skylink na pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

skylink na pc

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Zhanam nieco co mi umozni sledovat skylink na pc. Prvorade je ( dufam ze je to mozne ) je nahravanie aby to bolo v PC prehratelne. Popripade nejaky box ktory nekoduje nahravany program. Nepoznate nieco co by mi pomohlo ?
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: skylink na pc

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Myslím že jediná možnosť ako dostať signál z boxu do PC je že do PC nainštaluješ TV strihovú kartu ktorá má video vstup. Býva k nej aj soft na nahrávanie.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Umozni ti to vacsina linuxovych (mozno aj vsetky) stb. Avsak tu rataj s tym, ze mozno budes zapasit so skylinkom a ich nepodporou inych ako nimi schvalenych stb. Teda mozes ocakavat problem so zapisom opravneni a ine lahodky (ak sa bavime o legalnom prijme, inak je tento bod nepodstatny). Momentalne idu zakladne programy v emu, tak si to cele mozes vyskusat a v pripade, ze ti to nebude vyhovovat/fungovat tak box vratis.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Nova Skylink karta (M7) ide len v certifikovanych STB a v irdeto moduloch (CAM). Logicky preto nieje s touto kartou ziadna alternativa nahravania vysielania (jedine tak cez analog).
Predosla verzia kariet (este stale Irideto) funguje v pohode aj v ostatnych (samozrejme za predpokladu spravneho nastavenia).
Cize bud kupit STB ktory nahrava nekodovane alebo kupit DVB-S2 kartu do PC + citacka.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

sundevil

stale som nepochopil ako to prepojis s PC ???
sundevil
VIP
VIP

lan
nasledne bude stremovat live vysielanie do pc a pozerat napr vo vlc a nahrate veci bud stiahne alebo tiez bude streamovat
taktiez su aplikacie na smartfony/tablety cez ktore moze bud ovladat box, alebo si nechat obsah stiahnut/streamovat (vsetko cez lan a v pripade, ze ma rychly upload tak moze sledovat aj cez internet)
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Napísal že prvoradé je nahrávanie. Povedal by som že len preto to chce pripojiť k PC aby to mohol nahrávať.
sundevil
VIP
VIP

a na to sluzi predsa stb ... :roll: je to omnoho lepsie riesenie ako satelitna karta do pc
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Momentálne mám skytec 110 ir. Je linuxový a má lan. pochopil som správne ze je sanca ze napojim cez lan do pc a cez vlc nejako spustim program na pc ? idem volaco popozerat po nete. dik

// nasiel som nejaku diskusiu ze so skytecom to nepojde. No mame doma este technisat sir, popozeram este o nom. ak by sa to streamovalo cez domacu siet lan tak by som ani nemusel nic tahat.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

Ing.Zoidberg
skus prosim ta poslat link mna to tiez zaujima...
sundevil
VIP
VIP

Obavam sa ze ani ten technisat sir ti nebude streamovat, kedze on je robeny najma na legalny prijem a teda aj nahravky budu kodovane.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

ak chapem spravne zaklad je mat hocijaky box s enigmou2. to su samozrejme napr. vsetky skytec-i okrem mojho :roll: zvazujem kupu nejakeho ineho. uvidim. potom by u znemal byt problem pustit cez hocijaky program ci uz napr. vlc a nahravat. http://digitalne.ellano.sk/magazin-7/it ... maca-do-pc
Napísať odpoveď