League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

kiež by bol ten mod nastálo toto ma baví viac než ranked :smt059
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

BE11 napísal:Bronze-Silver-Gold dosť pomale nemysliš?

Inak niekto z EUW pridajte si ma môj nick BloodyHunter11... chcem si zahrať ten nový mod s partou ľudi,skype atd, bude to fun ;)

Vsetci to nemusia hrat pre rating lol.Skor je smutne,ked sa ludia snazia o rating 3 sezony a teraz su niekde v gold V....
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

BE11 napísal:Bronze-Silver-Gold dosť pomale nemysliš?
Ked som s LoL zacinal, rankedy som moc nehraval, skusil som to az na konci sezony. Aj tak som bol velmi zly, a kludne mozem povedat ze aj preto, lebo som nepoznal smartcasty (so smartami som si oblubil LeBlanc a v S2 to bol jeden z mojich main champov).
S 2 som rageoval celkom dost a snazil som sa hlavou prerazit mur, takze som furt hral a hral a hral rankedy v zurivosti a tak som skoro vzdy prehral.
V S3 som to chcel vytiahnut hore ale nemal som nato cas, bol som casto v zahranici (preto som padol z G3 do G5 kvoli neaktivite) a na G5 alebo G4 som sa udrzal uz len tak ze som udrziaval na ucte v rankedoch aktivitu, to znamena ze jedna hra za mesiac.
No a kedze som teraz v S4 mal vyssie MMR v akej som bol divizii (este aj mam podla MMR calculatoru) tak som vlastne placement mal na G3, z G3 som skocil do G1 a konecne som sa dostal tam kde som.
Sam za seba mozem povedat ze najlepsiu formu som mal na prelome S2-S3, ale tam som rankedy uz moc nehardil, skor normalky a minimalne duo.
Ja sa neponahlam s ratingom.
Aj teraz budem dost neaktivny, takze je mi to asi na hovno, len taky osobny uspech.
Ale bol by som rad, keby som S5 mal Platinovy ramik :)
Takze ak sa najde niekto kto by mi na ucte zahral raz za mesiac jeden ranked, bolo by fajn :)

//mimochodom poslednych 10-15 hier som hral proti Platinam az diamondu kdez ja som mal v teame obcas aj 3x goldy I (aj so mnou). No proste zaujimavo ma to hadzalo ale tak mal som vysoky win rate, nieco okolo 68%+. 2 promotion som posral ja, to viem na isto, proste mi neslo a raz som hral dokonca jungle, katastrofalne to dopadlo (jasne som hovoril ze to neviem ale v Q ze to das neboj sa, pretoze nikto nechcel jungle a ja som bol last pick :) ) a tak. Vcera som rangeoval tiez celkom dost a preto som to nedal druhy krat a az dnes som sa teda dostal...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ok definitivne je SONA najviac OP v tomto mode :D
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Naozaj? :D Tak si skús zahrať nidalee / karmu :D
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

uNfEiL napísal:Naozaj? :D Tak si skús zahrať nidalee / karmu :D
karmu neviem ako ale na mide som porazil Diamond 5 LeBlanc a v dalsej hre som mal proti sebe Nidalee Platinum 2 ...Tower padol do 5min :wink: kombinacia AP dmg s Healom + Stun od lvl 6 je proste epicka

a dalsiu hru sme na bote Sivir so Sonou vyhrali linku proti Nidalee Ziggs a Zilean :D vsetci boli Gold...
Som zistil ze ADC je uplne useless v tomto mode :D ...prevazuje burst dmg a co najmenej skillshotov...assasini to maju mega lahke :D
lekoklatik
VIP
VIP

