-Zarastanie na tvári =)
Re: -Zarastanie na tvári =)
Niektorí jedinci majú záľubu v ukazovaní svojho chlpatého anusu. Mám takého kamoša. 
Ahoj,
čo si myslíte o tribulus terestris? Vyskúšal to niekto?
Chcem proste strnisko ako taliani
, teraz síce zarastám, ale len také jemné chmítie
. Počul som, že aj nejaké masáže/cviky podporujú rast chlpov. Nepočul o tom niekto?Dik
čo si myslíte o tribulus terestris? Vyskúšal to niekto?
Chcem proste strnisko ako taliani
Síce stará téma ale aj tak napíšem. Ja mám 18 a zarastám na tvári iba pod nosom a na brade taká kozia bradka, nič moc. Ja by som bol rád keby mi rástla normálna brada, ak mi nezačne rásť poriadne, tak tú koziu briadku a fúzky si budem musieť holiť do konca života lebo to sa mi nepáči.
likju.. neboj, zvykneš.. ja mám už po 30ke a ešte stále nezarastám tak, aby som si mohol nechať narásť bradu. Keď sa pár dní neoholím, vyzerá to strašne smiešne, tak sa musím holiť každý druhý deň..

Ja zarastam vsade v podstate v pohode akurat pod sankou mam miesto, kruh asi 5cm priemer kde mam detsku prdelku
co uz clovek si zvkyne 
laserom sa to da ostranit a nie je to ani take drahe, potom budes mat pekne hladky jemny xicht, natrvalo, uz ziadne holenie divnych fuzikov...odporucam ti ale este pockat par rokov, 18R je fakt skoro...likju napísal:Síce stará téma ale aj tak napíšem. Ja mám 18 a zarastám na tvári iba pod nosom a na brade taká kozia bradka, nič moc. Ja by som bol rád keby mi rástla normálna brada, ak mi nezačne rásť poriadne, tak tú koziu briadku a fúzky si budem musieť holiť do konca života lebo to sa mi nepáči.