Aký seriál začať pozerať
Re: Aký seriál začať pozerať
Ja akurat pozeram Spin city. Celkom zabavny serial i ked mozno trosku starsi. Ja som si prisiel na svoje. Odporucam http://www.csfd.cz/film/73954-vsichni-starostovi-muzi/
Bol tu viackrát spomenutý seriál Banshee, ja som k nemu dostal až teraz. Kto má rád priamočiaru tvrdú a krvavú akciu s mačo vplyvmi, tak sa poteší. Fajn zápletka, nahotinkové scény, miestami trohu prehnané, čo mi moc nesedí, ale dá sa to prekúsnuť.
Ešte mi chýba jeden diel do konca prvej série, druhá začne o chvíľu, no som zvedavý, ako sa scenáristi s tým vysporiadajú, lebo to je urobené tak na jednu sériu (tá zápletka).
http://www.csfd.cz/film/326448-banshee/
Ešte mi chýba jeden diel do konca prvej série, druhá začne o chvíľu, no som zvedavý, ako sa scenáristi s tým vysporiadajú, lebo to je urobené tak na jednu sériu (tá zápletka).
http://www.csfd.cz/film/326448-banshee/
Ja som teraz cez prázdniny začal pozerať Homeland, ak to niekto ešte nepozná, tak jednoznačne odporúčam 
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
DEVZYO1G: 1 séria fajn, 2 ok a v tretej som skončil po 10 minútach prvej časti...
Ak chce niekto vidieť fakt európske zlato pozrite si Dansko-švédsku produkciu Broen/Bron a od BBC Wallander. Toto sú najlepšie severské (európske) kriminálky.
Btw videl niekto Cirkus Bukowsky od susedov? Počul som na to len samú chválu.
Ak chce niekto vidieť fakt európske zlato pozrite si Dansko-švédsku produkciu Broen/Bron a od BBC Wallander. Toto sú najlepšie severské (európske) kriminálky.
Btw videl niekto Cirkus Bukowsky od susedov? Počul som na to len samú chválu.
Zatial som videl iba prvú sériu .. nekaz mi hype 
-
ferdinand19
Medium Expert
Najlepšie je nepozerať žiadny serial, takmer vsetky su o ničom
Homeland je podla mna strasne precenovany. Suhlasim s týmto: "uvěřitelnost v existenci tak vyšinuté postavy jako je Carrie na tak vysokém postu se u mě neslučuje se sledovatelností"
Ale dobre to je. Aj 3 seria bola dobra.
K tym kriminalkam este urcite The Killing a Luther.
ferdinand19: A co teda pozeras?
K tym kriminalkam este urcite The Killing a Luther.
ferdinand19: A co teda pozeras?
Homeland bol super, ale uznávam, že tretia séria už bola poslabšia. Ani nechcem vidieť, čo uvaria vo štvrtej. Určite to nebude zlé, ale ten pôvodný koncept prvých dvoch sérií je už fuč, takže to bude prakticky iný seriál.Markoff napísal:Homeland je podla mna strasne precenovany. Suhlasim s týmto: "uvěřitelnost v existenci tak vyšinuté postavy jako je Carrie na tak vysokém postu se u mě neslučuje se sledovatelností"
Sarger: Díky za tie tipy na severskú produkciu, vyzerá to super!
Mne sa z Homelandu pacili prve dve serie. Potom ma uz precitlivena urevana Carrie zacala tak srat, ze stvrtu seriu si uz na 99% nepozrem.
-
Sarger
Guru wannabe
hughito: Wallandera toho s Branaghom
(aj keď myslím že ten švédsky by mal byť tiež fajn)
Depresívnejšiu detektívku nenájdeš.
Depresívnejšiu detektívku nenájdeš.
Banshee tu nikto nesleduje? Práve sa druhá séria blíži ku koncu a ja som stále veľmi spokojný. Už som si aj brutálne navykol na jednotlivé postavy, sú tu plne super charaktery.
A už bola ohlásená 3. sezóna.
A už bola ohlásená 3. sezóna.
Začal som pozerať The Blacklist, dosť v pohode zatial 
True detective - oscarovy Metju McConaughey a Woody Harrelson. V nedelu je posledna cast a nie je to tocene na pokracovanie, takze sa dej ukonci. Vyborne
Určite Breaking Bad. Mohol by som ti napísať x seriálov, ktoré som videl, ale na toto sa nechytá žiaden. Donúti ťa precvičiť šedú kôru a vžiť sa do mysle postáv. Jediná chybička krásy je, že všetko sa nakoniec vysvetlí. Bohužiaľ, museli ten seriál predať a asi by neuspeli, keby mu 70% divákov nerozumelo. Vždy máš ale dosť času na "hádanie", kým sa dozvieš odpoveď. Odporúčam pozerať bez dabingu, v originálnom znení sú neporovnateľne lepšie hlášky.
-
Chesterka
Light Star
Breaking Bad úspešne dopozeraný... niečo neskutočné, best seriál všetkých časov
Teraz momentálne sledujem The Killing, takisto od AMC ako bol aj Breaking Bad.
Neviem ci tu niekto spomenul Under the dome, tiez celkom zaujimavy serial.
Na mestecko spadne velka "bana" podobne ako v simpsonovcoch
Zatial je len 1.seria, dufam ze bude pokracovanie.
Na mestecko spadne velka "bana" podobne ako v simpsonovcoch
-
mirak2
Hardcore addict
odporucam aj serial Shameless, kto ma rad Britov, tak originalnu britsku verziu, kto nema rad Britov, tak americky remake, ktory ma tiez nieco do seba. vacsina epizod u mna sposobuje striedavo smiech a depky. mam take rad.
Ktoré britské seriály stoja za to? Niečo z novšej tvorby, ale nie Vraždy v Midsomeri