Chalani nepozerajte moc na tie staty ze diamond a viac.
Tam sa uz dneska dostane hocikto, ja som toho zivym prikladom, pretoze tuto sezonu sa neviem rozhybat nakolko to hram v podstate len sporadicky :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Chalani nepozerajte moc na tie staty ze diamond a viac.
Tam sa uz dneska dostane hocikto, ja som toho zivym prikladom, pretoze tuto sezonu sa neviem rozhybat nakolko to hram v podstate len sporadicky :)
dobre tak dajme tomu ze hrala fakt dobre (LeBlanc) a aj tak si nezahrala :)
hodila mi combo za polovicu HP...fajn ja som jej stihol dat jedno Q a za cca 8s som mal full HP :D
ta no mana cost a 80percent CDR robia z LOLka inu Hru :D

ako hraju PRO hraci :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

po mesiaci som zapol ranked...z 5 hier 4krat ragequit, totalny fail na lajne, nadava spoluhracom a potom to ragequitne...a toto ze je platinum? :D :D za ten mesiac co som hral teambuilder s unranked a bronze ludmi, tak to bola vacsia sranda ako toto...
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Docasne znizili aj ceny IP a XP boostov...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Morde je neskutocne op v URF, kazdu sekundu Ecko a Qcko, permashield atd. Som ich daval 1v4 normalne :lol: (chcel som dat screen po konci zapasu ale hra sa mi z nepochopitelnych dovodov vypla ked som klikol na victory :/ )
Prílohy
URF.jpg
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

ako je možne že ked dam printscreen ctrl+v do skicaru a nic nevidno z hry teda priamo v hre ale na XP to islo?
lekoklatik
VIP
VIP

skus rezim windowned - borderless
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

zaujimava vec sa mi stala.

chceli sme zahrat ranked team... jeden z clenov nedostaval upozornenia ze sa ma pripojit do team selectu, (nedaval accept), a ked to spravil zopar krat, tak sme dostali najskor 5 min cakanie ako trest.. a ked sa to stalo znova, dostali sme 1hodinovy trest. co by bolo v pohode. lenze potom, nikto nevedel odist z lobby, ani zacat novu hru ani nic.. ako kapitan som ich mohol kicknut.. tak som ich pokickoval a rozbehlo sa im to. lenze, mna nema kto kicknut :lol: takze som v hre zaseknuty a nemozem nic robit. ked dam opustit lobby, tak sa na chvilku zobrazi zakladny screen a potom ma vrati spat, nemozem nikoho pozvat lebo som ich kickol, nemozem zacat hrat.. vlastne ani do profilu sa neviem poriadne dostat lebo ma to hned hadze do lobby. :D takze davajte si pozor, aby ste nedopadli ako ja... nepomoze restart PC, ani oprava clienta, ani nalogovanie z ineho pocitaca.. takze cakam co mi na to RITO odpise... ppci pppci :lol: nemam co robit teraz
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

No odbugne ťa, čo by mali asi spraviť?
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

fixnut euw ako prvu vec a jeho odbgnut :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Dalsi zapas ktory ma pobavil. 0/7 Soraka mi napise ze you suck a ze mam noob build, napriek tomu ze som prakticky sam otocil uz totalne prehraty zapas (Katarina vacsinou len prisla pozbierat killy :D ). Sme mali pushnute veze az po zakladnu a oni ani jednu dole, lebo bot lana to totalne dosierala, jinx kazdu chvilu vyhrazka ze ide afk, a teraz uz naozaj ide afk, ale teraz uz isto naozaj afk. :lol: Este som aj stealol barona a nikto si to ani nevsimol. Ale koniec dobry, vsetko dobre. :D
Prílohy
nocturne.jpg
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

podla mna mas dobry build, pretoze mas v teame malpa, ktory ma full tank build...
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

sunfire by som nahradil s randuins ...

v teamfighte sa ultneš do enemy backline a ten slow z randuins je dosť masivny + ti pomože udržať sa na ich adc čo je v podstate tvoj job :D

//autoeditácia príspevku (10 Apr 2014, 18:16)
ale aj tak, it ain't stupid if it works ^^
Napísať odpoveď