pocuj ty banan to mi aj napadlo ale je to dobre na 600 ci som mal tomu mojmu ventilatoriku od AMD vyzat 6000???????Niko napísal:To je rychlost ventilatora ty BUK. Rpm "rotation per minute".
![]()
![]()
Overclocking
ja neviem kolko je dobre u teba
ja mam nastaveny svoj na 2800 a ten chuju sa casto aj vypina no obcas si pekne zahuci
ale inak mi to je fuck uz som si zvykol
ja to mam install len preto, aby som videl ako mi fici komp, nechce sa mi s tym bavit
co sa tyka tomasa tak tie softy su shity oproti tomu co ponuka asus probe pre tieto dosky
je tam toho daleko viac ako len nastavenie ventilatorov ale ako som uz spominal som lenivy nieco nastavit
ja mam nastaveny svoj na 2800 a ten chuju sa casto aj vypina no obcas si pekne zahuci
ale inak mi to je fuck uz som si zvykol
ja to mam install len preto, aby som videl ako mi fici komp, nechce sa mi s tym bavit
co sa tyka tomasa tak tie softy su shity oproti tomu co ponuka asus probe pre tieto dosky
je tam toho daleko viac ako len nastavenie ventilatorov ale ako som uz spominal som lenivy nieco nastavit
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Buttabi:
zalezi len na tebe kolko mu das otacok.. ja mam 2500+-50 ale mam Nexus chladic ktory stal 600CZK takze aj nieco uchladi. Kazdopadne vela zavisi na tom z akeho materialu mas chladic a aky velky ma ventilator resp. aky ma prietok vzduchu. tie softy co som napisal su pre hocijaku dosku - jasne ze ak mam priamo k doske tak pouzivam to.. Ja mam MSIcku a jej CoreCenter co je origos pri ovladacoch mi nefunguje takze SpeedFan to isti
lammer > vypina sa ti? to mas nejako crazy nastavene, neviem aky mas proc ale ja by som to neriskol z vypnutym chladenim...
zalezi len na tebe kolko mu das otacok.. ja mam 2500+-50 ale mam Nexus chladic ktory stal 600CZK takze aj nieco uchladi. Kazdopadne vela zavisi na tom z akeho materialu mas chladic a aky velky ma ventilator resp. aky ma prietok vzduchu. tie softy co som napisal su pre hocijaku dosku - jasne ze ak mam priamo k doske tak pouzivam to.. Ja mam MSIcku a jej CoreCenter co je origos pri ovladacoch mi nefunguje takze SpeedFan to isti
lammer > vypina sa ti? to mas nejako crazy nastavene, neviem aky mas proc ale ja by som to neriskol z vypnutym chladenim...
tomas ja za to nemozem ale ked mam teplotu prociku 37-39stupnov stabilne tak ten kon sa obcas vypne potom zacne stupat teplota a zas sa zacne tocit
trva to vzdy cca 2 min
mne je to fuck, odide kupim new
ale myslim ze je to ok
jeden kamarat si teraz kupil 64ku a normalne mu fici ventik iba ked startuje kompa alebo ked hra
takze je to tez neco take
ja mam v izbe okolo 21stupnov
minule som zabudol zavriet okno a padlo to na 7
brrrrr
za tri hodky co sme boli v 10ne + 1hodku co som sedel doma stupla na 17 bez kurenia, ale musim povedat ze v tedy sa netocil ten ventik
je to funn, keby som mohol tak ho vyhodim na balkon nech tam kuri do sveta
trva to vzdy cca 2 min
mne je to fuck, odide kupim new
ale myslim ze je to ok
jeden kamarat si teraz kupil 64ku a normalne mu fici ventik iba ked startuje kompa alebo ked hra
takze je to tez neco take
ja mam v izbe okolo 21stupnov
minule som zabudol zavriet okno a padlo to na 7
za tri hodky co sme boli v 10ne + 1hodku co som sedel doma stupla na 17 bez kurenia, ale musim povedat ze v tedy sa netocil ten ventik
je to funn, keby som mohol tak ho vyhodim na balkon nech tam kuri do sveta
-
t0m4s3
Admin
to co mas za proc a chladic? akoze ked som mal na Durone 700 chladic AC igloo 4000nieco tak mal 21stupnov full load pri zavretej bedni takze asi tak.. teraz som vdacny ked to nejde cez 55 a aj tak som od toho ventilatoru cakal viac. Na viacnoce idem kupit A64 ale kedze ho budem taktit tak ziadne teplotne zazraky necakam...
jj no sak to 
ja som scel nieco domysliet ale dnes som si hodil tak ako ma byt, takze uz kuri
ale len 49stupnov max a delo ako kuri
len ten vrtulnik na prociku fici jak blazon
som si zapojil na chvilocku aj svietiace koliesko (diodky vo ventaku na prociku) a auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
skoro som prisiel o oci kedze mi to sype rovno do oci (bedna vedla ksichtu)

ja som scel nieco domysliet ale dnes som si hodil tak ako ma byt, takze uz kuri
ale len 49stupnov max a delo ako kuri
len ten vrtulnik na prociku fici jak blazon
som si zapojil na chvilocku aj svietiace koliesko (diodky vo ventaku na prociku) a auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
skoro som prisiel o oci kedze mi to sype rovno do oci (bedna vedla ksichtu)
Tak si daj slnecne okuliare a mozes sa popri tom aj opalovat
. na co utracat prachy v solarku?
Takze si to zhrnme. Ten tvoj komp ti vyhreje izbu, opali ta, zahras sa na tom, pozres nejaky film, spravis nieco v programe - ved ty mas multifukcne zariadenie.... (Toto bol asi sen konstrukterov prvych PC akurat neratali ze to zajde az tak daleko. PC ako radiator a horske slnko
Takze si to zhrnme. Ten tvoj komp ti vyhreje izbu, opali ta, zahras sa na tom, pozres nejaky film, spravis nieco v programe - ved ty mas multifukcne zariadenie.... (Toto bol asi sen konstrukterov prvych PC akurat neratali ze to zajde az tak daleko. PC ako radiator a horske slnko
Mrkni tu:schwaro napísal:Ludkovia mam 1,7 Ghz Celerona a chcel by som sa opytat ci je mozne takto vat ho... Ak hej nenasiel by sa aj nejaky navod?
Kód: Vybrať všetko
http://oc4um.murder.cz/-
neo333
Expert
Re: Overclocking
t0m4s3 ja mam ten isty procesor ako ty a takisto taktnuty a neviem ze co sa ti to tak hreje, ja pri plnej zatazi stym zakladnym chladicom ho dokazem zohriat sice pri otvorenej bedni max 56-57 stupnov a akurat mam navyse na tej doske ako ty este jeden chladic na system a jeden vzadu na bedni dost velky...a hluk to neni velky tak v poho..... aspon viem ze idet0m4s3 napísal:ma niekto skusenosti s overclockom?
ja som z mojho Bartona 2600+ dostal 3200+ a vypada to takto (obr)
stve ma ale ze to ide na voltazi 1.8V+ a tym padom je to dost horuce >62°C pri full loade. Neporadite niekto dobry vetrak za rozumnu cenu (do 600,-CZK) cize max 20-25$. Teraz tam mam Nexus AXP-3400 a dopada to tak ako dopada - nic nechladi
ps: v prilohe mas moj screenshot z CPU-Z ...
- Prílohy
-
- barton_overclock.gif
- mam akurat trosiiiiicku vysiu rychlost jadra :)))
- (42.87 KiB) 452 stiahnutí