Čo vám vadí na fore?
Re: Čo vám vadí na fore?
No zatial si sa ozval iba ty a vyzera to tak, ze nam ostatnym to vyhovuje
Je to podla mna logicke - odkazy v ramci fora sa otvaraju v tom istom tabe, odkazy mimo fora v novom. Cize ked citas diskusiu, mozes si otvorit suvisiaci clanok rovno v novom tabe. Ano, existuje skratka ctrl+klik, ale evidentne ju pozna malo ludi.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a na tablete a mobile nemáme ctrl 
Ja zas nemám vždy myšku k notebooku, a asi by ma nebavilo vždy pravým klikom a "otvoriť na novej karte". Vďaka za tú skratku 
-
Grim
Darca
...ale to nie je môj problém, že niektorí tu skratku nepoznajú...to ja mám trpieť za tých sprostých a pohodlných (s tabletom a mobilom)?...tak dajte na výber a každý nech si vyberie ako to chce...lebo mne zas príde logické, keď si ja sám vyberiem, či sa ešte chcem vrátiť na hojko, alebo už nie...takto sa musím vracať a dodatočne zatvárať...
-
vladenko007
VIP
Tiež mi to takto vyhovuje ako to je.
Príklad kliknem na článok a otvorím v novom okne. Potom len zavriem kartu a nemusím dať naspäť a znova načítavať stránku.
A nehovorím o tom ako je to fajn keď som napríklad pripojený z notebookom cez mobil a mám obmedzené data. Ušetrím tak veľa MB že nemusím znova načítavať stránku. Ale toto asi závisí od prehliadača neviem. Myslím že opera ukladá do pamäte niekoľko krokov naspäť. Nie som si istý.
Príklad kliknem na článok a otvorím v novom okne. Potom len zavriem kartu a nemusím dať naspäť a znova načítavať stránku.
A nehovorím o tom ako je to fajn keď som napríklad pripojený z notebookom cez mobil a mám obmedzené data. Ušetrím tak veľa MB že nemusím znova načítavať stránku. Ale toto asi závisí od prehliadača neviem. Myslím že opera ukladá do pamäte niekoľko krokov naspäť. Nie som si istý.
-
audiotrack
VIP
grim: veď nikto ti nebráni spraviť si userscript aby ti to neotváralo v novom tabe, keď nie si sprostý ani pohodlný ako ostatní 
Grim napísal:to ja mám trpieť za tých sprostých a pohodlných
A nie si náhodou pohodlný aj ty?Grim napísal:..takto sa musím vracať a dodatočne zatvárať...
Podľa mňa väčšine užívateľov t vyhovuje takto, ako to je momentálne nastavené. Ja to síce otváram stlačením kolieska lebo som tak zvyknutý otvárať všeobecne všetko, čo chcem v novom okne ale množstvu ľudí to pomôže.
-
Grim
Darca
...nie, niesom sprostý, ale nejde mi všetko...tak ako tebe...audiotrack napísal:grim: veď nikto ti nebráni spraviť si userscript aby ti to neotváralo v novom tabe, keď nie si sprostí ani pohodlný ako ostatní
Muffi - práve preto by malo byť na výber...nech audio nie je pohodlný, dorobí jednu funkciu, aby tisícky daľších ľudí mali jednoduchšie surfovanie na fóre...
-
lekoklatik
VIP
Co ti zrazu tak zad*balo?
Nepovazuj sa za tisicku.
Tisicka ludi si pytala otvarat externe odkazy na novej karte (bol som medzi nimi) a jeden clovek sa za tie roky ozval ze to tak nechce.
Vypocitat si to vies snad aj sam.
A fraza "prave preto by malo byt na vyber" je trosku drza, nemyslis?
Nepovazuj sa za tisicku.
Tisicka ludi si pytala otvarat externe odkazy na novej karte (bol som medzi nimi) a jeden clovek sa za tie roky ozval ze to tak nechce.
Vypocitat si to vies snad aj sam.
A fraza "prave preto by malo byt na vyber" je trosku drza, nemyslis?
Nove odkazy treba do noveho okna, to je standard na vela strankach a je to pohodlnne.
-
weroro
Flash coder
Grim normálne sa to tak robí. Odkazy odkazujúce na inú časť aktuálnej stránky sa otvárajú v self. Odkazy, ktoré presmerujú užívateľa inú stránku sa otvárajú v blank.
dobre to je tak ako to je...
a grim, neviem co mas za prehliadac ale ak chrome, tak si velmi lahko mozes pomoct https://chrome.google.com/webstore/deta ... bcno?hl=en
//zaujimave je ze tento link mi neotvorilo v novej karte
a grim, neviem co mas za prehliadac ale ak chrome, tak si velmi lahko mozes pomoct https://chrome.google.com/webstore/deta ... bcno?hl=en
//zaujimave je ze tento link mi neotvorilo v novej karte
-
Grim
Darca
...ani mne...a mám Operu...
-
vladenko007
VIP
Na fóre je pár linkov ktoré mi otvárajú v rovnakom okne a neviem prečo. Aj tento čo dal sharky-no mi otvorilo v tom istom. Mam chrom.
-
audiotrack
VIP
opravenevladenko007 napísal:Na fóre je pár linkov ktoré mi otvárajú v rovnakom okne a neviem prečo. Aj tento čo dal sharky-no mi otvorilo v tom istom. Mam chrom.
Grim, je to tak aj preto, že ľudia sú na to v podstate zvyknutí. Asi všetky sociálne siete to tak robia, veľké mediálne portály a snáď väčšina stránok otvára odkazy smerujúce mimo svoju doménu v novej karte. Takže nie že my sme pohodlní, ale skôr ty si ešte nestihol spohodlnieť. Zaostávaš. naprav to.
-
Grim
Darca
...pravdu máš...ale aj tak sa mi to nepáči...
Tak si urob vlastné hojko 
-
Grim
Darca
Od programingshopu si kúp doménu hojko.sk a môžeš ísť!