Song sa da sa zrychlit 2 sposobmi: Tak ze to prezenies len jednoducho cez Traktor alebo Goldwave ale zrychlenim BPM ti vznika riziko toho,ze ak sa tam nachadza vokal tak piesen bude pri vyraznejsom zrychleni zniet ako keby ju spieval smoklo. CoolEdit ma funkciu,kde ti zrychli BPM bez smolko efektu... proste bude to to iste,rovnake noty ale rychlejsie...
V Audacity nevieš presne ako rýchlo ide skladba aké má BPM takže sa dá len triafať, spomaliť, zrýchliť pomocou Efekty/ zmeniť tempo alebo rýchlosť. Ale dosiahnúť rovnaké na oboch bude veľmi ťažké.
Je možnosť použiť program Ableton kde si skladbu nawarpuješ a následne rendruješ výstup. tento program je ale platený.
A ďalšia možnosť je cez DJ program zistiť tempo tvojej skladby a vložiť druhú upraviť tempo a nasledne pomocou recordu nahrať. Ak chceš daj mi tie skladby ja ti ich upravím. teda tú jednu na takt tej druhej.
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2014, 22:57)
Pozri tu som ti tak narýchlo nahral návod ako to spraviť napríklad vo VirtualDJ.
Naľavo Pitbull - Timber ft. Keisha 130BPM na pravo Daft Punk - Around The World 121BPM
Daft Punk zrýchlim na 130BPM a následne uložím ako mp3.
Super tak asi to spravím cez ten virtual DJ, potreboval som len zistiť či sa dá v audacity to zistiť a prisposobiť druhej ale keďže nie musím použiť ten Virtual DJ.
Vďaka veľká aj za video