HTML5 allowfullscreen iframe javascript i need help

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Westo
Zablokovaný
Zablokovaný

HTML5 allowfullscreen iframe javascript i need help

Príspevok od používateľa Westo »

Zdravím, mám tu taký kuriozný problém jeden video prehrávač prešiel z flash na html5 čiže do embed kódu sa musí pridať kód na fullscreen aby fungoval lenže mám na webe 2000 embed kódov a po jednom sa mi to robiť veru nechce . Neviete mi niekto poradiť či na to neexistuje niečo volaký javascript hocičo čo mi pomôže ? Budem moc vďačný .
S-player
Light Star
Light Star

Re: HTML5 allowfullscreen iframe javascript i need help

Príspevok od používateľa S-player »

A čo keby si sem hodil nejakú ukážku veď ani poriadne neviem o čom píšeš. Kde máš tieto údaje (Uložené)? V akej forme sú a v akej ich chceš...?
Westo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Westo »

S-player napísal:A čo keby si sem hodil nejakú ukážku veď ani poriadne neviem o čom píšeš. Kde máš tieto údaje (Uložené)? V akej forme sú a v akej ich chceš...?
xxx mám tam 2000 videí web je cez wp a potrebujem do embed kódov každého videa vložiť allowfullscreen="true" a veru nechce sa mi to riešiť po jednom videu v každom príspevku chcem niečo čo by to dokazalo upraviť na raz
S-player
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S-player »

O ,ktorom prípade konkrétne rozprávaš? Máš tam rôzne typy prehrávačov... stále som natrafil ,ale len na ten s flashom. V každom prípade otázkou je či to máš urobené nejako automaticky tz. ak pridáš video tak sa ti tam automaticky pridá aj daný embed kód (Nikde sa neukladá, stále sa sám generuje) alebo ti to ukladá všetky kódy do databázy...

//Ak to máš v databáze tak to sem budeš musieť hodiť ako to vyzerá...
Zamknuté