Ahojte, mám problém s NTB
pri pripojeni na wifi mi niekedy vyhodilo problem s pripojenim az asi na 3x som sa pripojil ale prehliadac reagoval pomaly a potom aj ostatné programy
tak som preinstaloval win, formatoval vsetky disky , nainstaloval som drivery. problem s pripojenim sa asi vyriesil ale stale to ide hrozne pomaly .reštartoval som aj wifi router ale nic poradili by ste mi s tym ?
na ten router je pripojeny aj stolny PC ale ten ide normalne
Strašne spomalený PC
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Strašne spomalený PC
Aky mas notebook, aky mas Windows, aky mas router, aky ma internet??? Skusal si zmenit kanal na wifi??? Aky mas ping na router (prikazovy riadok a tam zadat napr: ping 192.168.1.1 -t alebo podla toho aku mas IP routra), hmm???
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
vyzera to tak ze asi wifi blbne lebo skusal som sa aj cez mobil pripojit a tiez to robilo tak ako pri ntb ..ako sa meni kanal wifi ?
notebook mam lenovo G780, Win 7 64x , router mam D-link (DSL2641R) - T-COM , IP 192.168.1.1
notebook mam lenovo G780, Win 7 64x , router mam D-link (DSL2641R) - T-COM , IP 192.168.1.1
Zabudol si tam pomlcku a pismeno T, nech to pinguje stale. To nebude kanalom, ale vadnym routrom. Kanal sa meno v administracii routra.