Neverí mi

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cmuk55
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Neverí mi

Príspevok od používateľa cmuk55 »

ahojte, mám priateľku približne 4 mesiace a je to baba ktorá mi vyhovuje,nemá veľké požiadavky na mňa a netrápia ju mnohé zbytočné veci. má svoje ciele a nemá problém ani so stereotypom. nemá nároky na to, aby som každý deň musel vymýšľať program a nenahnevá sa ak ideme niekde sadnúť na kávičku, kofolku alebo len tak pozeráme televízor. je to baba s ktorou si mám o čom pokecať, ktorá je pekná a klape to fajn aj v spálni.

neraz mi pri zlej nálade povedala, že keď je ona v robote tak ja chodím za inými ženami, že jej klamem. ja môžem s kľudným svedomím povedať, že ako sme sa začali dávať do kopy, tak som nebol s inou ženou, ani som si s inou nepísal. som verný, uprímny, ale ona si myslí,že ju klamem. uvediem aj modelovu situáciu. včera si bola pozerať šaty v obchode, keď išla do kabínky skúšať, pozrel som na telefón koľko je hodín a mal som tam jednu správu, tak som pozrel a odpísal /písal mi kamarát lebo mu mal moj oco nechať papiere/. keď to zbadala tak začala frflať ako zase ťukám do telefónu a že mi určite dáka kur*a písala. nič som na to nepovedal, sadol som si a počkal kým doskúša, bez slova sme odišli do auta, hodil som ju cestou domov a išiel som s kamarátom na kávu, lebo som mal tlak asi 500 na 300. večer prišla za mnou a snažila sa mi vysvetliť to, že jej mám sam od seba povedať kto mi píše, kto mi volá.tu som ju odbil s tým, že prečo mi neverí, že nie som malý a ona nie je moja mama aby som sa jej spovedal a ak ju to zaujíma až tak strašne tak nech sa ma to spýta. potom chcela moj telefón že si ho chce pozrieť. dal som jej ho a začala byť rozčúlená, že prečo mám vymazané všetky sms, whatsapp, viber aj facebook. mažem si to stále a mažem si to roky, nepotrebujem aby mi vypadol niekde telefón a kto vie čo by tam mohlo byť. na to ma začala obviňovať že pred ňou niečo tajím a také reči.

potom sa ukľudnila a v noci to opäť začalo, že prečo som jej nepovedal kto mi písal, prečo neviem vydržať aspon pol dňa bez mobilu, prečo mi stále niekto volá. a dookola to isté. tak som jej povedal, že ľudia volajú mne a nie ja im, že keď mi niekto zavolá, tak to dvihnem a keď mi píše tak si pozriem kto píše. bonbónik bol keď začala vyťahovať moju bývalu s ktorou nie som v kontakte možno rok a pol alebo koľko, pár krát sme sa náhodne stretli, prehodili 5 viet a nič viac. k bývalej nič necítim,ona má svoj život a svojho chlapa, ja mám svoj život a absolútne ma nezaujíma. v tom mi tá moja chcela zmazať číslo z telefónu na bývalú lebo ho vraj nepotrebujem (aj tak ho viem naspamäť) a z recesie som povedal, aby sa starala o svoj telefón a že ja nič mazať nebudem. potom naliehala aby som ju zmazal z facebooku čo som opäť odmietol, hoci aj tak tie fotky bývalej nepozerám, nelajkujem, nič, ale neviem prečo by som ju mal mazať. celé to skončilo tak,že som jej povedal, aby odišla, vypadla,že mi neverí a nemám zaujem s nou byť. nechcela odísť kým to nepomažem, ale nakoniec odišla s plačom a som rád, že odišla, pritom ešte dodala ako jej nedávam pocit istoty a vernosti keď stále šťukám do telefónu. potom som jej ešte poslal správu že s nou nemiením byť pokiaľ mi neverí, že nie je moja mama a nech sa o moj facebook či telefón nestará.

teraz mi chýba ale nemienim je písať a volať aj keď je to pre mňa ťažké všetko. podľa mňa som chybu neurobil, som verný, v ničom som ju neklamal a mam úplne čisté svedomie a v úplnom kľude zaspávam. oná však zaspáva s pocitom, že jej klamem a že chodím za inou.

