ak je velmi dôležité čo to je- netuším- dostal som to, že si to mám čeknúť- prakticky neviem čo to je...
.ts video- čo sním??
.ts video- čo sním??
dostal som na USBčku nejaké videá ktoré majú označenie .ts - tam kde inak zvykneme mať avi či mkv,... -problém je že mi nejdú spustiť- otvorím ich vo VCL- video sa pustí- teda bez zvuku a bez obrazu
iba časová línia ukazuje normálne kde video práve je ale viacej z toho nedostanem- konverzia nepomáha-
ak je velmi dôležité čo to je- netuším- dostal som to, že si to mám čeknúť- prakticky neviem čo to je...
Re: .ts video- čo sním??
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_pr ... n_TS_files
Skús niektorý z týchto programov, ak ti to ani tam nepôjde, tak existuje predpoklad že súbor je jednoducho poškodený.
Skús niektorý z týchto programov, ak ti to ani tam nepôjde, tak existuje predpoklad že súbor je jednoducho poškodený.
pokial si dobre pamätám ked nie tak ma opravte.
súbory s takou príponou sú nahrávky robené cez TV či satelit a nejdú prehrať na ničom inom len natom načom sa to nahralo.ani prekonvertovať to nejde.
súbory s takou príponou sú nahrávky robené cez TV či satelit a nejdú prehrať na ničom inom len natom načom sa to nahralo.ani prekonvertovať to nejde.
.ts spustíš v KMPlayer 
Nemám problém spustiť .ts v KMP, či iných. 
Mám tak asi 3 koncerty.
Mám tak asi 3 koncerty.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mne ide .ts vo vlc aj media playeri
Dokonca koncerty, ktoré mám v 48 FPS mi v KMP idú len na 24, pričom aj Media Player zvláda plný framerate. SplashPro EX zvláda tiež.
mne to nejde ani v WMP, MPC, KMP, VCL,... skúšil som to dokonca v každom prehrávači v troch rôznych počítačoch, dokonca to nejde ani prekonvertvoať v žiadnom z 5 konvertorov čo som skúsil... video z TV by to nemalo byť, aj keď áno, to je tiež s koncovkou .TS, ale to sa aspoň mne správalo, keď som to nedávno skúšal prehrať na PC, inak.
súbory teda asi budú poškodené alebo ja neviem...
súbory teda asi budú poškodené alebo ja neviem...
Alebo zakódované
čo presne znamená, že je zakódované- že musí byť automaticky nahraté to video z TV alebo?? + odkódovať sa to iba tak ľahko nedá, čo?? 
-
vladenko007
VIP
Znamena ze to je spustitelné len tam kde to bolo nahrané a mám pocit že to má životnosť len rok.