Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
isko
Amateur
Amateur

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa isko »

V zajatí démonov:http://www.csfd.cz/film/298275-v-zajeti-demonu/
Jeden z najlepších horrorov aký som kedy videl.V tomto filme nikto nezomrie a aj tak som skoro pustil do gatí. :smt017
Perfektné prostredie-starý dom s obrovským pozemkom na ktorom je ešte aj jazero.Film sa odohráva v cca 70. rokoch.Herci svpje úlohy hrali veľmi uveriteľne.Film bol točený podľa skutočnosti, aj tento fakt pridáva na strašidelnosti.Určite odporúčam!
9,5/10
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No nemaj strach, podľa skutočnosti to nebolo. :lol:

Searching for Sugar Man

Je to dokument, v podstate hudobný, ale určite odporúčam ísť do toho. Nebudem nič prezrádzať, najlepšie bude, ak si o tom ani nič nebudete zisťovať, len si to pozrite. Fakt haluzný príbeh.

8,5/10

trápnemu karmistovi odkazujem, že platí to, čo som napísal. Podľa skutočnej udalosti to naozaj nebolo, takže netreba sa báť žiadnych démonov. :wink:
Deco
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

Nechcem zakladat novu temu, preto sa spytam tu. Neviete poradit nejaky film, podobny serialu Homeland? Nejaka teroristicka zapletka ( izrael, pakistan, afganistan a pod.),necakane dejove zvraty, aby sa clovek pri tom nenudil :-)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

je tu tema "Ktory serial zacat pozerat" :)

http://www.hojko.com/aky-serial-zacat-p ... 85-60.html
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

47 Ronin (2013) | :minus: | 3,5/10 | som zaspaval normalne
Mitty (2013) | :minus: | 5/10 | zvlastny fim, no mne nesadol preto aj nechapem tie nezmyselne vysoke hodnotenia
Counselor (2013) | :minus: | 5/10 | prve co ma zmiatol nazov bol som v tom ze sa to vola konsilier a nie konzultant ale k filmu,
tupy dej ktory som celkom nepochopil, ta negustiozna diazka vsetko riadila? (samozrejme je to len tou rolou bestie)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

300: Rise of Empire - http://www.csfd.cz/film/255445-300-vzestup-rise/

Katatrofa.
Akoze vedel som ze je to totalna blbost, ale aj napriek tomu som sa nechal bratom prekecat aby som nato s nim siel.
Vyslovena chu**** najvacsieho kalibru.
Cely film sa nic nedeje, totalna nuda kde premyslate ci je uz koniec, bojov minimalne a ked uz nejake tak uplne rozpravkove a nudne, hudba ktoru je pocut v kazdom druhom beckovom filme, motivacne kecy z Tom a Jerry. Ah
No proste pre mna osobne katastrofa.
2/10 - Je vidiet ze cely film ma byt nejaka ukazka 3D techonologie, pretoze je to vsetko zamerane na 3D, to vsak tuto sracku nezachranuje. Asi som na tuto sracku nemal naladu alebo som uz z toho trosku vyrastol, ale prvy diel bol ovela lepsi, toto bol len taky zlepenec ktory bol asi dodatocne pripisane prvemu dielu, aby to nejkym zazracnym sposobom sedelo. Cele zle...
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

The Reader wau :O .. super film, odporúčam .. kludne dám 10/10
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

No tak tento víkend som si pozrel Reasonable Doubt http://www.imdb.com/title/tt2304953/?ref_=fn_al_tt_1
Myslel som si juchú hrá tam Samuel L. Jackson, tak to bude niečo lepšie, no žial nebolo.
Strašne predvídateľný dej, a hlavne sa to všetko strašne tiahlo. Ak by film skrátili o 45 min., tak by mu to len prospelo.
Takto hodnotím 3,5/10.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

La Vie d'Adèle

Krásna mladá herečka, ktorá podáva oscarový, veľmi uveriteľný výkon vo filme o "jej" živote na pozadí gay tematiky, ale nie je to nosná téma. Má to tri hodiny, ale ani chvíľu som sa nenudil, konečne dobrý film. A také odvážne sexuálne scény nevidno ani v seriáloch od HBO. :shock:

V názve bolo že prvý diel z dvoch, tak dúfam, že bude aj pokračovanie.