vek 26 a 23
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Neverí mi

Príspevok od používateľa Grim »

...spravil si správnu vec...keď po 4 mesiacoch robí toto...tak tvoj život s ňou by bol ako vo väzení...aj keby sa neviem ako ospravedlňovala, na tvojom mieste by som sa s takou rozišiel...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tu ti velmi nepomozeme. Je to medzi vami dvoma. Pozvi ju von a vydiskutujte si to.
Ono vo vztahu vraviet frajerke, ze nieje tvoja mama je kus prehnane, da sa to aj rozumnejsie povedat. Na byvale su vzdycky ziarlive a teda ked tu osobu nepotrebujes, tak sa cudujem, ze ti robi problem ju zmazat, ale samozrejme nieje to potrebne, ked ti osoba doveruje. Je to o kompromisoch, tak si musis urcit priority.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Asi jej treba vysvetliť, že ak náhodou zažila neveru v predošlom vzťahu (teda predpokladám to, inak si neviem toľkú žiarlivosť vysvetliť), tak by túto nedôveru nemala prenášať aj do tohto vzťahu. Nie je to fér. Najmä, ak si jej nedal dôvod na pochybnosti.

A obdivujem tvoju trpezlivosť. Keby sa mi snažil niekto nabúravať na fb, či čítať správy, maily, niečo.. zostala by som v nemom úžase.
Nieže by som v predošlom vzťahu nevedela heslo do mailu, ale zas to som naťukávala len pri priateľovi, ktorý mi ukazoval, aké rôzne prezentácie s obrázkami mu tam chodia. A síce mobily sme si požičiavali, ale iba tak hrať sa hry na nich.

Inak si tiež raz za čas mažem správy. Nepríde mi to nejak zvláštne.

Soviet, no veta "nie si moja matka" je stále lepšia, ako povedať "mamička to varí lepšie, mamička to robí takto..." alebo "už sa správaš ako moja matka". Lebo to už by bolo porovnávanie a predsa ženy (a ani muži) nemajú rady, ak ich priateľ porovnáva s inou ženou.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

No chlape bol som na opacnej strane, takze viem co je to, ked niekomu neveris, az na to ze som bol naozaj podvadzany... Ako to ze ziarli je jednak prejav lasky, ale aj nedovery. Ak ju mas naozaj rad, tak by si to nemal nechat lezat ladom, hlavne po takej hadke, lebo samu seba utvrdi v tom, ze niekoho mas a ze je ti to jedno... Podla mna sa da vsetko vysvetlit, len netreba to riesit mamfpicizmom, ani ked ti zacne vycitat, ze si s niekym pises. Musis jej ty sam dokazat, ze sa hlboko myli, inak si neuvedomi, ze jej sceny su pomaly hystericke. Vztah nie je vzdy perfekty, su aj tazke chvile, ale o tom to je, ze mate jeden druheho a malo by vas to upnut k sebe. Nevzdavajte to, drzim palce
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Čo ťa hnevá viac alebo aký máš pocit? Máš pocit, že ti neverí celkovo vo všetkom alebo v partnerskej vernosti?

Niečo podobné som zažíval dávnejšie s vtedajšou priateľkou. Stačilo, aby som sa pár hodín neozval a hneď ma podozrievala z toho, že jej zahýbam. Takže kontrolné telefonáty, čo robím, s kým som a prečo sa neozývam neboli výnimkou. Celkovo mala dosť problém s tým, že mám aj priateľov a známych, ktorí sú mimo nej. Riešil som to zo začiatku rozhovorom, pretože som nedokázal tolerovať také správanie a hnevala ma jej nedôvera. Pomohlo, na chvíľu, potom sa znovu po nejakom čase začala vypytovať a mala podozrenia. Nedôvera a pár ďalších problémov ma nakoniec donútilo náš vzťah ukončiť. Mám za to, že bola jednoducho ten nedôverčivý typ nesebavedomej ženy, ktorá má stále obavy o chlapa plus som sa jej pri nejakom rozhovore o vernosti "pochválil" tým, že už som neverný v minulosti bol. Nie konkrétne jej, no celkovo, takže to podľa mňa ešte znásobilo. Zamysli sa nad tým, či ste nemali podobný rozhovor na nevernosť, možno práve tam je pes zakopaný.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

