tablet zamietnuta reklamacia

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

tablet zamietnuta reklamacia

Príspevok od používateľa Runes »

Ako je mi jasne ze je to prehraty boj uz dopredu ale tak ma napada na co by sa dalo odvolat :)
Mam tablet TF300t ktory som viacmenej ani nepouzival, je v bezchybnom stave az nato ze sa jedneho dna s cista jasna z neba na nom objavila prasklina.
Tablet je jak novy bez jedineho skrabanca v novembri bude mat 2 roky.
Vzdy noseny a skladovany v antishockovom obale ci tablet samotny abo zacvaknuty v dockine, povacsinou skladovany neprenasany. Real time najazdene do 30 hodin ostatne standby :).

Raz som ho takto odlozil a po case ked som ho zasa zlozil z vrchu policky (nic na nom nebolo polozene miesto cisto na notebooky a tablet chodim tam velmi zriadka) a tablet prasknuty.
Cize som si 120% isty ze tablet sa poskodil sam od seba (neviem ci teplo ci co nenapada ma nic ale ani ta ryha nema znaky dakeho mechanickeho dlabnutia) v puzdre taktiez nebolo nic co by to mohlo sposobit na policku nechodi nikto len ja, ta je umna v izbe, mama tam asi ani nedociahne otec v mojej izbe nebol x rokov pes nevie lietat. Da sa tlacit na daku lepsiu analyzu z ich strany ???
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: tablet zamietnuta reklamacia

Príspevok od používateľa Gothar »

Ak sa nemylim, tak od nich uz ine stanovisko neziskas. Musis si zohnat znalca, ktory vypracuje posudok a ak tablet naozaj nebol mechanicky poskodeny, tak by v posudku mal odovodnit ako sa tam prasklina objavila. Neviem kolko to moze stat, ale pocitam minimalne 30-50 €.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no jo sak uvazujem nad tym ci schvalit opravu abo nie lebo typujem ze zapytaju 130€ minimalne a za 150 mam 7 palec s 3g ten assu fone pad co by mi stacilo plne, len vravim hento je vlastne novy stroj mam k nemu dokinu ale umelo navysovat jeho cenu :/
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A to Ti nevedia povedať predbežnú cenu opravy?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no este ma nekontaktovali len som kukol podla RMA cisla ze zamietnuta zarucna oprava i ked podla mna zamietnute to uz bolo len z popisu predtym ako otvorili krabicu :D pochybujem ze dakto si dal tu namahu a robil diagnostiku ze ako k tomu vlastne doslo a ci to fakt nieje zo spodnej strany
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

na 90% to bola mama ked upratovala. Alebo to bol otec. Asi preto uz nechodi do tvojej izby aby na neho nepadlo podozrenie :D

Ale naozaj, to moze byt nekvalitny material. Mam skusenost s cinskym vyrobkom kde casom popraskala umela hmota ako keby som to hadzal cely cas o zem.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No on tam nechodi preto ale preto ze tam ani nikdy nechodil dako, len ked daco potreboval vytlacit ale to dosiel vytlac mi to nie ze by sa snazil sam pustit ten pekelny stroj sam :D on proste pride len do dveri dalej nejde. A mama neupratuje umna uz aspon 10 roky teda obcas prebehne vysavacom zem a to je tak vsetko :) sme 3 bratia a odkedy odisli oni dvaja a som tam sam tak proste je to fakt ze moj priestor nikto tam nechodi :) a uz vobec nie tam kde je technika lebo je to protilahla strana ako je vchod do tej casti ani frajerka nechodi bo je to vrcholne nezajimave prenu :D a ona je ten typ ze fuuuj pocitac :D teda ako vie s nim celkom slusne robit ale proste neni to ten typ ze zavesena na FB abo tak. Popracuje na nom v robote a doma ho totalne ignoruje venuje sa hafanom. Proste toto je fakt ten pripad "samo sa to stalo" :D

//autoeditácia príspevku (01 Apr 2014, 9:24)
Ok tak toto je HIGH level :D doslo mi vyjadrenie ze zamietnute to som teda uz cakal lebo kto by tu daco spravil na svoje triko ze :D
Cena 190€ cely tablet stal 380 :D

