Vojna na Ukrajine (Protest na Ukrajine)

Diskusie na politické témy...
X-Faktor
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Protest na Ukrajine

Príspevok od používateľa X-Faktor »

Ale veď sa nevedia dohodnúť, tak keď to nejde po dobrom, tak to ide len po zlom!!!!!! :smt098 :smt098 :smt098 :smt098 :smt098
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

celkom by ma zaujimalo, ake kroky planuje opozicia
hlavne kde zoberu 30 mld USD, ktore budu musiet splatit behom par mesiacov a nikto iny ako Rusko im ich pravdepodobne nepozicia
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

este mozu skusit MMF ale ten si bude klast podmienky /okresat pocty uradnikov,zvysit niektore statom regulovane ceny a pod/
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no luza zvrhla prezidenta a bolo im tam dosadene este nieco horsie - Timoshenko. Smejem sa z Ukrajiny.

ak sa Ukrajina nerozpadne, tak do roka tam bude dalsia revolucia az zistia ze niesu ziadne peniaze a nikto im dalsie nepozicia.

Hlavne nech tam nieje vojna. to je asi jedine co ma zaujima.
Onerepublic
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Onerepublic »

Isli si za svojim lepsim zivotom,uvidime co prinesie buducnost ale klobuk dole za odvahu.Je lahke zburat dom horsie ho je postavit.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

gogo956 napísal:este mozu skusit MMF ale ten si bude klast podmienky /okresat pocty uradnikov,zvysit niektore statom regulovane ceny a pod/
ved o tom sa už hovorilo. Prvá podmienka: zvýšenie cien plynu o 40 %
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

zaujímavý článok
http://www.neskutocne.sk/vsetky-media-k ... -ukrajine/

K břehům Ukrajiny míří americké válečné lodě
http://czech.ruvr.ru/2014_02_03/K-brehu ... ecne-lode/
Už to začína...
Jak sa do toho začínajú montovať američania tak mi to pripomenulo sýriu :?
Prílohy
1
1
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

A čo tak pozrieť aj dátum toho, čo posielaš?
->slavo<-
Addict
Addict

tak ten dátum som prehliadol.. myslel som že je to aktuálne keďže to dal kamoš včera na FB
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na tie ameicke lode je aj iny zdroj?
lebo toto vsetko kotvi s Sevastopole a ma to Rusku vlajku. takze toto by smrdelo vacsim konfliktom ako je obcianska vojna

http://flot.sevastopol.info/eng/ship/today.htm
kokolinopl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kokolinopl »

Pravy Sektor :
Priatelia! Nešírte paniku! Je viacero spôsobov ako zaobchádzať s Ju. V. Tymošenkovou. Ale môžeme vás ubezpečiť, že my sme ani z ďaleka nebojovali za jej prezidentstvo - bojovali sme za víťazstvo nacionalistickej revolúcie, za zmenu systému a vládu ľudí. Všetko je len začiatok...
->slavo<-
Addict
Addict

http://www.sme.sk/c/7112978/ukrajina-ma ... ynova.html
Janukovyč nastúpil do helikoptéry a odišiel nevedno kam 8)
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

->slavo<- napísal:zaujímavý článok
http://www.neskutocne.sk/vsetky-media-k ... -ukrajine/

K břehům Ukrajiny míří americké válečné lodě
http://czech.ruvr.ru/2014_02_03/K-brehu ... ecne-lode/
Už to začína...
Jak sa do toho začínajú montovať američania tak mi to pripomenulo sýriu :?
V prvom rade stary datum a v druhom skor si myslim ze pritomnost US namornictva bola ako prevencia terorizmu v Soci, cize moc by som neveril tymto nestrannym webom. Kazdopadne to namornictvo by tam dorazilo aj keby v Ukrajine ziadne protesty neboli.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ide o zaujmy roznych stran s ukrajinskymi nacionalistami stojacimi uprostred proti zaujmom Zapadu aj Vychodu. Je otazne ci v sucasnej geopolitickej situacii dokazu presadit svoje ciele, bez toho aby ich zapojenie bolo nakoniec len vyuzite jednou ci druhou stranou zastupenou silami v zahranici.

Ukrajina je typickym priklad kam vedie mafiansky kapitalizmus doplneny starymi komunistickymi metodami.

Ked nic ine, aspon boli strhnute bolsevicke sochy a sovietske pomniky.. :smt023
BhJf9IzCQAAZ3Mv.jpg large.jpg
000_par7736902.jpg
16 Lenin monuments went down just today all around Ukraine
16 Lenin monuments went down just today all around Ukraine
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

->slavo<-
Addict
Addict

To do Kyjeva prišiel sám Ježiš Kristus, vyliečil ju a zmyl z nej aj zločiny? :lol: Tak pekne napísane :) Celkom fajn článok. :roll:
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

jackb napísal:vidis a ja sa pytam ako niekto stale mozem obhajovat diktaturu :)
lebo za sociku som zil len rok, ale to co mi povedali rodicia a starsi tak mi staci na to, aby som nemohol obhajovat akykolvek autoritativny rezim.
Casto sa poslednu dobu zacina kdekade pisat, ze mladi, ktori nezazili socik a informacie maju len sprostredkovane, si vytvaraju mylne predstavy o jeho fungovani, o usporiadani systemu, o tom co sa vtedy dialo, co ludia mohli/nemohli atd...
Si toho tiez prikladom.
Socik nebola ziadna diktatura. Najvacsie problemy sociku, ktore sa kazdemu mlademu vstepuju do hlavy su nemoznost cestovat na zapad a dlhe rady na banany. Socik nebol ciernobiely, mal vela problemov, ale aj vela dobrych myslienok, no nepatri to do tejto temy.
Vela mladych nasava len tuto dnesnu pseudodemokraciu, kde si to daktori mylia s anarchiou, lebo zjavne vidia len same prava a ziadne povinnosti a kydaju na socik, lebo tam mali ludia aj nejake ocividne povinnosti.