kayko napísal:No chlape bol som na opacnej strane, takze viem co je to, ked niekomu neveris, az na to ze som bol naozaj podvadzany... Ako to ze ziarli je jednak prejav lasky, ale aj nedovery. Ak ju mas naozaj rad, tak by si to nemal nechat lezat ladom, hlavne po takej hadke, lebo samu seba utvrdi v tom, ze niekoho mas a ze je ti to jedno... Podla mna sa da vsetko vysvetlit, len netreba to riesit mamfpicizmom, ani ked ti zacne vycitat, ze si s niekym pises. Musis jej ty sam dokazat, ze sa hlboko myli, inak si neuvedomi, ze jej sceny su pomaly hystericke. Vztah nie je vzdy perfekty, su aj tazke chvile, ale o tom to je, ze mate jeden druheho a malo by vas to upnut k sebe. Nevzdavajte to, drzim palce
takze vo vztahu plati presumpcia viny? ja mam dokazovat, ze jej bludy su naozaj bludy?
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

je len na tebe ci to ostatne na nej ti stoji za to,aby si raz za cas zazil takuto scenu,ak to casto neeskaluje rozchodom by som to neriesil,ste spolu kratko,este ti neveri dlhsie jej trva niekomu doverovat?,podvadzal ju byvali?,sadni si s nou s porozpravajte sa ako dospeli ludia
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

kludne si to zhrnme v jednom obrazku . . . .
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

t0m4s3 napísal: takze vo vztahu plati presumpcia viny? ja mam dokazovat, ze jej bludy su naozaj bludy?
Vo vztahu sa neda riadit pravom ani logikou, uz samotne city su nieco, co sa vedecky podklada len velmi tazko...

Same od seba sa to urcite nevyriesi a sama od seba mu odrazu zajtra nezacne verit. Ale pisal tu nieco ako, ze nema na neho vysoke naroky, ze je taka skvela a taka skvela, tak mozno toto je jej slabost, nech sa chalan sam rozhodne, ci jej chce nieco dokazovat, alebo to necha lezat ladom...
Zeny su lahko spracovatelne, ale musis sa o ne zaujimat, ked chalan prejavi volu sa o tom s nou bavit, tak tym prejavi zaujem, ze mu zalezi na jej pocitoch a ze pred nou nema co skryvat. Tym ze si maze spravy a odmieta jej nieco vysvetlovat, pripadne mlci a nechce sa o tom bavit, alebo vzdy zmeni temu, tak ju len tazko o niecom presvedci...
Son-Gohan napísal:podvadzal ju byvali?,sadni si s nou s porozpravajte sa ako dospeli ludia
To je tiez jedna z moznosti, dievca ma evidentne nejaku zlu skusenost, kvoli ktorej nedoveruje... ale dnes je to bezne, poznam vela bab, ktore vam neveria ani nos medzi ocami a ja im to uz ani nezazlievam, ak chodili v minulosti s nejakymi pickarmi.
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Mam pocit, ze sme chodili s tou istou zenou :) Vsetko co si opisal som si prezil od A po Z a poviem ti, ze som urobil to iste - ukoncil to asi po 3/4 roku. Neskutocne som ju lubil, ale takto sa nedalo fungovat. Doteraz si mysli, ze som ju podvadzal a podobne bludy a hneva sa na mna. No nelutujem, ze som to skoncil. Takto je mi ovela lepsie ;)
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Nejaký update by nebol ako to celé dopadlo? Či sa nakoniec uvedomila alebo nie...
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

no zasa skvele nazory...

zober si to z aj druhej strany, teraz ruku na srdce, tiez by ti asi vadilo keby jej furt niekto volal, pisal, tiez by si sa o to zaujimal, ak nie tak si ........

Ja vyslovene nenavidim ludi co neviedia bez telefonu sa ist ani vysrat.

