Telefon
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Telefon
etotalk.com, alibaba.com prípadne ak sa bojíš vybavovačiek na colnici kde ti to takmer určite zadržia a chceš kupovať už zo slovenska, tak nejaké číňaky má aj mp3.sk
pandawill.com
mixeshop.com
mixeshop.com
a nakupovali ste uz cez nejaku z tych stranok alebo mate nejake skusenosti ?
-
audiotrack
VIP
keby si to hodil do hladania, zistíš že témy o takých stránkach tu sú, napríklad: http://www.hojko.com/etotalk-t184155.html?hilit=etotalk a mohol by si teda kľudne preskočiť túto otázku a rovno sa tam spýtať čo ťa zaujíma, alebo si prečítať skúsenosti s nákupom
zobral som Xiaomi Mi2s cez stranku ibuygou.com.
Plna spokojnost.
Plna spokojnost.
Nakupoval som v etotalku, Zopo ZP980 1ks, zatial spokojnost, ako s etotalkom, tak aj s telefonom (az na nejake softverove nedokonalosti androidu). Cez colnicu telefon presiel v poriadku, deklarovana cena bola myslim okolo 20e. Platba prebiehala cez PayPal a az na drahsie postovne nemam ine vyhrady.
Predpokladám, že to bolo doručené cez DHL, či nie?
V pripade etotalku ano. Je tam na vyber aj klasicka posta, ale s dlhsim cakanim a mensou spolahlivostou (za nizsiu cenu).
ale je rozdiel cinska napodobenina (fake) a cinsky telefon (Xiaomi, Zopo, atd) kde colnici nemozu povedat ani makke f.audiotrack napísal:ak sa bojíš vybavovačiek na colnici kde ti to takmer určite zadržia
-
audiotrack
VIP
dnes to tu niekto v podobnej téme aj spomenul. Ak kúpiš zopo, xiaomi a podobne, je tam jasne udaný výrobca. Možno sa designovo podobajú, ale nikto to za iphone nevydáva. Sú však aj telefony, ktoré majú všade vrátane krabice napísané že je to iphone či samsung, majú tam ich logo a podobne, no parametrami sa môžu mierne líšiť a predávajú sa za draho ako originály. Napríklad:
Niektoré napodobeniny by si nerozoznal ani keby ich držíš v ruke, pokiaľ ich neotestuješ nejakým benchmarkom a zbadáš že výkon je nižší ako by mal byť, lebo je tam asi iný procesor a podobne
//edit: ja som prečítal aký a nie ale
dobre, nič si sa nepýtal
Niektoré napodobeniny by si nerozoznal ani keby ich držíš v ruke, pokiaľ ich neotestuješ nejakým benchmarkom a zbadáš že výkon je nižší ako by mal byť, lebo je tam asi iný procesor a podobne
//edit: ja som prečítal aký a nie ale