Znechutená predavačka v obchode

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Unkown
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Znechutená predavačka v obchode

Príspevok od používateľa Unkown »

Lenže čo môže robiť znechutená úradníčka? Možno tak znechutenú predavačku... Všetko čo chcem povedať je, že ak sa budú sťažovať zákazníci, tak sa nestane nič, resp. možno raz za čas niekto dostane zdrba a sem-tam dakto vyletí. Toto pôjde donekonečna. Ale keď sa zmení vedenie a to povie "ty, moja zlatá, ty by si svojim pohľadom mohla z mlieka vyrábať kyslú smotanu, takú nám tu netreba.", tak sa aj tí najhorší ľudia budú musieť zmeniť, aby mali prácu.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...môže sa znechutene tváriť pri pásovej výrobe...tam to tomu pásu bude jedno...
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Asi tak nejak, tiež vo mne kypí žlč, keď narazím na podobnú arogantnú, namyslenú a povýšeneckú madam úradníčku... Keď chce robiť s ľuďmi, nech sa naučí správať, na jej miesto čaká x ďalších, ktoré by si tu prácu zaslúžili viac..
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nečítal som diskusiu, ale musím prispieť. Včera v Bille pred záverečnou som robil cca 5 eurový nákup, staršia pani predavačka naskenovala nejakú svoju kartu, na displeji sa objavilo niečo, že interný zákazník, a mal som zamestnaneckú zľavu asi 70 centov. :) Potešilo.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Davnejsie som kupoval daco a vedel som ze je na to akcia cez billa kartu ale nemal som ju. Poprosil som pokladnicku ci nemoze pipnut svoju ale povedala ze to ma zakazane.
Napísať odpoveď