Objektivne, ak mas pravdu a verim ze mas, tak preco je problem je ukazat kto pisal a kto ti volal? Proste dat nieco zo seba pre nu ? ("obetovat" seba preto aby nemala podozrenia, ak ju lubis preco je to problem)

a este jedna vec, pokial si s niekym na kom ti OZAJ zalezi, preco si ten telefon nevypnes min. nestisis, a nedas jej vsetku pozornost?
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Forsaken tu ide ale o princíp... Predpokladám, že spočiatku jej to aj ukazoval aby verila, ale to jej bude stále ukazovať kto mu volá až do konca života? To čo je za babu, keď neverí vlastnému chalanovi...

A prečo by si mal vypínať telefón? Náhodou keby mu niekto volal kvôli niečomu súrnemu? No ešte by som si telefón nevypínal kvôli žiarlivému človeku...
Forsaken
King
King

ty sa pytas preco ano, ja sa pytam preco nie :)

a vravim o jednoduchom principe - pokial vidis ze dievca ma nejaky problem, a ty ju naozaj lubis, preco sa jej nevies prisposobit, mozno niekedy to spravi ona pre teba a ked nespravi, mozno sa "obetovat" kvoli kravine stoji za to.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Forsaken, sa tak iba tvaris, alebo si naozaj nikdy nestretol ziarlivu zensku? Pretoze vtedy ide akakolvek racionalita stranou, nastupuju hlavne paranoia a stihomam
Forsaken
King
King

Akoze ja neberem nikomu nazor na ziarlivost.

Reagujem na to co je tu z vlastnej skusenosti.

A to je to keby partnerke stale zvonil a vibroval telefon a ona by mala problem o tom hovorit, a hladala by chybu vo mne, tak by to bol asi problem.

Ale kym si to sam nezazijes, beres to ako paranoiu.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Začína to žiarlivosťou a pokračuje paranoiou v momente, kedy si už neuvedomuje že to tak trošičku preháňa...

Sám som žiarlivý a viem aký to je pocit. A presne ako sa tu spomínalo, zažil som už aj ja momenty neustáleho vyzváňania a SMSkovania mojej ex. Priznám sa, nebolo to Bohviečo. Ale nesprával som sa tak ako autorova (už možno) ex-priateľka.

Pretože základom lásky dvoch ľudí je predovšetkým vzájomná dôvera! A to si treba uvedomiť. Keď toto nedokáže spĺňať žena, tak to nemá cenu...
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

už je to starší príspevok, možno to už nie je aktuálne, ale vyjadrím sa. :)

Mojím krédom v partnerskom vzťahu je: Kto chce podviesť, tak to spraví tak či tak.
Ja si myslím, že tvoja partnerka to preháňala, ale ťažko povedať, keďže vidíme iba tvoj uhol pohľadu. Na druhej strane, ak ju máš rád/mal si rád, tak si mohol spraviť jeden kompromis, a dokázať jej, že jej žiarlivosť je neopodstatnená, a vymazať si tú bývalú. Keby som ja žiarlila na ex môjho priateľa, a nechcel by si ju vymazať ani prerušiť kontakt, tak by som tiež nebola dvakrát nadšená. Musíš jej dať najavo, že nemá dôvod žiarliť, a potom by žiarliť možno prestala. :) Alebo jej to vysvetliť presne tak, ako si to tu napísal. A tým, že si ju nechal odísť, doslova vyhodil, a neozval sa, tak to tiež nesvedčí o nejakej potrebe s ňou byť a že ti na nej záleží.
Ty si ju tu vykreslil ako nejakú hysterickú žiarlivku, ale pritom jej dávaš možno ty náznaky na tú žiarlivosť a ako to už u žien býva, tak si vedia hneď domyslieť hlúposti, a ty by si ju mal vyviesť z omylu. Ale ako sa hovorí, bez vetra sa ani list nepohne. Tzn, že keď si ty bol s ňou a neustále ťukal do telefónu, tak to by naštvalo aj mňa. Zase naopak, len tak jej hneď referovať s kým voláš, prečo, ako a pod. to sa mi tiež nezdá. Vzájomná dôvera musí byť.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Keď to nechceš trpieť, tak ostať v tomto vzťahu nemá zmysel. Keď chce aby si si odstraňoval bývalú z mobilu, tak akú máš záruku že potom nebude chcieť odstrániť z tvojho života aj iné dievčatá, či do konca kamarátov? Keď ti neverí teraz, nebude ani potom.
Napísať odpoveď