, Morgan Freeman, Alison Brie, Will Ferrell ..., k tomu spomienky na casy, ked som sa hral s legom. Plno odkazov. Myslim, ze toto ani moc nieje pre deti. Humor na ne moc nieje smerovany.
Spoiler
You didn't let me finish, because I died :lol: . A ten koniec, z toho som nemohol. Alebo ako sa jej stale pytaly, Wyldstyle? Are you a dj something? Wildstylez je holadsky dj.
OldBoy - celkom dobry film, hodnotenie to ma nizsie, kedze je to remake, ale nejak mi to nevadilo.

Safe Haven - romanticky thriller, nic extra, ale nenudilo.

Headhunters - super krimi thriller, musel som ale pozerat v originale, lebo ten anglicky dabing bol otrasny.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

http://www.csfd.cz/film/1071-beetlejuice/
Po veelmi dlhej dobe som si zopakoval tuto klasiku z mojho detstva. Na ten rok, kedy bol film vyprodukovany su tie efekty super spracovane. Film aj po vyse 20 rokoch neostava nudny, ani zastaraly. Hlavne rola Michaela Keatona ma dostala do uzasu a ceresnicka z celeho filmu v podani Banana Songu :D
Film hodnotim velmi kladne a ostava medzi mojimi TOP filmy od Tima Burtona.
8,5/10
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

je to Banksa nie Banska, stiahni a kukni a uvidis, zatial som zly film s tomom hanksom nevidel, tot moj nazor

Last Vegas : http://www.csfd.cz/film/317350-frajeri-ve-vegas/

stiahol som si to na cestu do lietadla a je to taka klasicka nenasilna americka komedia, len koli hercom som tomu dal sancu a musim uznat ze prave na taketo ucely to bolo vhodne, pribeh nie je nic extra, dejova linia je jednoducha a predvidatelna ale film prijemne pobavil hlaskami...
doma by som tomu asi cas neobetoval ale takto na cesty je to dobre... 7/10
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Walter Mitty
Fajny film, celkom som sa nan tesil.
Zo zaciatku som sa trosku obaval ze to bude blbost pretoze mi to prislo take kadejake, raz zabava, potom blbost a tak, ale ked sa to rozbehne (u kazdeho asi v inej casti filmu), tak to ten koniec uplne vygraduje a celkovo to naberie bombovy nadych. Spokojnost, zabavil som sa, aj som usta otvaral obcas, pre mna 8,7/10 :)

Lone Survivor
Celkom ospevovany film v mojom okoli. Mam zmiesane pocity ale prevladaju tie pozitivne.
Pri filme som sa nenudil, avsak vobec mi tam nesedi Mark Wahlberg a Emile Hirsch. Cele zle, vobec sa tam nehodili. Dalsi uplne v pohode. Na konci filmu mi trosku tlacilo slcu kvoli skvelemu OST. Urcite tento film radim k tym lepsim, ale cakal som trosku viac.
Aj napriek tomu 8/10 pre mna :)
Hensym
VIP
VIP

American Hustle

Priemerná čokoláda zabalená v zlatom pozlátku. Dosť mi to pripomenulo Now You See Me, najmä kompozíciou príbehu. Celkovo to nebolo vôbec zlé, no Oscarová nominácia podľa mňa určite nie je na mieste. Plus za vizuál, dobu, v ktorej sa to odohráva, fakt dobre hrajúcu ukecanú Jennifer a príbeh o rybačke na ľade. :D

6.5/10
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Nevidela som to tu spomenuté, no naposledy ma najviac zaujal animovaný film(rozprávka) Frozen (Ľadové kráľovstvo):
http://www.csfd.cz/film/328862-ledove-kralovstvi/

Hodnotia to na 8/10, ale ja by som dala kľudne 10/10. Hoci je to možno určené pre nežnejšie pohlavie :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Srpski film - Bol som na jednej prednaske ze Večer prísne zakázaných filmov s Petrom Konecnym sefredaktorom Kinema.sk a zo vsetkych tych zvratenych filmov radikalne vycnieval jeden. Pred kratkou sekvenciou z tohto filmu nas upozornil ze kto je slabsej povahy by mal odist prec...samozrejme ze nik neodisiel lebo vsetci sa hrali na tych najvacsich filmovych znalcov a dopadlo to tak ze spolusediaci okolo mna sa nato nemohli pozerat...ide o film po ktorom mi Nymfomanka pride ako rozpravka...film pri ktorom si clovek uvedomi: Preboha, v akom zvratenom svete to zijeme?
Tazko hodnotit film aj tak si ho nikto z vas nepozrie tak dam 7/10 za odvahu to natocit :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Revival - 5/10 - nemám rád bolka, ale keď nehrá opitého a nemá jedinú hlavnú úlohu tak mi až tak moc nevadil. Film taký stredný česko-slovenský priemer. Miestami vtipné, ale ako celok nič moc. Na jedno pozretie.
Napísať odpoveď