A čo ak by ho doktor neupozornil na to, že sa má dať zaočkovať? Resp. sledujú to tak doktori, že aj v dospelom veku informujú ľudí o povinných očkovaniach? V prípade, že by o tom ani len netušil, môžu mu dať pokutu?
Teda, myslím, že mám všetky očkovania, ale asi sa na to aj tak spýtam pri najbližšej preventívke.
Očkovanie proti tetanu
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Očkovanie proti tetanu
Lekár, ktorý vykonáva očkovanie, zasiela do 15. dňa mesiaca nasledujúceho po vykonaní očkovania údaje o pravidelnom povinnom očkovaní regionálnemu úradu (§14 ods. 1 vykonávacej vyhlášky č. 585/2008 Z.z.).
V praxi teda lekári odmietnutie očkovania hlásia, inak im podľa odborných predpisov hrozí pokuta, pozastavenie licencie či vypovedanie zmlúv s poisťovňami.
ku tym neockovantym detom, uz aj doktor House hovoril, ze sa rozbehol kseft vyrobcom detskych rakviciek a vraj sa daju kupit v roznych farbach
autor, ked si tak strasne proti tetanovke, tak si porez koncatinu o poriadne hrdzave zelezo, alebo skoc v teniske na hrzdavy a zablateny klinec. nechaj par dni odstat a potom uvidis ako velmi je tetanovka zbytocna... skoda, ze ti liecbu preplatia slusni ludia platiaci dane
autor, ked si tak strasne proti tetanovke, tak si porez koncatinu o poriadne hrdzave zelezo, alebo skoc v teniske na hrzdavy a zablateny klinec. nechaj par dni odstat a potom uvidis ako velmi je tetanovka zbytocna... skoda, ze ti liecbu preplatia slusni ludia platiaci dane
-
hrban
Addict
K teme a tomu, ze po ockovani sa ludia citia zle.
A co kur*a cakas ze sa stane ak ti v inekcii vstreknu polomrtve alebo mrtve bakterie tetanu??? To je ockovanie, vstrekuju sa mrtve bakterie, telo reaguje a vysle biele krvinky, a tie hravo spapaju mrtve bakterie a tak sa naucia ako bojovat proti realnej hrozbe a to je zivy tetanus. Samozrejme boj imunity a mrtvych bakterii je pre organizmus sakramentska zataz a preto mozes mat kludne horucky oslabenu imunitu a citit sa zle. Ludia mali by ste si stiahnut tu rozpravku o ludskom tele co chodievala na stv 1 bo povedat taku kktinu ze ockovanie je zle.. Tetanus nie je sranda v podstate tazko liecitelny a ma trvale nasledky.
A co kur*a cakas ze sa stane ak ti v inekcii vstreknu polomrtve alebo mrtve bakterie tetanu??? To je ockovanie, vstrekuju sa mrtve bakterie, telo reaguje a vysle biele krvinky, a tie hravo spapaju mrtve bakterie a tak sa naucia ako bojovat proti realnej hrozbe a to je zivy tetanus. Samozrejme boj imunity a mrtvych bakterii je pre organizmus sakramentska zataz a preto mozes mat kludne horucky oslabenu imunitu a citit sa zle. Ludia mali by ste si stiahnut tu rozpravku o ludskom tele co chodievala na stv 1 bo povedat taku kktinu ze ockovanie je zle.. Tetanus nie je sranda v podstate tazko liecitelny a ma trvale nasledky.
-
Fabo
Hardcore addict
Tam tusim bol presne diel o tetane, ci? co tam mali nejake ockovanie v skole a jedno decko tam nebolo... a jak naschval prave to decko sa potom o cosi porezalo na nohe...
Mňa bolelo plece skoro týždeň, že som musela spať na chrbte . Taká bolesť do kostí.
Je toto normálne ?
Je toto normálne ?
-
audiotrack
VIP
je, ak ti ju zle pichla
-
hrban
Addict