Neviem, ci ste citali toto:
http://vedy.sk/sk/mimozemstania.php#cpp

Ukrajinska revolucia urcite nevznikla iba z ich radov, to by som sa stavil. Ako sa spomina v roznych zdrojoch, je to forma sirenia demokracie, aku sme videli v Syrii, Libyi, Iraku atd...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No konečne sa tuto so Makovníkom aj na čomsi zhodneme. Minulý režim naozaj nemožno vnímať čiernobiele a skreslene, cez isté skôr propagandisticky vytvorené obrazy (banány, cestovanie atď.). Ono to v konečnom dôsledku ani nie je pravda, resp. nie úplná.

A čo sa týka charakteristiky toho režimu, tak je skôr nutné rozlišovať jednotlivé jeho fázy. Samozrejme, prvá polovica 50. rokoch bola o čomsi úplne inom ako husákovská normalizácia, alebo nebodaj roky 1963-68. Ten režim sa vyvíjal, mal svoje etapy.

Zaujímavé sú poznatky najnovšej historiografie, napr. českého historika Pullmanna (ako to bolo s podporou režimu obyvateľstvom v tých posledných rokoch a prečo padol) či amerického historika Krapfla (o tom, čo chceli/čo si predstavovali bežní ľudia v prevrate v 1989).
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Okej, takze vlastne vsetci klamu. Ludi, s ktorymi sa o tom rozpravat, autori televiznych dokumentov, ...
A aj ja som blby spratek. Ved slobody slova, pohybu, zhromazdovania sa, vlastnictva majetku ci listove tajomstvo su zbytocne. Tak isto ked ludia nemusia zit v strachu, ze nebudu potrestani za dlzku vlasov, alebo to co pocuvas, s kym sa rozpravas je neziaduce.
A vlasne aj vysokoskolsky profesor, ktory napise ako nevhodne boli postavane megazavody za sociku klame. Ved to bol uplne krasny rezim, lebo chlieb stal tri koruny a mlieko len jednu. A na slobodu nam dohliadala Moskva najsvatejsia.
Asi by ma fakt najskor nemali zobrat na vysoku skolu, lebo som nahrabal najmenej furikov listia, potom za neupravene vlasy mi zakazat ist na rekreaciu na Dedinky-Mlynky a plus by mi mala poriadne zbit hliadka bezpecnosti za to, ze som svoje znepokojenie zdielal s kamaratom na pive. Skoda, ze aj on je bonzak ako polovica krajiny...

takze ano: nevdacny lud Ukrajiny sa odmietol navratit do otvorenej naruce Moskvy a batusku Vladimira. ved ludia tak milovali svojho dikatora. a zli Americania ich cez lzive a jedovate spravy rozvratili.

// :hokej2:
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

"Totalna ignoracia zdraveho rozumu?"
:lol: :lol: :lol:
No nedaj sa vysmiat. Myslis, ze teraz vsetko funguje podla zdraveho rozumu? To si na velmi velkom omyle.
Minimalne statne podniky napriek tomu, ze su akciovky a funguju v trhovom mechanizme, nie su zalozene na zdravom rozume; dalej zdravotnictvo, skolstvo, statna sprava, atd.... tam najdes tolko absurdit, ze sa ti hlava zastavi.

Teraz nie je vsetko podriadene politike? Ved Hranol sa zle vyspi a uz s Kazigrafom a Zaciatkom vymyslia dalsiu volovinu, aby sa tu zle podnikalo, lebo vraj beru bohatym a idu sa rozdat chudobnym.

Prezamestnanost? to je co?
Dolezite je, ze kazdy musel robit. Minimalne aspon chodit do roboty a nehliviet pred bednou.
Lepsia je podla teba nezamestnanost?

Par prikladov, co bolo dobre za sociku - povinnost ludi pracovat, starostlivost o rodiny, dostupnost byvania mladym (o to sa ti teraz moze len snivat), starostlivost a volnocasove aktivity (pred)pubertakov, vytvorenie sirokodostupnej zdravotnej starostlivosti (z ktorej este stale tazime), rozvoj domaceho cestovneho ruchu, tvorba cestnej siete, ...atdatd...
Samozrejme, v kazdom dobrom sa najde nieco zle, co nebolo detailne domyslene (napr. cestna siet hlavnych tahov veduca cez dediny....) ale to je na inu temu, sem to nepatri.

Dokumenty, co idu na STV su fajn a rozhodne nie su iba kriticke, ale mladych tam urcite pobavi najma slovo sudruh/sudruzka, z ktorych pukaju smiechom.

Moji fotrovci studovali na VS za sociku a rozhodne tam nesli za milion furikov listia, tak nekecaj zbytocne do vetra.
Teraz sice mas listove tajomstvo (ktore sa da rychlo zrusit nejakym nariadenim sudu), ale nemas ziadne listove tajomstvo na internete a tam prebieha viac komunikacie, nez papierom.
Mas slobodu pohybu a zaroven je lahke ludi sledovat uz len cez blby GSM telefon....Na slobody v dnesnom svete zabudni. V USA si otvoris zostra drzku na vladu, a ked ta dakto bonzne, tak si nepriatel statu.

Nikde nepisem, ze tam bolo vsetko super truper a chcem rychlo nazad, ale ze sa to neda vidiet C/B.
Napísať odpoveď