Som blb lebo som to nenafotil doma pred odoslanim veeeeeeelka chyba.
Zo servisu mi dosla fotka, kde sa zrazu s cista jasna od nikial objavila dobka na kraji kde zacina prasklina.
Error je v tom ze pri odosielani ta dobka tam nebola, cize zaver je pre mna taky ze ASUS zhodnotil situaciu ako WTF jak to vzniklo tak dlub dacim a zrazu mame povodcu praskliny.
Som zvedavi na vyjadrenie, lebo ja viem presne ako sa ta prasklina sirila, poziadal som o vyjadrenie a ked mi ho daju ja im dam to realne. Lebo dubka sa nesirila od kraja ale do kraja a to som zvedav ako potom vysvetlia ten dobanec
Prílohy
OMG.jpg
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Bohuzial to tak bude fungovat cim dalej viac, ze oprava ta vyjde viac ako novy kus. Good luck
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No sak to to asi kaslem nato a kupim daky 7 palec s 3g sak ma vyjde o v pripade asusu menej a v pripade konkurencie nie o moc viacej. Akurat ma stve klavesnica :D bo tu som kupil ani nie rok do zadu za 80€ a pasuje len k TF300. Keby som ten tablet aspon dako nicil ale fakt ze on bol viacmenej nepouzivany a aj ked bol pouzivany tak skor pasivne. Ono som sa trosku minul s jeho kupou lebo som ho kupil (dostal) az po lete pricom v lete som ho celkom treboval :D bo posledne volno po statniciach pred zaradenim sa do prace. No takze bud objednam za 40€ z netu nahradny digitizer a budem sa s tym hrajkat abo to dam spravit v servise za 120 130€ co niesom stotozneny radsej by som to dal dakomu doma na kolene spravit kto to robil zaplatim nahradny diel jemu dam 20€/30€ a seci sme spokojny :D
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

to sa aj kamaratovi stalo.mal doma notebook a ked prisiel domov tak notebook na zemi rozlamany :D zevraj sa to samo stalo :smt033
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no tak to mohol byt vietor abo co abo pes netusim :D ale kurnik v 2m vyske mimo dosahu cohokolvek a kohokolvek bez padu abo coho proste watafak :D a kukni tu fotku proste tam neni poskodenie ziadne
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Mohol by si mi posunut tu klavesnicu za smiesnu sumu ked ti uz je na nic :smt033
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no mne neni na nic daka tej klavesnici mi to funguje ako android notebook bez TS :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Veru. Napr pre nas bezna vec ako oprava pracky a mycky ale napr v takom Rakusku nehrozi. V momente kupuju nove.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Displej na to kupis za 30 eur z eBayu, na co vyhadzovat peniaze za novy tablet?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sak hej len sa mi to nece robit ale budem muset bo nikto sa neprihlasil :D len sa toho trosku bojim koli prachu, koli rozdielnemu FW digitizeru a naslednym problemom co mozu nastat.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

Ak nemas obe ruky lave spravis to podla nejakeho videa na yt. Btw davaj pozor aby sklo s digi nebolo nalepene na LCD. To sa porom menit neda alebo je to takmer nemozne.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mam to nakukane len ta tf300 to ma tak na .... ze cely tablet musis rozobrat, kukal som par samsungov tam to bolo relativne easy ale tento asus no des a hroza.
sak kukni

//autoeditácia príspevku (04 Apr 2014, 14:08)
Uff no tak mozno bude prekvapko, pisal osm mail ze kam sa mozem odvolat voci rozhodnutiu nakolko to fakt nevzniklo mojou vinou a bez akejkolvek odpovede od nich bol dneska rano status REPAIRED a momentlane je uz tracking number od DPD. Tak som zvedavi co doleze naspat ci opravene alebo v povodnom stave. :O
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

Prajem veľa štastia nech ti prijde v poriadku.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tablet opraveny free :) tak toto ma dost prekvapilo.
Napísať odpoveď