9/10
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

Nebude pokracovanie,ono to bolo vlastne rozdelene v casovom obdobi preto to boli ako dve v casti spojene do celku
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Utrpenie panny Orleánskej moj 6 nemy film co som videl. Patri do TOP 10 najdolezitejsich filmov vobec a do zoznamu 1001 filmov ktore musim urcite vidiet pred smrtou. Nelutujem ze som ho videl, silny emocionalny zazitok 10/10 :)
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Non Stop obľúbený Liam Neeson a ďalší skvelý Thriller. Pozeral som to po polnoci a nezaspal som takže ma to bralo. :) 7,5/10

http://www.csfd.cz/film/291493-non-stop/
edoves
Novice
Novice

Príspevok od používateľa edoves »

Bělyj tigr - aspoň za seba maximálne odporúčam :)

http://www.csfd.cz/film/317815-belyj-tigr/
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Okno do dvora - Clovek ked zacne viac pozeravat starsie filmy tak si uvedomi ako tie novsie filmy vykradaju tie starsie...toto je ukazkovy priklad toho ako sa tymto Hitchcockovym filmom inspiroval pre mna tiez vyborny film Disturbia
u mna 9/10 :wink:

//a pridam sem aj dokument Free to Play - ide o dokument ktory sa venuje profesionalnym hracom Doty 2...velmi na zamyslenie a podla mna treba vidiet!! 10/10
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

The Wolf of Wall Street

Veľmi dobré. Žiadny ultra inteligentný dej, žiadne emócie, a príbeh založený na peniazoch, drogách, výstrihoch, autách a burzách, ale aj tak nenudí a dokonca to má tú správnu dávku humoru. Tri hodinky možno trošku prepísknuté, ale to je detail.

9/10

Delivery Man

Vince Vaughn je niečo ako Števo Segal alebo Kristen Steward v komediálnom prevedení. Kamenný ksicht - ale aj tak jeho obsadenie nič nepokazí. Celkom dobrá komédia so zaujímavým nápadom, extrémnou dávkou klišé a umelej romantiky a predvídateľným záverom. Ale ako jednohubka postačí.

6.5/10

Bridge to Terabithia

Čakal som nejakú druhú Narniu, ale bolo to niečo úplne iné. Ťažko povedať, či to bolo, alebo nebolo fantasy, no aj tak to bolo zaujímavé a originálne. Možno natočené pre podstatne mladšie publikum, ale paradoxne poteší skôr starších.

7.5/10

Attack the Block

Celkom podarená sci-fi komédia o nadržaných opičkách s fosforeskujúcimi zubami. Pár vtipných momentov, pár "ľakačiek" a obrovská dávka šialenosti. Ak to neberiete vážne, tak poteší. Tag "horor" by som ale určite vymazal. Pripomenulo mi to film Watch, ale bolo to podstatne lepšie. Prekvapil ma tak nízky rozpočet, lebo by to mohla byť plnohodnotná kino zábavka.

7/10
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

8/10 Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana

veľmi sa my to páčilo,dobre som sa nasmial.odporúčam pozrieť :) aj ked koniec mohol byť lepši a strašne my pripomínal
Spoiler
avengers ked tam z toho portálu nad mestom vychádzali nepriatelia len tu bola čierna diera a padali z nej veci z minulosti

a ešte jedno negatívum, sedel som úplne v hornej rade kde vôbec nešlo 3D ked som sa naklonil dopredu tak to už išlo.tak som sa musel presadiť do inej rady.keby bolo kino plné tak sa zoberem a pýtam naspäť peniaze :smt098 .bolo to v cinemax TN.
capodituticapi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa capodituticapi »

http://www.csfd.cz/film/257071-zmizeni/

:plus: Nebavia ma filmy tohto žánru, ale v celku sa mi páčil príbehovo, :) a dosť zaujimavý :) Odporúčam.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Artificial Intelligence: AI

čo ja viem, pozerali sme to na náboženstve .. prišlo mi to dosť .. uhmm .. creepy, čudné. Dal by som tak 5/10

A ešte
http://mediastorm.com/publication/kingsleys-crossing

Kludne by som dal 9/10 .. kratky fotodokumentarny film o chalanovi z afriky ktory sa chce dostat do europy ..
Thaeek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Thaeek »

Hoj,nedavno jsem videl dobry kung-fu film,myslim ze je to z minuleho roku.Nemuzu jsi vzpomenout,jak se jmenuje,tudiz se tazam vas.Je to o japonskych bojovnicich,kteri chcou vycvicit cinske bojovniky v jakemsi klastere,kde jsou cinani,dokonce i americani uvezneni v klecich.A v tu dobu prijde cinsky shaolin bojovnik a postupne tam bojuje s velkym japoncem,pak s nejakym opicim bojovnikem a nakonec s hlavnim japoncem,co to vse ridi.Hraje tam i jakasi reporterka,ktera vse foti.Nevite,jak se to jmenuje pls?
Napísať odpoveď